Şimdi Ara

Konu Silinsin. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
7
Favori
63.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
602 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BTK ya yazın iki günde iptal ederler ve parayi yatırırlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be bende turkcell elit yapmaz böyle şeyler diyordum demek bir tek türktelekomda değil turkcell'de de aynı üçkağıt dönüyor
  • Benimde başıma geldi aynı durum Vodafone abonesiyim. 2,5 senedir kullandığım tarifeyi bu durum yüzünden yanlışlıkla değiştirdim. Hiç fark etmeden direk tamam demişim. Ancak SMS ile gelen tarife değiştirildi bildirimi ile uyandım duruma. O zaman müş. hiz. aradım tabiki ancak bana 2 yılı aşkın kullandığım tarife artık kapatıldığı için kullanamayacağımı söylediler.

    Kardeşim ben yeni geçen biri değilim tarifemi nasıl değiştirdiyseniz geri verin diyorum. Bana sizin onayınızla aldık diyorlar. Haklılar ancak yöntem yanlış. Ben daha görmeden ekranda bir şey belirdi ve farkında olmadan onayladım gitti.

    DÜzeltilmesi gerekir.
  • Arkadaşlar bu sorun bütün operatörlerde var ne yazık ki,buna devletin el atması lazım ayarlardan kapatmak lazım sonra sıkıntı olmuyor. Ben Türktelekom kullanıyorum Vodafone da kullandım çekmediği için mecburen turkcel e geçiş yapacağım kullananlar çok memnun en azından her yerde çekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslandogus -- 7 Aralık 2018; 20:4:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim babamın başına böle bir şey gelmişti, şikayetvara yazmıştım almıştım parayı, düdükleyecek enayi arıyor soyguncular

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni vodafone a geçtim ilk defa turkcell i bıraktım ama neden her ay aynı tarifeye 15 lira fazla vereyim, çekim gücüde aynı hatta bulunduğum mevkiden kaynaklı sanırım vodo çok daha iyi durumde





    4 gb

    500 dk

    1000 sms

    Sınırsız whatsap

    30 tl vergiler dahil



    Turcell de 50 tl gibi bir şeydi son teklifleri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim olursa olsun haksız kazanca hayır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen yil banada gollercepte icin olmustu 12 tl gecirmislerdi aradim kendiniz yapmissiniz falan demislerdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatandaş dışında herkes haksız kazanç sağlıyor..
  • 2 yıl Turkcell müşteri hizmetleri elemanı olarak çalıştım. Sizinde dediğiniz gibi onay verilmeden tanımlanmıyor bu üyelikler. Turkcell'i arayıp bildirimleri kapatmalarını söyleyin. Birde cihazınızda Türkcell uygulaması vs yüklü ise, ayarlardan girip izinleri kaldırın, tekrar çıkmayacaktır. Benim dönemimde bu gibi tanımlalamalardan dolayı ücret iadesi almak imkansızdır. Şu anda değişmemiştir büyük ihtimal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRoZeNBoDy -- 7 Aralık 2018; 21:24:35 >
  • Hani bazı saçma salak sitelerde aniden çıkan gereksiz popup reklamlar gibi turkcellde bu çakallığa başladı
  • Bu konuda haklısınız. Bu zorbalık bencede istemiyorsan böyle birşey ekranıma gelmemesi seçeneği olmalı. Bir sonraki mesaj geldiğinde ekran görüntüsü alıp cimere şikayette bulunacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Basarrrr

    Bu durum benim iphone da surekli olmaya basladi.

    Aradim gondermeyin dedim, iptal edemiyoruz diyorlar!!!

    .... cocuklari



    Ne yapacagiz bu durumla alakali, telefonu kullanamaz oldum?

    Bildiginiz bu sorunu yasatmayan bur servis saglayicisi var mi??
    Genelde faturalı hatlarda fazla çıkıyor. Sizinki faturalı mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanındayız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle size katılıyorum, dalgınlığımıza gelip yanlışlıkla onaylayabiliriz. Maalesef ülkemizde genelde Operatörler, Bankalar, sigorta şirketleri vb. bu ve benzeri şekillerde haksız kazançlar sağlıyorlar. Bence kullanıcının kesin olarak bilgisinin ve onayının olmadığı hiçbir konuda satışa izin verilmemeli, burada iş devlet büyüklerimize düşmekte. Aslında bu ve benzeri durumları itiraz ederek engelleyebiliyorsunuz fakat ülkemizde aşağıda anlatacağım hikayedeki gibi bir olay söz konusu.

    Hikaye : Adamın birisi bir gün bir köye gitmiş ve köy halkına seslenmiş, demiş ki üçte biri fiyatla çekilişle hayvan satıyorum! Bunu duyan köy halkından 10 kişi çekilişe katılmış ve çekiliş günü geldiğinde çekiliş yapılmış ve sonuç açıklanmış. Çekilişten hayvan kazanan kişi heyecanlı bir şekilde çekilişi yapan kişiden hayvanını teslim almaya gitmiş. Çekilişi yapan kişi ise ona hayvanın öldüğünü ve isterse ona parasını geri iade edebileceğini söylemiş. Çekilişi kazanan kişi ölü hayvanı almak istememiş ve parasını geri almış. Çekilişi düzenleyen kişiye ise geri kalan 9 kişiden aldığı para kalmış.(Bende bu hikayeyi bir yerde okumuştum, aklımda kaldığınca size aktardım ve olay bence tam olarak bu şekilde.)




  • Aynisi vodafoneda da oluyor sim menuden bir anda ekrana mesaj geliyor öyle.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynısını Vodafone da yapıyor böyle abonelik olmaz bu resmen nitelikli dolandırıcılık. Btk önüne geçmeli. RTÜKle milleti sansür manyağı yapmayi kafaya takmışlar gerçek dolandırıcılar cirit atıyor!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet Turkcell bunu hep yapıyır. Özellikle arama sonlandırma esnasında kaç defa zor kurtarabildim bu tuzaklarından. Utanmaları lazım bunlara muhtaç iseler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell ile hala görüşüyoruz cozum üretemediler taahhüdüm bu ay bitiyor ilk telefonumdan beri kullanıyordum bir müşteri kaybettiler :)



    Kampanya SMSleri kapalı hala geliyor Flash SMS özelliğini kapatın diyorum onu da yapamıyorlar yaptırabilen varsa cozum paylaşsın bu ayar iPhone’da yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BBir kere pop-up gelse neyse onların sonu yok malesef TURKCELL iyisin güzelsin ama çok paragözsün ama Vodafone gibi namert değilsin en azından

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.