Şimdi Ara

MM Hunter DPS yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • uzun zamandır survive takıldıktan sonra artık yavaş yavaş trende uyup MM oynamaya başladım.. ama DPSte ciddi bir sorun var.. Normalde 5000 gs ile survive oynarken rahat rahat 6000+ dps yapabiliyordum.. şimdi MM e dönüp 3 parça T10 item aldım gear score'um 5000den 5500e cıktı.
    ARP itemlar kullanmaya başladım ama malesef dps yine 6K-7K arasında takıldı kaldı..

    cycle'ım şu şekilde;
    KillShot> SerpentSting> ChimeraShot> AimShot> SteadyShot
    (Arp'den etkilenmedigi için arcane shot kullanmıyorum)

    statlarım:
    300 hit(biraz azaltacagım)
    armor pen. %40
    5500 ap
    %55 crit

    glpyhler: steady, kill, aimshot(bu glyph'i hawk yapacagım)

    birde elimde 232 level pit of sarondan düşen bow var..

    meslekler : engineer, mine (çok saçma farkındayım)

    sizce sorun nerede olabilir? Usta hunterların yardımını bekliyorum.
    Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunpasa -- 8 Mart 2010; 16:29:50 >







  • Hızlı öz bir cevap istiyorsan;

    - 300 hit rating çok fazla, benim 131 hit rating'im var ve 8% cap'e sahibim draenei ile. Bu tarz bi yaklaşıma gitmen avantajlı olabilir.
    - Glyph olarak serpent sting'i fazlasıyla tavsiye ediyorum. fakat kill shot ve aimed shot arasında seçim yapabilirsin. hawk birazcık yetersiz bir glyph.
    - ArP değerin birazcık düşük 60% civarında yaklaşmaya çalış en az...
    - Rotasyonda Serpent Sting biraz gereksiz olmuş sanki, zaten sadece bir kere Serpent atıyorsun. Linkte rotasyonla ilgili bilgi vermeye çalıştım.
    - Mine yanlış bi meslek ama başka meslek de olsa çok büyük getirisi olmaz o yüzden önemli değil.


    armory link verirsen daha iyi inceleyebilirim.
  • hit olarak o degerlere inmek istiyorum ama itemlar malesef full hit denk geliyor.. şimdilik item sececek sansımda pek yok malesef umarım bu hafta bir şeyler düşer artık..

    akşam eve gidince bakacagım o linke.. hızlı cevap için çok teşekür ederim

    armoryde birazdan PMle geliyor
  • Bakmışınızdır ama bakmadığınızı varsayarak bir kaç link atayım;

    http://www.wowhead.com/?forums&topic=74950

    http://www.warcrafthuntersunion.com/category/guides/

    Ekleme: Hunter oyuncusu değilim ama yazın açmayı düşünüyorum. Araştırırken denk geldi.

    Ekleme 2: Rotasyon için işinize yararsahttp://forum.wow-turk.com/hunter/50504-hunter-dps-rotasyonlari-v2-3-3-0-a.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wasted Years -- 8 Mart 2010; 17:48:28 >




  • Teşekkür ederim, verdiginiz tüm linkleri inceledim arkadaşlar.. peki bunların haricinde dikkat etmem gereken ince noktalar varmıdır? ICC25 ten düşen headi cıkarıp eski 245 level 75 emblem headine bir süre geri dönerek hit'i 210a düşürdüm, arp 'i %43e yükselttim, biraz daha yükseltmek için ugrasacagım.. 1400 imkansız yapamam heralde ama %60 yapmaya çalışacagım..

    şimdi önemli bir soru sorayım.. hunter DPS skillerinin çoğu weapon damage'e göre değişiyor.. peki elimdeki 232 level bowu atıp yerine 264 level zod repeating bow alsam DPS'im aşağı yukarı ne kadar artar? ciddi ciddi fakını görür müyüm? anladıgım kadarıyla önümdeki en büyük engel bu icat.. yorumlar?

    başka neler yapabilirim?

    birde sanırım macrolarımda sorun var, call of wild bazen basmıyor.. silence shot'ı tüm skillere eklemem gerekiyor vs vs..
    elinizdeki güzel macroları paylaşabilir misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunpasa -- 9 Mart 2010; 11:44:38 >




  • Mutlaka serpent sting glyph kullan çünkü chimeranın vurduğu hasarı da arttırır. Rapid Fire ile Readyness'ı macrola 15 saniye geçtikten sonra tekrar rapid fire aç, bu şekilde 3 dakika içinde 2 kez rapid fire kullanırsın. Fos'tan düşen armor penetration trinketini almaya çalış. Bow hasarı etkiler çünkü marksman tamamen fiziksel vuruyor. Ayrıca kill command ve silencing shot'ı da tüm skillere macrola. Glyph of chimera shot'ta latency azsa iyi olur. Ayrıca gear toplanırken armor penetration'lı olanları alırsan iyi olur yoksa benim gibi arada kalırsın gemlesen bile yeterli arp olmaz . Tabi öyle olunca hit ratingden biraz kayıp oluyor ama talentle toparlanabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tosunpasa

    Teşekkür ederim, verdiginiz tüm linkleri inceledim arkadaşlar.. peki bunların haricinde dikkat etmem gereken ince noktalar varmıdır? ICC25 ten düşen headi cıkarıp eski 245 level 75 emblem headine bir süre geri dönerek hit'i 210a düşürdüm, arp 'i %43e yükselttim, biraz daha yükseltmek için ugrasacagım.. 1400 imkansız yapamam heralde ama %60 yapmaya çalışacagım..

    şimdi önemli bir soru sorayım.. hunter DPS skillerinin çoğu weapon damage'e göre değişiyor.. peki elimdeki 232 level bowu atıp yerine 264 level zod repeating bow alsam DPS'im aşağı yukarı ne kadar artar? ciddi ciddi fakını görür müyüm? anladıgım kadarıyla önümdeki en büyük engel bu icat.. yorumlar?

    başka neler yapabilirim?

    birde sanırım macrolarımda sorun var, call of wild bazen basmıyor.. silence shot'ı tüm skillere eklemem gerekiyor vs vs..
    elinizdeki güzel macroları paylaşabilir misiniz?


    232 ile 245 arasında ciddi fark var, fakat 245 - 264 arasında ciddi bir fark olduğunu söyleyemem, diğer item'lardaki gibi dps artışı görürsün,

    bunun dışında gemlerinin tümünü ArP gem olrak değiştir, Stamina + Agility veren gem yerine 20 ArP gem kullan, blue gem'lerin hepsini ArP gem ile değiştir, ArP'nin en az 60% olması gerekiyor dediğim gibi.

    Benim başlıkta hangi glyph'ler, hangi sırayla shot'ların kullanılması vs her şeye deyindim, onlar dışında aklıma bir şey gelmiyor, fakat iyice okumanı tavsiye ediyorum.




  • ya arkadaşlar siz diyorsunuz ama 251 lvl itemlerin çoğu hit veriyo (mail).Yani hiti düşürmek için itemleri değişmek lazım ama bana su an bendeki size abartılı olabilir ama 390 küsür adam akıllı item düşse düşertecem de düşmüyo
  • Teşekkürler Oray,
    bendeki 232 level bow 187 dps, 245 level bow 212 dps.. hakkat aralarında cok ciddi bir fark var.. toc 25 yapan grup pek kalmadı.. umudum ICC runlarda.. inşallah bu hafta 251 yada 264 bowlardan birini alabilirim..

    agileri arp ile değiştir demişsin ama ben hard cap'e epey uzak oldugum için bu yukarda verilen bir çok linkte pek tavsiye edilmiyor..
    bende kararsız kaldım acıkca.. dediğin gibi %60 olmasında fayda var ama bunu 12 tane sokete agility yerine arp takarak yapmam gerekiyor.. bu da bariz bir şekilde agility azalımına baglı %3 crit chance kaybı, Attack power azalımından dolayı %5 dps kaybı artı soketli itemlara yeni soket takarak yaklasık 2K gold kaybı anlamına geliyor..(dün batteredd hilt aldım, mali durumum çöküşe ugradı, gerçi henüz yapmaya başlamadım ama saglam ARP değeri agzımı sulandırıyor her an şeytana uyabilirim)

    kazancım ise bazı skiller için bossun armorundan kaynaklanan %26 damage reductionun %20 ye inmesi..
    akşam umarım 1-2 parca arp veren item düşerde %60 arp limitine item upgradeleri ile yaklaşırım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunpasa -- 10 Mart 2010; 15:50:19 >




  • Yeni aldıgım 2 parca itemla arp %52 oldu.. ama birde şöyle bir durum ortaya cıktı;
    arp yüksek tutmak için 245 T9.25 pantolon kullanıyordum.. ama dün VOAdan 4.cü parca olarak 252 level T10 leg düştü
    şimdi 4 set bonusmu daha önemli? yoksa %7-8 arp'mi?

    sırf arp meselesi yüzünden ;

    264 level head yerine 245 level 75 emblemle alınan head
    251 level trinket yerine arp proclayan 232 level trinket
    251 level T10 leg yerine 245 level T9.25 leg kullanıyorum

    bu parcaları surv olunca mutlaka takarım ama MM için arp veren düşük level itemalrı kullanmak daha mantıklı sanki? ne dersiniz?




  • sen yazımı tam olarak okumamışsın :) orda bir spreadsheet'ten bahsettim onu kullanmanı tavsiye ederim.
  • abi o spreadsheet'i biliyorum .. shandra'ya ait.. onu defalarca indirmeme rağmen bir türlü kullanamadım..bir kere bilgilerimizi çektirmek için girecegimiz armory bilgileri kısmı protected(read only) değiştirmeye çalışınca prtectionu kaldır önce hatası veriyor
    makroları enable ediyorum yine olmuyor.. itemlar hep en üst seviyede, pet alakasız BM peti.. bir şeyler yanlış ama çözemedim acıkca..
  • kendi karakterini armory'den çekebilirsin. birazcık kurcalaman lazım fakat... kullanım talimatı var ilk başta.
  • DÜn biraz ugraştım armoryden çekiyor dataları ama mesela yeni bir kaç item aldım, armory anında güncellenmedigi için hemen görmüyor.. birde bendeki itemlardan biri PVP itemi onu begenmedi.. sanırım itemları çektirip değişen ve begenmediklerini manuel girmek gerekiyor.. bu akşam biraz daha bakayım neler cıkacak..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.