Şimdi Ara

Mmr Yükselten Tuhaf Bir Bug

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bunu bilet yoluyla bildirdim, ancak Riot çalışanları yazdığımı dahi okuyamıp"Ehehe oynamaya devam et, ehehe eminim yükselirsin, ehehehe" gibi absürt cevaplar paylaştığı için bu bug'ı paylaşmakta sorun görmüyorum.

    Mmr sistemi gizli olduğu için algoritmanın nasıl çalıştığına dair sadece tahmin yürütebiliyoruz. Çoğu kişi win streak diyor ama, onunla alakası olmadığına adım gibi eminim. Oyun içi performansın, mmr'ı az ya da çok etkilediğine inanıyorum. Ki şu son bulduğum şey bunu çok güçlendirdi.

    zombi totem nerflenene kadar onu kullanıyordum, ve bu rün görüş skorunu acayip yükseltiyor. Euw'de ve Tr'de ki 2 hesabım da ortalama 21-22 Lp geliyordu. Son yamada nerflenince kullanmamaya başladım, o yamadan beri Tr de toplam 15 oyun atmışım ve 10 tanesi zafer. Ancak ne hikmetse 15 Puan gelip 23 gitmeye başladı. Top tier'a yükselmeye başlayınca gelen giden Lp ler sapıtıyor bazen, önce ondan kaynaklı sandım.

    Euw'de bu sürede oynamadım, önce bir süre daha zombi totem kullanmaya devam ettim. Gelen puan aynı. zombi totem kullanmamaya başladıktan yaklaşık 10 oyun sonra ( eşit sayıda oyun kazanıp kaybettim) 17-16 gelirken 20 gitmeye başladı.

    Aynı şeyi Altın liginde bulunan arkadaşıma da anlattım, o da kullanmamaya başladığından beri önceden gelen-giden Lp aynı iken, son zamanlarda gidenin gelenden fazla olduğunu söyledi.

    Tesadüf olabileceğini de düşünüyorum, veya perdenin arkasında mmr sistemiyle oynamış da olabilirler. Bu olayı deneyen / şahit olan varsa, onlarda da aynı şey oldu mu merak ediyorum.

    tl;dr zombi totem kullanmak görüş skorunu acayip arttırıyor, bu da mmr'ı etkileyip uzun vadede gelen Lp yi arttırıyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Olabilitesi yüksek bende kill participation gibi statların mmrı etkilediğini düşünüyorum en azından umuyorum Özellikle trinket slotunda ward var mı yok mu yazması yerine ward skorunu getirdiklerinde buna el atmış olabilirler.

    Maçlarını inceledim bu arada gittikçe match mmr da düşmüş sanki dediğini destekliyor. Ben vizelerden 1 haftadır oynayamadığım için kendimi bilmiyorum.

    Westte ticket atmayı denedin mi veya redditte konu açsak hemen çözerler işi :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biolystick kullanıcısına yanıt
    S alma şeysini de etkiliyor galiba.
    Lissandraya aldım zombi totemi, Kill partipicate, hasarım vs. az olmasına rağmen bir tek bana S- verdi.

    Mmr Yükselten Tuhaf Bir Bug
    Mmr Yükselten Tuhaf Bir Bug




  • Zombi totem oyun sonu aldığın notu etkiler ama mmr ile alakası olduğunu sanmıyorum. Elon bulunduğun ligden yüksekse puan fazla gelir. Tabi benim fikrim bu, sizin görüşleriniz de doğru olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet yukarıdaki arkadaşında dediği gibi mmr senin ve karşına gelecek oyuncuların yetenek ve oyun bilgisi seviyesine göre değişir ve görüş skoru bu önemli etkenlerden dolayı doğrudan olmasada mmrı etkiliyor fakat yine iş sende bitiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biolystick kullanıcısına yanıt
    Çözdüm olayı. Closer abimiz iyi bir win rate ile üst sınırı hayvan gibi 250Lp aştığı için, diğerlerin MMR ı ona göre düzenleniyor. O 1. liğe oturduktan sonra herkesin MMR ı allak bullak oldu, 750 puanla 25. falan olunuyorken şu an 13. lüğe yükselmişim, herkesin puanı eriyor. O sıralar pek maç atmayanların MMR ı hep çok düşüktü, atanlar da hep puan kaybetmiş, ancak MMR ı ortalama düzeydeydi.

    Westteki de artık tesadüftür diye düşünüyorum.

    Edit: Belki gözle farkedilecek kadar büyük bir fark yaratmaz, ancak minimal değerlerde yükselttiğine inanıyorum hala.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 19 Nisan 2018; 15:33:4 >
  • Cruella kullanıcısına yanıt
    Doğru bu yüzden herkesin mmrlar düşmüş demekki mantıklı. Ayrıca bir arkadaşım var onun elosuda tam bir bilmece haftalardır çözmeye çalışıyoruz 300kusur puan ile bitirdi bir ara w/l -15 fark vardi şuan 101 win 104 lose yapmis hala 12-13 gelip 24-25 gidiyor d5de baya oyalanmisti sonra d3 oldu w/l farkı 3e kadar düşürdü ama hala bu şekilde puan geliyor opggde düşük göstermiyor 3 fark var bu kadari ilginç oyuna gecince profili atayım bir incele bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.