Şimdi Ara

Konu Silinsin. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
7
Favori
63.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
602 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Onaya basınca sms arkaplanda otomatik gönderiliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben bu pop up yüzünden 150tl fatura ödemiştim ozamanlar çocuğuz tabi mhizmetlerini aradık ama hebe hübe yerleştirdiler hakkımı arayamamıştım. Faturalı hattımı başka bir tarifeye geçirdiler sonra üzerine cayma bedeli yazdılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu vodafone de yapıyor.Hırsızlıktan farkı yok.
  • Hayirdir birader neyin uslubuna takildin??

    dur ben senin gibi anlayana gore tekrar yazayim



    Sen alismissin tokat yemeye. Artik uyusmussun. Burada bu kadar magdur insan var. empati kuracagina verdigin 10 lira fazlanin havasini atiyor, hepsi tokatliyor ama turkcell az tokatliyor diye bir de sekil yapiyorsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basarrrr -- 8 Aralık 2018; 3:3:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DolaBoynumaReis D kullanıcısına yanıt
    Evet faturali.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-9E6CA6531

    Sim uygulamasından hazır mesajları kapatın. Vodafone da yapıyor bunu. Kampanya başlatıp BTK ya şikayet etmek lazım
    Iphone da sim uygulamasini buldum ama icindekiler silinmiyor.

    Eger biliyirsaniz bir yol yordam gosterir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır faturalı Turkcell kullanıyorum. Yaklaşık 13 yıl oldu. Henüz bir kez dahi ne yanlışlıkla ne de isteğim dışında hiçbir abonelik ya da konu sahibinin göstermeye çalıştığı gibi bir dolandırıcılık ile karşılaşmadım. Evet o bildirim pencereli onay mesajlarından bana da geliyor. Bunu her operatör yapıyor sadece Turkcell değil. Turkcell daha pahalı ama Vodafone ve Türk Telekom gibi karaktersiz değil. Kullanıcısını asla mağdur etmeyen bir operatör Turkcell. En azından ben sorun yaşadığımda güler yüzlü tatlı dilli insanlarla muhatap oluyorum ve sorunum mutlaka çözülüyor. Ben henüz mağdur olmadım, olacağımı da asla sanmıyorum. Turkcell'den zerre şüphem yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ya operatörü arayın yada uygulamadan.. mesela vodafon yanımda dan mobi ödemeleri kapayın arkdaşlar. Soru çözülür..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok haklı bir serzeniş. Bu zamana kadar ben yanlışlıkla yapmadım ama 3-4 kez kıl payı kurtuldum. O zamanlar da düşündüm bu konuyu, RESMEN SOYGUN.

    35 milyon kullanıcı var desek. Yılda 10 tane mesaj gelse ve totalde de %10luk bir kısım yanlışlıkla okey dese toplam 35 milyon onay demek bu. Her servis 6 lira olsa ohoooo SÜPER SOYGUN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jizzy Quuatily -- 8 Aralık 2018; 8:29:9 >
  • Aynı şey'in farkı versiyonu da benim başıma geldi. Normal faturam 85 idi 95 küsür geldi. Sanırım ben de yanlışlıkla gelen uyarıya "tamam" dedim. Turkcell malesef kan emici bir firma ama ondan daha iyi çekim gücüne sahip başka bir firma olsaydı hiç durmazdım. Allah böylelerin belasını versin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusuf.agcadag

    Yıllardır faturalı Turkcell kullanıyorum. Yaklaşık 13 yıl oldu. Henüz bir kez dahi ne yanlışlıkla ne de isteğim dışında hiçbir abonelik ya da konu sahibinin göstermeye çalıştığı gibi bir dolandırıcılık ile karşılaşmadım. Evet o bildirim pencereli onay mesajlarından bana da geliyor. Bunu her operatör yapıyor sadece Turkcell değil. Turkcell daha pahalı ama Vodafone ve Türk Telekom gibi karaktersiz değil. Kullanıcısını asla mağdur etmeyen bir operatör Turkcell. En azından ben sorun yaşadığımda güler yüzlü tatlı dilli insanlarla muhatap oluyorum ve sorunum mutlaka çözülüyor. Ben henüz mağdur olmadım, olacağımı da asla sanmıyorum. Turkcell'den zerre şüphem yok.
    Hayırdır sponsorluğu nereden aldınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Alakası yok. Ben olanı söylüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusuf.agcadag

    Alakası yok. Ben olanı söylüyorum.
    Allah Allah

    Ben de turkcell kullanıyorum. Nedense benim durumum size göre çok farklı.
    Neden acaba?
  • O sizin sorununuz. Ben çok memnunum ki 13 yıldır diğer firmalara nazaran fahiş fiyatlarla hala Turkcell kullanıyorum. Asgari ücretli bir fabrika işçisi olarak 60-70 liralık tarife kullaniyorsam ve diğer operatörlerde bunun yarısından bile daha uyguna aynı tarifeler varken ben hala Turkcell kullaniyorsam bu memnuniyetimdendir. Çok duydum ben Vodafone'de ve Türk Telekom'da tarife aşımı olmadığı halde yüzlerce liralık faturalar. Turkcell'de de oluyor bu. Ancak müşteri hizmetlerini arayıp derdinizi uygun bir dille dile getirip de mağdur olacak kişi olacağını sanmıyorum. Bunun sponsorlukla falan zerre ilgisi yok. Sadece memnuniyetimi dile getiriyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haklısınız.. hele ki faturalı iseniz vay halinize.. her yıl kullandığınız tarifeye 10ar lira zam geliyor.. 59-69 liraya 3gb’lı tarifeler satıyor adamlar.. rakip kırmızı da yarı fiyatına ganiler var mis gibi gb derdi yok on numara tarife.. çekim gücü çekim gücü dediler başka da bi halt yapmadı ensarcell..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturalı hatta yeni geçiş yaptığımda aynısı banada olmuştu ekrana bir anda gelen oyun servisi bildirimini onaylamıştım aylık ücreti 7,5 tl miş faturam kesildiğinde ödemeden önce müşteri hizmetlerini aradım onlarda beni bu ücretli servislerle ilgilenen başka bir birime aktardı durumu izah edince faturama eklenen 7,5 tl yi faturadan düştüler ayrıca turkcellden genel olarak memnunum 3 senedir faturalıyım 45 liraya 8gb internet hatta salla kazandan gelen internetlerden dolayı 8 gb ı bitiremiyorum bile



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexander vasilievich -- 8 Aralık 2018; 9:57:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden faturalıyı dayatıyorlar sanıyorsunuz !
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Basarrrr

    Iphone da sim uygulamasini buldum ama icindekiler silinmiyor.

    Eger biliyirsaniz bir yol yordam gosterir misiniz?

    Alıntıları Göster
    hocam silinmiyor zaten cep kartvizite tıklayıp hazır mesaj ve kartvizit kısmını kapalı konuma getirin bi daha ekrana sim mesajı gelmez
  • Konu çok uzunmuş diye okumadım. Ancak buna sebebiyet vereni bulup, kafasına sık. Ya da komple binayı uçur. Alem ibret alsın ve sevaba gir. Desteğimiz seninle.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.