Şimdi Ara

Mobil oyun Hitman Sniper: The Shadows'dan ilk fragman geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mobil oyun Hitman Sniper: The Shadows'dan ilk fragman geldi



    Yayıncılığını Square Enix'in yaptığı, geliştiriciliğini ise daha önce Hitman Go ve Hitman Sniper'ı yapan Square Enix Montreal'in yeni oyunu Hitman Sniper Assassins geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Şimdi ise oyunun resmi ismi ve ilk fragmanı paylaşıldı.



    Ayrıca Bkz.İzmir'de bir öğretmen ve öğrencilerinin geliştirdiği mobil bulmaca oyunu çıkışını yaptı



    Geçtiğimiz aylarda Hitman Sniper Assassins olarak duyurulan oyunun resmi isminin Hitman Sniper: The Shadows olduğu açıklandı. Ne yazık ki hala bir çıkış tarihi paylaşılmadı ancak 2021 yılında iOS ve Android için geleceği biliniyor. Oyun Popüler karakter Ajan 47'nin ortadan kaybolmasının ardından birbirinden farklı suikastçıların işe devam ettiği bir evrende geçiyor. Bahsi geçen fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.



    Hitman Sniper: The Shadows Fragman





    Hitman Sniper Assassins'te yine dünyanın farklı yerlerine giderek hedeflerinizi indirmeye çalışacaksınız. Diğer oyunlarda da olduğu gibi çeşitli sözleşmeler yapacaksınız ancak bu sefer göreve gitmeden önce kendinize bir keskin nişancı ekibi oluşturmanız gerekecek. Her birinin kendine has bir silahı ve özelliği olacak. Bu yüzden göreve gitmeden önce iyi düşünmeniz gerekecek. Karakterlerin kendi yetenekleri ve silahları dışında, kendi kişilikleri ve geçmişi de olacak.



    Geliştirici ekip hedeflerinizi etkisiz hale getirmek için çeşitli yolların olacağını ve kendinizi fazlasıyla özgür hissedeceğinizi söylüyor. Hedeflerinizi etkisiz hale getirmede bulduğunuz farklı yöntemlere göre de ekstra puanlar kazanabileceksiniz. Bu puanlarınızla da yine diğer oyuncularla puan yarışına girebileceksiniz.




    Kaynak:
    https://www.pocketgamer.com/articles/086964/hitman-sniper-the-shadows-received-a-new-trailer-during-square-enix-presents/







  • kel olmayan hitman, hitman değildir.

  • Fiyatlandırma 1. Oyun gibi mi olacak?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.