Şimdi Ara

MNG KARGO ÜRÜNÜMÜ ÇALDIRDI/KAYBETTİ ZARARI TAZMİN ETMİYOR! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
5
Favori
20.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
461 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mng çok sıkıntılı bu aralar. Koca spor matını araçtan düşürmüşler ziraat bankasından bi çalışan burada yerde sizin adınıza bi kargo var diye. Ertesi gün gelecek başka bi kargo vardı baktım araç sitenin önüne gelmiş kımıl kımıl spor matını arıyorlar aracın içinde, seslendim aramayın ben dün bankanın önünden gittim aldım diye. Neyse dünde amazondan gelen koca bulaşık deterjanını kaybetmişler. Amazonda ürün kargo firması tarafındna kaybedildi yazıyor. Aslında sorun mng denen firmanın yetersiz sayıda eleman çalıştırmasında. Yakın bir dönemde pahalı ürün almamak lazım telefon, bilgisayar gibi sonra uğraş dur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • asertyu kullanıcısına yanıt
    ps3 mun lensi patladihttps://rechbilisim.com/ soyle bir tamirci var oldukca iyi gozkuyor bursadaymis gonderemedim kargoya guvenip anasini sittireceklerdi cihazin kendi sehrimde zar zor yaptirdim
  • selamivural kullanıcısına yanıt
    Ceo ve genel müdür yardımcısına fecabooktsn yazdım ceo’ya mesaj iletilmedi henüz genel müdür yardımcısına iletildi ama okumadı. Mail adreslerini bulamiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ANIL007

    Ceo ve genel müdür yardımcısına fecabooktsn yazdım ceo’ya mesaj iletilmedi henüz genel müdür yardımcısına iletildi ama okumadı. Mail adreslerini bulamiyorum.
    Bir elektrikli çaydanlık büyük bi internet sitesinde indirimli satışa girmişti, fiyat değişti deyip iki kat para istemişlerdi, direk site patronuna mail çekip durumu anlattım, patron o çaydanlığı yarı fiyatına 1 hafta yayında tuttu. Yani diyeceğim patronlar bu konuda çok duyarlı, çekinme en tepedekine saygı çerçevesinde mail ini çek, sonuç alırsın. Kolay gelsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaçakçıya emanet edilen ürün bile adrese ulaşıyor bu kargo firmaları bunu beceremiyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MNG iyice salladı işleri, kargolar 3-4 gün şubede bekliyor hatta 7 mayıstan aktarmada bekleyen ürün var. Uzun bir süre kendileriyle görüşmemek üzere...
  • Tam 1 aydır kargomu getirmedikleri gibi, ne kendilerine ulaşabiliyorum, ne de kargo ile ilgili bilgi alabiliyorum. Trendyol'a söyledim onlardan da cevap gelmedi. Herhalde ürünü beğenip kullanmaya başladılar.

    MNG KARGO ÜRÜNÜMÜ ÇALDIRDI/KAYBETTİ ZARARI TAZMİN ETMİYOR!
  • FyKy kullanıcısına yanıt
    Gonderici kimdi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir kargo mükemmel değil. Alternatifi olmadığı ve cezası olmadığı için merhametlerine kalarak mecburuz.Yakın zamandaki aldığım kargolar
    1- ptt kargo :
    3 tane farklı bankadan kartım gelecekti.
    Bir tanesi iade nedeni adres yanlış.
    İkinci gelende 2 senedir çalıştığım firmada tanınmıyorum ve orda çalışmıyor muşum.
    3 cü ürününde de artık ptt den geleceğini öğrenince şubenin numarasını buldum. İkaz ettim. Bir hafta sonu iade olan kart geri geldi.

    2- Mng kargo:
    Tayfun Talipoğluyla reklam yaptırıp hava kargomuzla heryere 1 günde teslim hikayesine inanıp ailem askerde çarşıya çıkamadığımız için kışla çıkışına 100 mt mesafedeki mng kargosuna ayakkabı giyecek vb gönderdi. şube koca kışlayı bulamadı. Epey bir aranma sonunda kargo 2 hafta sonu anca geldi.

    3- En kaliteli ve pahalı diye tanıtılan UPS kargo ; Asusun anlaşması olduğu için çağrı ile kurye istedim. Alırken ne teslim belgesi vb hiçbirşey vermiyor. Üstünde uniforması bile yok. Sebzeci kamyonu gibi isimsiz bir araç la geldi. Cep telefonu olan paketi karpuz atar gibi kasaya fırlattı. Firmalara giden kargo ayrı , eve kişiye gelen kargo ayrı önem veriyor. parası filan hikaye.

    4- Aras : En rezillerinden . Eskişehirden Ankaraya Tse ye bir evrak gönderdim. Otobüsle gidip gelsem yarım günde bitecek işi bir haftaya salladılar. Birde telefonda görüştüğüm GACI hep üste çıkıp beni suçluyor.
    Hepsi buradadan aldığım ürün paketi de suyun altında durmuş çamurlu geldi. Umursadıkları yok.

    5- Yurtiçi kargo : yazmaya bıktım artık. Adrese teslim diye gönderilen fiyatı ödenen kargoyu gelin şubede alın diye ukalaca konuşmaları.İndirdikleri kargoyu yere fırlatarak atmaları. Kırılacak eşya diye belirtilen ve etiketi olan kutuyu en alta konulması.

    Aynı model hıyarları çalıştırırsalar firma farketmez aynı sorunla karşılaşırsınız. Kendi içlerinde evrilmeleri gerekir. İçlerinde düzgünler var ama nedense sorunlusu bize denk gelir.




  • şikayet vara yazarsan belki ordan geri dönüş yaparlar.
  • ANIL007 kullanıcısına yanıt
    Gönderici trendyol. Bir sefer ulaşabildim onlara da. Konu bizde çözüp geri dönücez dediler. Onlardan da dönüş yok.
  • https://forum.donanimhaber.com/2014-mng-kargo-rezaleti--141371815#141371955

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende şikayetciyim mng den.adresimi gelip uğramadılar.evde kimse yok diyip ürünü merkeze götürmüşler.şubeye gittim mecburen.hiç memnun değilim zaten puanlama yollamış mng en düşük puanı verdim.
  • bu resmi az önce bir arkadaşım paylaştı ve konuyu görünce bende ekleme yapmak istedim

    valla mngde bu sıra cok yogun falan gibi bir şeyi kabul etmem normal günde de rezil bir firma 1 keresinde kac kere aramama ragmen kargo gelmedi gittigidiyordaki satıcı cok anlayışlıydı oda halledemedi ürünü bir daha başka kargoyla gönderdi de alabildim

    bir diyer tecrübemde şu cuma aldığım ürün kargolandı ctesi kargo dağıtıma cıktı dedi gelen giden yok kargo sb gittim (başıma gleceği bildiğim için) tüm kuryerler orda yatıyordu kimsenin cıktıgı falan yok kargoda orda kenardaydı öyle aldım ha yurt içiylede araslada prob oldu ama bir şekilde hallettiler sagolsunlar ama mng mi allah korusun çoğu ark yazdıgı gibi satıcı üründe mng diyorsa almıyorum ordan kesinMNG KARGO ÜRÜNÜMÜ ÇALDIRDI/KAYBETTİ ZARARI TAZMİN ETMİYOR!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ ICEMAN -- 13 Mayıs 2020; 13:49:15 >




  • MNG ve ARAS kargo maalesef şu süreçte çok kötü. Bundan önceden çok iyi diyemem. MNG İstanbul içi Beşiktaş'tan verilen kargoyu 5 günde Beylikdüzü'ne getiremedi. Gittim şubeden kendim aldım. Sitenin adresi açık açık belirtilmesine rağmen adres yanlış denildi. Sitenin güvenlik kayıtlarını incelettirdim. Kargo peş peşe 3 gün siteye gelmiş gözüküyor. Uğraşmak istemedim.

    4.Gün kargoyu getirmek için geldiklerinde kargoyu istemiyorum götürün iade dediğimde baktılar suratıma 3 Gün adres yanlış diye bulunamayan adres bir anda bulunuyor :)

    Ayrıca ARAS kargonunda sürekli yalanı aynı ALICI ÜRÜNÜ KABUL etmiyor. Sürekli bu şekilde :)

    Tabi bu bahsettiğim 2 kargo firmasının işgüzarlığı desem ne desem bilemiyorum. İnternet'ten satış yapan firmaların satışlarınıda etkiliyor. Ürünü alıyorsun gelmiyor iade gidiyor.

    Mesela şu süreçte Yurtiçi kargo kota uyguluyor. Kota dolunca istesenizde kendinizde yırtsanız kargo veremiyorsunuz. Eskişehir'den ürün gelecek 3 gündür kargoya verilmeye çalışıyor kota dolu olduğundan almıyorlar. O yüzden alışveriş yaparken Kargo şirketini özellikle kontrol ediyorum. Yurtiçi kargo ile çalışıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OssiiE -- 13 Mayıs 2020; 14:19:56 >




  • Normalde kargolar taşıma sigortası yaptırıp öyle taşırlar ürünü.

    Kırılırsa birşey olursa sigortadan alır parayı.

    Belli ki bunlar onu da becerememiş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konuda kimse noktalamaya, paragraf düzenine, imlaya vs dikkat etmemiş. Okurken acı çektim resmen. Destek istiyorsanız düzenli yazın rica ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aynısını iki kere yaşadım ama uğraşmak istemedim çünkü hem 10-15 tl lik ürünlerdi hem de adliye personeli olmama rağmen mahkeme filan uğraşmak zor geldi..

    Bizim nur apartmanı,yanda nur sitesi var koskoca gitmiş siteye bırakmış.alan da neden alıyorsa kargoyu öyle bir isim olmadan..şubeye gittim abi siteye gidecek kime verdiyse bulacak bilmem ne dediler öyle kaldı..öbürü de kayboldu resmen yok oldu..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UTA Mania

    1 hafta önce 2 parça olmak üzere biri monitör biri fare siparis ettim amazondan. Amazon'un kendi sattığı ürünler.

    Monitör "kolay gelsin" firması ile yollandı 2 günde teslim edildi hizmette çok şaşırdım. Kazançları bereketli olur umarım.

    Diğer fare siparisim ne hikmetse bu MNG kargo denilen beceriksiz ve hırsız yuvasindan kargoya verildi.


    Şimdi şöyle bir durum var. Amazon'un deposu ile aynı şehirde yaşıyorum. Normalde kargonun su srkilde olması lazım değil mi.

    Depodan teslim alan MNG kargo
    Depodan benim muhitime teslimat yapan kargo dükkanına gitmesi oradan bana gelmesi.

    Amazon depo ve evimin arası 15 20 km . Yürüyerek gitsem kendim alırdım ama malesef boyle bir teslimat seçenekleri yokmuş.

    MNG kargo musfettesi ne yapti...
    1. Gün ürün sabahtan kargoya verildi.. (Gebze plastikçiler MNG kargo)
    2. Gün kargo İstanbul Sancaktepe'de ki dağıtım merkezine gitti 43 km yol yaptı.
    3. Gün ürün buraya gelmeyecek mis yanlış olmuş demişler (buraya kadar sorun yok salgın halı herkesin kafası atık bozuk bişi demedim)
    4. Gün ürün Sancaktepe'de çıkıp darıca MNG kargoya gidiyor. (55 km)
    5. Gün darıca diyorki kardeşim benim dağıtımında degil diyor kargoyu geri gibderiyoru
    6 ve 7. Gün sokağa çıkma yasağı. .
    8. Gün kargo yine İstanbul'da bekliyor ( bu akşam amazonla kavga ettim. Sürekli form oluşturuyor MNG kargoya MNG kargonun canı isterse 48 saate durumla ilgili cevap veriyor. Siparişi iptal ettiğini ve ürünün bana hiç ulaşmadığını soyledim amazona form yerine telgraf önerdim iletişim icin)
    9. Gün ürün olması gereken bana dağıtım yapacak şubede. Ürün gelse bile baskanyerren sipariş geçtim.

    MNG ve suratla çalışan firmadan daha kilimi göndermem.

    Amazon'un satıcısı kendisi ise ve kargo kolay gelsin firması ise dusunmeden alın. Hizmeti görünce sasirirsiniz. Sstici Amazon ve kargo MNG ise ürünü direk iptal edin benim çektiğimiz rezilliği çekmeyin. Muhtemelen benim kargoyuda kaybedecekler geri gonderemeyeceklet geçmiş olsun hocam sizede
    Kolay Gelsin firmasının çalışma prensibi çok iyi inşallah böyle devam eder.

    Kargo gelmeden önce Mesaj atıyor getireceğiz diye. Link gönderiyor linkten işaretliyorsunuz. Eğer gelen mesaja cevap vermeseniz 30 dk kala arıyor. Ve kargo geliyor. Hatta kendi sitesi üzerinden aracı takip edebiliyorsunuz tam olarak hangi noktada olduğunu.




  • Maalesef bu kargo firmaları şubeden şubeye değişiyor. Şirketten çok Şube bu işin sorumlusu. Ama şirketler bu konularda doğru düzgün bir şey yapmadıkları için suçlular. Zamanında o kadar çok evde geldiniz yoktuk diyorlardı ki artık dayanamadım genel merkezi aradım. Problemi anlattım, beyefendi evde yokmuşsunuz diyo kadın bana. Evdeyim diyorum, hayır yokmuşsunuz görevli öyle bildirmiş diyo. E varım diyorum evdeyim bütün gün, yokmuşsunuz bir şey yapamam gidip almanız lazım diyo. Güler misin ağlar mısın?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.