Şimdi Ara

MMA - UFC - Bellator Ana Konu (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
23
Favori
48.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LorneMalvo

    Hocam Nunes çekildi maçtan. Sinüzit nedeniyle kilo vermede problem yaşamış, sağlıklı bir durumda olmadığı için maça çıkmadı.

    Robert Whittaker, Romero'yu 5 raunt sonunda puanla yendi. Geçici kemerin sahibi oldu. Bir aksilik olmazsa Bisping ile gerçek kemer için dövüşecek, maçtan sonra Bisping Octagon'a girdi.

    Anthony Pettis uzun bir süre sonra iyi bir maç çıkardı Jim Miller'a karşı. 3 raunt sonunda puan ile yendi rakibini.

    Trevin Giles UFC'deki ilk maçını nakavt ile kazandı, 10-0 gibi bir kariyere sahip. Henüz 24 yaşında.

    Werdum - Alistair Overeem maçında ise skandal bir karar verildi. Şu şekilde biten maçı Overeem'e verdi hakemler:

    MMA - UFC - Bellator Ana Konu




    şu sağdakı adam nasıl soldakine yenilsin
  • UFC 214

  • Floyd-Conor maçına 1 ay kaldı, çok heyecanlıyım şimdiden Conor rezil olacak bence
  • Gökhan Saki ilk maçına Frankenstein lakaplı Henrique da Silva ile çıkacak. Tarih 22 Eylül, yer Japonya. Bu arada Gökhan 2004 yılında bir MMA maçına çıkmış ve kaybetmiş. UFC'ye 0-1-0 ile başlayacak yani:

    MMA - UFC - Bellator Ana Konu
  • Umarım ngannou, jds yi yener ve miocic ile maça çıkar. Yoksa yine loser overeemi izleyeceğiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi kanalda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ufc 214 hangi kanalda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jones aldi kemeri ama rematch olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UFC 214

    Calvin Kattar, UFC'deki ilk maçında Andre Fili'yi 3 raunt sonunda Decision ile yendi. Fili ile Dooho Choi karşılaşacaktı ancak sakatlandığı için maça çıkamadı.

    Brian Ortega, Renato Moicano'yu 3. rauntta Submission ile yendi. Brian 12'de 12 yaptı. UFC'de ise 4'de 4 yoluna devam ediyor.

    Volkan Özdemir'in 93 kilonun önemli isimlerinden birisi olan Jimi Manuwa'yı nakavt etmesi 1 dakika bile sürmedi. Volkan ağır yumruklara sahip. Ancak sosyal medyada Türk kanı taşıyorum falan filan şeklinde paylaşımlar yapıp, sadece İsviçre bayrağı taşıması nedeniyle kendisini sahiplenemiyorum. Benim için yabancı bir dövüşçü gibi.

    Uzun bir aradan sonra tekrar Octagon'a giren Robbie Lawler ise Donald Cerrone'yi 3 raunt sonunda Decision ile yendi. İlk raunt bariz Lawler'ın, ikinci raunt ise açık ara Cerrone'nin. 3. raunt berabere, olmadı Cerrone'ye verilir. Lawler bence maçı kazanmadı.

    Cyborg'un karşısına bir kadın çıkarmışlar, acıdım kendisine. Cyborg istese ilk rauntta nakavt ederdi 36'lık Tonya Evinger'ı. Ancak 3. rauntta nakavt etti. Yeni açılan kadınlar 65 kilo sıkletinin şampiyonu oldu. Cyborg'u yenebilecek bir kadın dövüşçü var mı? Bence yok. Erkeklerle kapışabilecek bir seviyede kendisi.

    Tyron Woodley ile Demian Maia arasında geçen kemer maçı çok sıkıcıydı. Maia bildiğiniz üzere Submission makinesi, kariyerinde 12 Submission galibiyeti var. Zaten dünya Jiu Jitsu şampiyonu kendisi. Ancak karşısında da çok güçlü ve güreş altyapısı sağlam Woodley vardı. Sayamadım ancak 20'ye yakın belki de daha fazla Takedown girişiminde bulundu Maia, hiçbirinde Woodley'yi indirmeyi başaramadı. Woodley ise fazla yakına girmeden uzaktan uzaktan dövdü Maia'yı. Maia'nın iki gözü de şişti. Bu sıkıcı maçı 5 raunt sonunda Decision ile Woodley kazandı. Muhtemelen Robbie Lawler ile rövanş maçına çıkacak.

    Gecenin maçı ise Jon Jones ile Daniel Cormier arasındaki 93 kilo kemer maçıydı. Jon, DC'ye kariyerindeki ilk nakavtı tattırdı ve yeniden kemerin sahibi oldu. Aslına DC kafasına aldığı yüksek tekmeye kadar iyi götürüyordu maçı. Gerçi yine de Jon öndeydi. Jon Jones bence MMA tarihinin en iyi erkek dövüşçüsü. Muazzam bir fiziğe sahip, zayıf noktası yok. Bence Jon Jones - DC defteri kapanmalı. 2-0 Jon önde, rövanşın pek manası yok. Jon'un sonraki rakibi Volkan Özdemir veya Gustafsson olmalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Casablanca -- 30 Temmuz 2017; 20:46:25 >
  • Volkan özdemir yine 30 saniyede bileti kesti, sırada ki maçı gustafson ile olmalı o maçın galibide jones ile kemer maçı yapmalı.

    Ayrıca bu brock lesnar muhabbeti nereden cıktı anlamadım, brock lesnar light hw mi düşecek, imkansız. Yada jones kilo alırsa toplması zor olur, gerçi her türlü jones maçı alır. Lesnar tam bir yeteneksiz, gücüyle(doping) birşeyler yapmaya çalışıyor.



    Cyborg istese ilk attığı yumruktan sonra işi bitirebilirdi, octagon zevkini alabilmek için bilerek maçı uzattı, bitirmedi. Karşısındakinede acıdım, kadını kum torbası niyetine kullandı. Cyborgu yenebilecek bir kadın yok, gerçek şampiyon.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 30 Temmuz 2017; 18:17:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkanin maçı bitirişi tüylerimi diken diken etti ama Türkiye'den bahsetmemesi üzücü



    Lawler ilk raunta çok hızlı başladı ama maç beklediğim kadar kanlı geçmedi



    Cyborgun daha hızlı daha şekilli bitirmesini beklerdim Tonyanin yumrukları hep bir iki santim kısa kaldı Tonya cyborg abiye yine iyi dayandı izlemesi acı bir maçtı



    Woodley yine satranç maçı oynadı



    DC tekme yiyene kadar iyi gidiyordu ama jonun uzun kolları bacakları rakipleri için çok büyük dezavantaj



    Lesnara söylediği gel de senden 45 pound hafif biri kıçını nasıl tekmeliyor gör seni octagon a bekliyorum demesi gülümsetti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jon Jones salağı doping kullanmış. Kemeri elinden alınacak. Kariyeri bitti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LorneMalvo

    Jon Jones salağı doping kullanmış. Kemeri elinden alınacak. Kariyeri bitti.


    doping olarak ne almış önemli olan o bence, gazlı içeceği bile doping sayıyolar bazen
  • Turinabol kullanmış. Öyle basit bir şey değil yani.
  • Jon Jones tarihin en iyisi olabilecek potansiyele sahipken her şeyi bitirdi. Ömrümde bu kadar akıl yoksunu bir sporcu görmedim, şu yeteneğe, şu fiziğine yazık.
  • Jon Jones harbiden salak,zaten kariyeri boyunca 40 yaşındaki adamları dövdü bide doping yapıyor
  • UFC 217'de GSP geri dönüyor. Michael Bisping ile kemer maçına çıkacak. Bu arada GSP efsane boks antrenörü Freddie Roach ile çalışıyor. Yani GSP - Bisping maçı yerden çok ayakta geçebilir.

    Kartta Cody Garbrandt - TJ Dillashaw maçı da var.
  • Yeni şortlar:
    MMA - UFC - Bellator Ana Konu
  • Yine ölü bir kemer maçı oldu, Nunes maç bitiminde çok mutluydu ama o kadar mutlu olacak birşey yapmadı, iki tarafta bekleneni veremedi, kemer Nunes deydi Nunes de kaldı shevchenkoda olsa onda kalırdı, 25dk dövüşmediler maç bitiminde dövüşeceklerdi :'D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim Jon Jones'un tarihin en iyisi olabilecekken kendine yazık ettiği konusunda ciddi şüphelerim var, pek katılmıyorum. Bu adamın doğal sıkleti HW (ağırsıklet). Ama boy ve kol uzunluğu avantajı için bir alt sıklette dövüşüyor, LHW'de. Adam LHW için cidden aşırı uzun. O kiloya inebilmek için vücudunda kas kütlesine çok az yer kalıyor. Benim en başından beri inanamadığım olay da buydu, adam o kadar az adeleye rağmen herkesi evirip çeviriyordu. Olimpik güreşçi Daniel Cormier'yi bile savurup durmuştu. Kullandığı steroidler de burada devreye giriyor işte. Normalde müthiş bir kuvvet dezavantajı olması gerekirken o handikapı kimyasallarla kapatıyor.

    USADA öncesi çok fazla sayıda dövüşçü kullanıyordu. Ama bence artık ciddi ölçüde azaldı. Eskisine göre UFC dövüşçülerinin görüntüleri aşırı değişti. Sporcular genellikle yakalanma riskini almamaya başladı. Belki daha az daha kontrollü kullanılıyordur ama fark var. Jon Jones ise bu kadar dikkat çekmişken, daha yeni yakalanmışken uzun süre uzak kalmışken ne yaptı, gene kullandı bu maddeyi. Çünkü diğerleri gibi doping kullanmamayı göze alamıyor. Kullanmasa anlattığım handikapı su yüzüne çıkacak ve bence madara olacağını çok iyi biliyor ve başka çarem yok diyip testi atlatmayı umdu. Yani kendisi de farkında aslında doğal halinin o kadar aman aman üstün olmadığının.

    USADA'nın ceza tavanı 4 yılmış, inşallah 4 yıl alır. Aslında müstehakı ömür boyu men edilmek ama verilmiyor. Bu serefsiz haksız kazancına kaldığı yerden devam etsin diye DC gibi bir adam beyin sarsıntısı geçirdi. Eski haline belki geri gelemeyecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brian Damage -- 17 Eylül 2017; 4:13:7 >
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.