Şimdi Ara

Mobil Operatörlerde Veri Tabanı Temizleme/Güncelleme Diye Bir Şey Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vodafone faturasız hat kullanıyorum. Bugün MH'den arandım ve aslında f/p olarak gayet makul bir faturalı tarife önerildi. Fakat evimin olduğu bölgede vodafone internet hızı çok yavaş. Zaten vınn kullandığım için ve taahhütü 1 aya kadar biteceğinden dolayı başka operatöre geçiş yapacaktım. Bu sebepten dolayı sunulan teklifi reddettim. Burdan sonra olaylar ilginçleşiyor çünkü arayan şahıs aynen şunları söylüyor:


    • Telefonunuz Galaxy A52 gerçekten mükemmel bir telefon. Hattınız 10 yıllık bir hat, hatta ilk sahibi annenizdi(doğru). Hattınız çok eski olduğu için ve sürekli farklı operatörlere geçip tekrar geldiğiniz, gidip geldiğinizden dolayı veri tabanınız da 39 tane (bir şey var dedi burayı hatırlamıyorum.) Ve telefonunuz da bu 39 şeyden dolayı internetiniz çok yavaş. O bölgede ki Veri tabanınızın güncellenmesi gerekiyor. (arada da benim çok bilinçli ve akıllı bir beyefendi olduğumu söylüyor)
    • (Ardından teklif edilen paketi tekrar söyledi) ve söylediğim bu pakete geçişi sağlarsanız veri tabanınız tamamen güncellenecek adeta yeni bir vodafone'a geçiş yapacaksınız. "Daha önce ben ne kullanmışım" diyeceksiniz. Bu pakete geçtikten sonra örneğin saat 19:00'da telefonunuzu tamamen kapatacaksınız 19:45'te tekrar açmanız gerekiyor. (ne!)
    • Şimdi bu paketi size tekrar söyleyeceğim, evet ya da hayır deseniz buna saygı göstereceğim. (Paketi tekrar anlatıyor) ben hayır diyorum ve bana sanki trip atarmış gibi hızlı bir şekilde görüşmemiz bitmiştir aramayı sonlandırabilirsiniz diyor.


    Edit: Ayrıca sunulan tarife Red tarifesi olduğu için bağlantısını yurtdışından aldığını söyledi. Bu internetin hızlanma sebebi buymuş.


    Bu tarz bir güncelleme durumu ben yok diye biliyorum. Varsa biri beni aydınlatsın hemen vodafone faturalı hatta geçiş yaparım. Eğer yoksa da bu tarz bir arama ile karşılaşan olursa dikkatli olun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlightClub -- 22 Mart 2022; 18:29:31 >







  • Bunu nasıl yaptıklarını sorsaydınız keşke.. uydudan mı  


    Alıntı

    metni:
    Ayrıca sunulan tarife Red tarifesi olduğu için bağlantısını yurtdışından aldığını söyledi. 
  • Kadın sizle ayıptır söylemesi taştaş geçmiş hocam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Erkekti  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FlightClub kullanıcısına yanıt
    Pek dikkat etmedim genelde kadın kısmı yalan yalnış bilgi veriyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Red tarifelerine baz istasyonunda önceliklendirme veriliyor diye biliyorum bununda hıza bir katkısı yok pinge katkısı var.yani online oyun oynuyorsanız 3-4 ms ping düşebilir buda aşırı farkedilecek bir durum değil.Sana söyledikleri şeyler palavradan ibaret yada bu bahsettiğim önceliklendirme mevzusundan bahsetti de siz yanlış anladınız.Hızın faturalı veya faturasız bir paketle alakası yok birisi faturasız diğeri faturalı.telefon aynı frekans aynı baz istasyonu aynı.İki pakette de bir hız limiti vs filan yoksa red tarifesi sana en fazla 3-4 ms fayda sağlar onuda online oyun hariç faydasını göremezsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rameowerr -- 22 Mart 2022; 20:50:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Palavra sıkmış hem de ağır palavra. Önce kendi sistemlerini güncellesinler. Bir MH temsilcisi arıyor, paket öneriyor ve kabul ediyorum. İki ay boyunca ara ara birileri arayıp paket önermeye devam ediyor. Diyorum ben zaten geçtim, kusura bakmayın sistem güncellenmemiş diyorlar. :D

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.