Şimdi Ara

MLG Columbus Maçları Türkçe Yayını!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amatörcede olsa en azından yayın yapacağım. Şuan da Cnone açık değil o yüzden açtım yayını. Bekliyorum sizi. Bu arada yaşıma, sesime vs. laf atmayın. Amacım sadece birşeyler denemek.https://www.twitch.tv/mineistan_2014

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mineistan -- 29 Mart 2016; 19:15:06 >

Havacılık Sevdalısı - Widen Your World
  • Lum ile Mouz başlıyor.

• kardeş beyin gücüyle mi senin yayını bulucaz

Orijinalden alıntı: CanOguzhan

kardeş beyin gücüyle mi senin yayını bulucaz

Çok pardon yaaa.https://www.twitch.tv/mineistan_2014

• quote:

Xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ç

https://www.facebook.com/cnon3.sinan/posts/490474971148136:0

Nasıl yani telif hakları ihlali?
  • Antocio kullanıcısına yanıt
    Oluşturduğunuz farkındalık için teşekkürler hocam

Fakat izin verirseniz olaya bir netlik getireyim çünkü biraz yanlış anlaşılmış durum sanırım. Öncelikle organizasyon ESL'e ait bir etkinlik değil, bunu bilmediğinizden değil yanlış yazdığınızı düşündüğümden düzeltmek istedim. Kesinlikle olay dediğiniz gibi işliyor, organizasyon yönetiminden yayın hakkı almadığınız sürece yayın yapamazsınız, yaptığınızı düşünseniz bile fark edildiği anda ban ı yersiniz, nitekim bu şekilde banlanan çok kanal gördüm.

Ancak, linkini paylaştığım duyuru postunda da belirttiğim gibi MLG Columbus 2016'nın Türkçe yayın hakları yaklaşık 1 ay önceden temin edildi, gerekli ayarlamalar yapıldı ve kanal resmi kanallar içerisinde yer aldı, alıyor. Bu sayede Türkçe yayını hem güvenle takip edebilir hem de drop düşürme şansını yakalayabilirsiniz.

Tabi, aralarda Türkçe yayını kapalı görebilirsiniz, bununla ilgili açıklamayı da sayfamda bir post ile duyurdum. Tekrardan linki paylaşmış olayım, MLG'nin takımında da görebilirsiniz zaten kanalı.

Twitch: www.twitch.tv/cnon3
    Facebook: www.facebook.com/cnon3.sinan/

• nezcafe kullanıcısına yanıt
    Aynen ESL dediğime bakmayın. İş güç derken kafam allak bullak. Sabahtan beri durmadan iş vs. Siz zaten resmi yayıncı olarak görünüyorsunuz şu an benim sözünü ettiğim olay konuyu açan arkadaşaydı.

https://www.twitch.tv/cnon3

MSI MAG241CR - 144 Hz | Intel Core i5-4690K Processor 4.0 GHz | MSI Z97 GAMING 5 | MSI GAMING GeForce GTX 970 4GB OC 256Bit NVIDIA | Kingston 16 GB HyperX RAM | Corsair SPEC-02 Gaming Case | Corsair CPU Cooler H100i
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    (silinebilir).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vandraren -- 31 Mart 2016; 2:44:01 >

I think it's time we blow this scene.
    Get everybody and stuff together.
    OK.
    3..2..1
    Let's jam!
  • Vandraren kullanıcısına yanıt
    Drop konusunda emin olamamak nasıl bir durum anlamıyorum gerçekten. Bizim bilemeyip de sizin bildiğiniz bir detay varsa paylaşırsanız sevinirim, hem herkes bilgilenmiş olur.

OK.
    3..2..1
    Let's jam!
  • Vandraren kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ne kadar yayın dünyasına yada organizasyonların Türkçe yayınlarına dair bilgi sahibisiniz fakat yukarıda üstüne basa basa söylediğim şeyi bir kez daha tekrar ediyorum. Türkçe yayın da 10 dan fazla stream gibi official bir yayın. Her ne kadar maçlar benim kanalımdan sunuluyor ve iki gündür sunumlarda ben yer alamıyor olsam da, "yayıncının işkembeden sallama" ifadesindeki "yayıncı" benim sanırım. Açıkçası buradan birinin/birilerinin olaya bu kadar sığ ve tamamen "işkembeden sallama" yorumlarla yaklaşacağını tahmin bile etmiyordum. Sorunuzu da bu vesileyle cevaplamış olayım, evet haksızsınız hocam. Yaklaşık 1 ay öncesinden Türkçe yayının olacağı netleşti ve 2 hafta öncesinden gerek twitch-steam eşleşmeleri gerekse twitch e bağlı steam ID ler kanalı izleyen kişilerin de drop alması için Valve'ye iletildi. Bilmiyorum bunlar size hikaye mi geliyor, yoksa "işkembeden sallama" mı buluyorsunuz ama durum bu.

• nezcafe kullanıcısına yanıt
    ilk yazdığım mesajda yayını önermeme rağmen sadece o şüpheli cümleyi vurgularsan ben de yaklaşımımı üslubumu değiştiririm hocam o konu da şaşırmaya hakkın yok. drop meselesine gelince ben senin bu bahsettiğin anlaşmaların belgelerini falan görmüş değilim. ilk defa biri çıkıp türkçe resmi turnuva yaptığını söylüyor. söyleyen kişi şu an büyük ihtimalle lisans öğrencisi yani bu adamın yayın lisansını nasıl aldığından şüphelenmem gayet normal. bu arada ilk yazdığım mesajın içeriğini siliyorum iyi yayınlar size.

OK.
    3..2..1
    Let's jam!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.