< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bunu daha yeni fark etmiş. Gündem yapmalıyız diyor :D |
Bu durum neredeyse yılbaşından beri var + paket ücretlerine de zam yapıldı. Bu sebeple inatla beni faturalı hatta taşımak istemelerine rağmen geçmiyorum. Zaten pandemi var evdeyim sürekli wifi den takılıyorum. Aylık paket falan da yapmıyorum. Herkes protesto etmeyi bilse zaten bu halde olmayız. Birazdan birisi gelir alıntılar " ne protestosu yeaaa senin benim gibi üş beş kişi yapsa ne değişcek" diye.. Bunlara 1 tl bile az kazandırırsam benim vicdanım rahat olur. |
Destek verilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim bir önceki paketim 4 haftalıktı. Çok sıkıntı çektim. Otomatik ödeme olmuyor. 2 - 3 gün hatsız kalıyorum, kimseyi arayamıyorum. cazip olmasına rağmen Sırf bu yüzden değiştirdim. |
Superonline'da aynı şekilde sabip ip iptal etmek istedim ayın 28'de son dediler o zaman kadar bekleyin dediler ben şimdi istiyorum dedim sanırım şubat ayından dolayı kayıp yaşamamak için böyler birşey yapıyorlar |
"Biz hiç ses çıkartmadan alıştık ve şu an uyuyoruz. Sana günaydın, biz uyumaya devam edeceğiz." Çaresizliği öğrenmeyelim, olmaz böyle. İsterse seneler önce bunu yapmış olsunlar; bu GSM firması denen, hizmetten çok laf cambazlığı yapan firmaların yaptıklarını dile getirmek elzemdir. |