|
bu türkiyede aşırı mobbingin olması benim gerçekten çok aşırı canımı sıkıyor bir arkadaşım vardı mahalleden çocuk 2 sene benim gibi market sektöründe çalıştı çocuk bildiğin suratı çökmüştü müşterilerden müdür ve yardımcısınan aşırı derecede sürekli ve sürekli mobbinge maruz kaldığını söylüyordu. bizim türkiyede gerçekten çoğu özel sektöre gidip çalışılmaz gerçekten diyorum gidin pazarcı olun veya dışarıda çin malı ürün satın veya turistlik yerlerde hediyelik eşya satın veya motokuryelik yapın ama gerçekten diyorum özel sektör işine girmeyin veya kombici tesisatçı elektirikçi gibi meslek öğrenin türkiyede gerçekten bu mobbing yüzünden nice hayatlar kaymış durumda intihar edenmi desen psikoloji aşırı bozulan desenmi her türlü yani bir de mobbing iş verimliliğini azaltan şey hemde aşırı derecede azaltıyor iş verimliliğini köle gibi çalıştırmalarına sıkıntım yok eşşek gibi çalışım ama bu mobbing mevzusu benim çok canımı sıkıyor 6 ay bende market sektöründe çalıştım sanki 8 sene yaşlanmış gibi oldum aşırı derecede bu mobbing mevzusu insanı yoran şey bizim türk hükümetinin bu işe acilen el atması lazım bak 6 milyona yakın hiç çalışmayan genç nüfus varmış ülkede tabikide çalışmazlar bu kadar iş hayatında mobbing olursa |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt