Şimdi Ara

MNG KARGO ÜRÜNÜMÜ ÇALDIRDI/KAYBETTİ ZARARI TAZMİN ETMİYOR! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
5
Favori
20.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
461 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sadece MNG değil Aras başta olmak üzere hepsi kalite bakımından yerlerde sürünüyor.Denetimsizlik,başıboşluk bunları iyice derebeyi yaptı.Şu anda sanırım tek kaliteli UPS kaldı.
    Firmadan Aras kargo ile başka firmaya gönderdiğimiz kaç tane kargo "karşı tarafa ulaşılamadı" veya "karşı taraf reddetti" bahanesi ile geri iade geldi.Bir de iade parası aldılar.Çifte kazanç.Karşı firmalar 7/24 açık olan,kapısında güvenliği olan firmalar.Arıyoruz,bize kargocu hiç gelmedi diyorlar.
    Benden söylemesi,Aras kargoya hiç bulaşmayın,çifte soyuyorlar.
  • EDİT: Diyarbakır bölge müdürlüğümden yetkili kişiye ulaştım. Şimdiye kadarki en ılımlı olumlu ve açıklayıcı bilgiyi verdi. Talebimin Genel müdürlüğe ulaşmış olduğu ve beklediğini söyledi ayrıca ürün marmara aktarmada kaybolmuş. İnternet sitesinde 15 günde sonuclanır yazıyor dedim hayır 45 gune kadar uzadığını söyledi. Ürünü gönderdiğim şube ise 3 ay bekleyen bar biz bişey yapamayız dedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En Yakın Cumhu8riyet Başsavcılığına Git Nitelikli Dolandırıclık Suçundan Dava Açtır. Ben Yaptım Savcı İddianameyi Yazıp Hakimliğe Gönderdi. Hem Maddi Hem Manevi Tazminat davasını kazandım. Sorumlu Persenellerin iş Akdide Fesh Edildi. Aynı Zaman da Madi Manevi Tazminat Dışın da Zararım da Karşılandı...
  • Sizin konunuz neydi tam olarak olay neydi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En uzak durulması gereken sürat kargo.Ürünüm 1 haftadır şubede bekleyince gidip kendim alayim dedim.Ne göreyim, ürünlerin hepsini yere sermişler, üstelik mağaza 14'te açılıyor hani dükkan kapalı, personel içerde.Disaridaki mallar umurlarında değil.Hani yoldan geçen herhangi bir insan çok rahat her kargoyu çalabilir.Sonra ürünü alayim dedim içerden, ismimi söyledim, kadın gitti aradı buldu sonra buyrun dedi.Ne bir imza, ne kimlik kontrolü hicbisey yok.Kargo takip no bile sormadı.Benim isim soyismimle herhangi biri alırdı yani.Mutlaka bunlara bir denetim gelmeli.Ozellikle belirli fiyat üzeri kargolarda ürün teslim edilirken sıkı kontrol olmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok benzeri 1 ay evvel başıma geldi, konusunu burakıyorum aşağıya;

    Şunu kesinkes söyleyebilirim, MNG kargo içerisinde bir hırıszlık şebekesi var ve buna göz yumuluyor! Üzerine gişderseniz paranızı alırsınız, kendi haline bırakırsanız unutulup gidiyor malınız hiç oluyor!



    https://forum.donanimhaber.com/dikkat-amazon-iadesinde-kutu-bos-cikti-denildi-mng-kargo-icinde-olasi-hirsizlik-sebekesi--142449975



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sight -- 14 Mayıs 2020; 13:25:18 >
  • MNG cidden virüsü bahane edip felaket ötesi çalışmalarına devam ediyor, Edirne Merkezdeki MNG şubesi bildim bileli bir kargoyu abartisiz 4 gün arka arkaya dağitima çikarip teslim yap(a)mayan bir şirkettir. Geçen ay Kırklareli'den İstanbul/Üsküdara gönderilen laptopu 'Marmara Aktarma'da kaybettiler, defalarca yapilan telefon görüşmeleri sonunda 'aaa bulduk burdaymiş falan filan' dendi ve toplamda 18 günde eve teslim edildi. İşin saçmasapan tarafı kargo.kaybolunca maddi olarak telafi edildiği söyleniyordu ama laptop eski olduğu için modeli vs kimsede yoktu, kim bilir neye göre değer biçip para iadesi yapacaklardı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Artizt kullanıcısına yanıt
    Ya da yapacaklar mıydı :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ANIL007 kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerinde konuştuğumuz kişiler olaydan bi' haber zaten. 'Marmara Aktarma'da gözüküyor son 8 gündür, telefondaki kişi bunun hakkında tek kelime bilmiyor, hiçbir yetkisi de yok. İşin saçma tarafı, MNG'nin sitesinde kargo takip kodu girince Marmara Aktarma'nın yanında iki telefon numarası var, ve iki numara da kullanım dışı, yani bu mekan ile hiçbir şekilde iletişime geçilemiyor tam bir muamma. Laptopun hiçbir darbe almadan eve ulaşması başlı başına bir mucize oldu ayrıca.
  • Bugün abimin başına gelen bir olay daha. Gittigidiyor'dan ürün alıyor, Yurtiçi Kargo adresi yanlış yazdığı için ürün üst sokakta bir eve teslim edilmiş. 'apartman no:14 daire:2' yazan adresi 'apartman no:2 daire:2' diye yazmışlar. Yanlışlıkla teslim edilen evde bir aile büyüğü kargoyu almış, teslim edilirken ne isim soy isim, ne de kimlik no istemişler. Sonra aileden genç bir çocuk kargonun üzerinde abimin telefon numarasına ulaşıp aramış kargoyu buraya bıraktılar diye, abim de gidip aldı.

    Hiçbir güvence yok ortada. İmza bile attırmamış yurtiçi kargo, işin daha kötü tarafı kargo şirketleri bu aralar kargoyu teslim alırken kargocuya söylenecek bir kod gönderiyor sms olarak, ama bu prensibe hiçbir kargocu uymuyor. Aras ya da MNG bana sms atmıştı teslim esnasına kodu söylemem gerekiyor diye, tek kelime etmeden kargoyu verip gitmişlerdi. Madem bu sistem uygulanmayacak ne diye insanların kafasını karıştırıyorsun?




  • bende aynı sorunu yaşıyorum mng kargo ben ürünümü almadan teslim etti yazıyordu getiren kişiyle görüştüm ve bana merdivene dış kapının yanına bıraktığını söyledi ve bu durumla ilgili beni bilgilendirmedi ordan da herhalde birisi almış bulamadım ödemesini karttan yapmıştım paramı da ürünümü de geri vermiyorlar üstüne birde kargocu tarafından tehdite uğradım ne yapabilirim şu anda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum bana yardımcı olabilir misin lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum geçen haftalarda da bende bu konu içine sürat kargo tarafından kargomun kaybedildiğini iletmiştim. Geçen hafta tazmin işlemini başlatmıştım. Haftasonu bir telefon aldım ve tam 1 ay sonra gönderdiğim ürün alıcıya ulaşmış. Kargo alıcı şubede bekletilmiş ama veri girişi yapmadıklarından hiç bir bilgi alınamamış. Alıcı hem parasını iade aldı hem ürünü aldı. Ben ise tazmin işlemi başlattım ve keyiflerine göre ne kadar verirlerse diye bekliyorum. Gerçi alıcı iyi niyetli bir şekilde ulaşıp ürünü geri göndereceğini söyledi. Bakalım, beklemedeyim. Yani kısaca bir umut inşallah senin kargonda bu şekilde geçte olsa ortaya çıkar 🙏🏻

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorunu aras kargo ile yaşamaktayım

    https://forum.donanimhaber.com/aras-kargo-icerigi-apple-mac-mini-olan-paketimi-kaybetti-hicbir-sekilde-ilgilenmiyor--143810035

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Btk’dan mngye uyari gittigi icin mng aradi yakin takipcisi olacagim dedi birisi. Tamam dedim kapatti. Hala bir cozum yok. Allah belanı versin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SON EDİT[/]
    5 aylik çaba sonucu hakem heyeti sayesinde paramı alabildim bilginiz olsun kargonuz kayipsa vakit kaybetmeden faturanizla birlikte hakem heyetine basvurun. Yoksa kesinlikle muhattap olabileceginiz kimseyi bulamıyorsunuz. Faturasiz urun gonderdiyseniz gecmis olsun ama yine de hakem heyetinden baska çare yok.

    MNG KARGO ÜRÜNÜMÜ ÇALDIRDI/KAYBETTİ ZARARI TAZMİN ETMİYOR!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL007 -- 22 Eylül 2020; 13:2:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözün aydın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ANIL007 kullanıcısına yanıt
    gözün aydın gerçekten, şu durumu gördükçe üzülüyorum. Diğer ülkelerde insanlar bugün kendimizi nasıl eğlendirebiliriz yada geliştirebilirizi düşünürken biz kargocularla uğraşıyoruz. Bu bir şaka olmalı, hem de 5 ay kadar bir süre yani. Kanada da 50mbps internet vatandaşlık hakkı iken biz modem kurulumu ücretsiz gibi kampanyalara salya akıtan bir milletiz. Yazık ya.
  • Merhaba,

    Bende sizin işin farklı kısmında MNG tarafından haksızlığa uğradım. Bu yüzden tazminat davası açmak istiyorum kendilerine ama mümkün müdür bu yüzden açmam?

    Bir kişinin İnternetten aldığı cep telefonunu iki farklı şehirde 3 kere mng kargo 3. Bir şahısa teslim etmiş. 3. Şahıs kargoyu alırken alıcının ismini ve benim kimlik numaramı kullanmış. Üç olayda farklı isimler ama benim kimlik numaramı kullanmış. Bu olay sonrasında sürekli karakola gidip imza vb ifade vermek durumunda kaldım. Polislere bunu nasıl engellerim diye sorduğumda yapcak birşey yok ne zaman olay olursa çağırırsak geleceksin engelleyemeyiz diyor.

    İşin komik tarafı ben Sakaryada oturmama rağmen Bursadaki olayda savcı kamera görüntüsündeki şahsın ben olduğuma karar vermiş resimlerime bakarak. Bunuda bir ara bulucu beni arayarak eğer anlaşıranız aranızda dava olmayacak vb söyledi. Tabi ki ben yapmadığınan direkt olarak reddettim.

    MNG kargoya kimliksiz kargo teslim edip beni böyle bşr duruma soktuğu için yüklü bir manevi tazminat davası açmak istiyorum. Kazanma şansım var mıdır? Benim zararıma olabilecek bir durum var mıdır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yıl olmuş 2021, mng kargo 0 cep telefonumu kaybetti. yurtdışından hediye gelmişti faturası yok. Anneme kargoladım bide mng den şişirilen zarf satın aldım içine koydurdum para verip. Kameralara bakın dedin, kargoyu alan çalışan telefon olduğunu biliyor dedim. Telefonun üzerine çöküyorlar bide ödeme yapmıyorlar.

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.