Şimdi Ara

Mjx X101 Kullanıcılar Kulübü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
9
Favori
7.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kusura bakmayın. İkinci x101 i aldım. Ürün bence gerçekten çok güzel. Çekim gücü mükemmel. Gözden çıkacak kadar yükseldim. Sinyal olarak daha da gider gibiydi ama ben göremiyorum diye geri çektim. İlkini sattım. İkincisi daha yeni geldi. Bunuda satıyorum. Satmamın sebebi beğenmeme değil. 50 tl kazandım ilkinden :) ama ürün gerçekten mükemmel. Tek tuşla geri gelmesi için dronun headless modda çalışması lazım. Sorularınız varsa sorabilirsiniz. Yeni gelen droneu almak isteyen varsa da özelden mesaj atsın. Konu kirliliği olmasın. Ayrıca aldığınız dronun orjinal olmasına dikkat edin çok fazla sahte drone da mevcut. Belki bundan dolayı sorun yaşayan arkadaşlar olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üründe sinyal kaybı yaşandığı zaman uçak kendini yavaşça indiriyor. Kırılmalara karşı. Ayrıca daha çözemediğim ama internette gördüğüm drone kıpırdamadan havada askıda kalıyor. Bir kaç mode var. Video tanıtım az. Klavuzdan anladığım kadarıyla uçuruyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende öyle oldu. Ama çok saçma sapanda değil. Kısa mesafese size doğru geliyor. Kalktığı yere yakın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzhan mobile O kullanıcısına yanıt
    Twk tuşla nasıl geri geliyor biraz bahsedebilir misin? Bir de askıda kalma özelliği nasıl kullanılıyor @oguzhan mobile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askıda kalmayı yapamadım da tek tuşla geri gelme özelliği headless modda gerçekleşiyor. Askıda kalmada sanırım headless modda gerçekleşiyor.

    Benimde bir sıkıntım var onu paylaşmak istedim. Uçağın bataryasının bittiğini anyalamıyoruz. Işıkların yanıp sönmesinden anlşılıyor. Ama gündüz vakti oda anlaşılmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ışık yanıp sönerse yaklaşık 1-2 dak. sonra finish
  • Merhaba arkadaşlar bende nisan ayının başında sipariş verdim.Çift bataryalı kamerasız olanından aldım.Yanında satıcı gopro aparatını hediye ediyor.Yarın Allah nasip ederse elimde olacak gelince ilk videomu burda paylaşmayı düşünüyorum iyi forumlar kırımsız uçuşlar
  • arkadaşlar 2. el mjx x101 aldım uzun süre uçuramadım pervane yönü çok önemli imiş 3. denememde uçurdum fakat geri döndürmek çok zor genelde gaz keserek indirdim en son çimenlik alana düşürdüm 2 adet pervane artık dönmüyor ana bordunu söktüm bord üzerinde bakır kanal yanmış devreyi tamamladım ama hala 2 pervane dönmüyor bilen arkadaş varsa yardımlarını bekliyorum
  • xyavuz X kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı sorunu yaşadım. Havada iken birdenbire gaz kesip yere düşüyordu. Sonunda ön iki pervane dönmez oldu. Demontaj yaptığımda pcb üzerindeki iletkenlerde hasar olduğunu gördüm. Sizin gibi lehim yaparak devreyi tamamlattım. Ancak çalışmadı hatta kopuk yol yine yandı.

    Sonrasında öndeki çalışmayan motorlardan ikisini sökerek arka motorlara paralel bağladım. Amacım ön motorların sağlam olup olmadığını test etmekti. Biri sorunsuz çalışırken diğerinden duman çıktı. Bunun üzerine gearbestten 2 adet motor(cw/ccw) ve aliexpressten de pcb sipariş ettim. Gelince eğer yapabilirsem toplamaya çalışacağım.
  • Bu makinelerin motorlarının ömrü az arkadaşlar. Alan arkadaşlar yedek motor almayı ihmal etmesinler. Zaten ucuzda. Yanarsa tekrar bir ay beklemek zorunda kalırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar mjx x101 geldi kurulumunu yaptım sorun yok ancak ayarlarında bir sorun mu var havalanır havalanmaz sağa doğru hızla gidiyor dikine yükselmiyor.Bilgisi olan varsa ayarlarıyla ilgili paylaşsın lütfen . şimdiden teşekkürler
  • nimetullah1967 N kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşım bende de aynı sorun var bir ayarı mı var eksik yanlış yaptığım havalanır havalanmaz sağa doğru sürüklenircesine hızla uçuyor 1 metre bile kalkmadan savruluyor belli bir yöne? sen çözebildin mi sorunu ?
  • trim ayarı araştırın biraz
  • Merhaba arkadaşlar ilk quadcopter olarak syma x5sw kullandım. İlk kullanımda pişman oldum ama araştırıp öğrendikçe ve rüzgarsiz hava bulunca eğlencenin dibine vurdum. Şimdi biraz daha büyük bir Cihaz almak istiyorum ve aklımda Syma X8 Tarantula X6 ve MJX X101 var. Syma nin menzili kısa Tarantula çok dayanıksız duruyor MJX hem menzili uzun hem dayanıklı duruyor diye MJX de karar kıldım. Ama burda ki yorumlar baya olumsuz bu olumsuzluk acemilikten mi yoksa quadcopter den mi kaynaklanıyor acaba. Uzun süredir kullanan arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cortes35 C kullanıcısına yanıt
    Elbette her drone da bazı olumsuzluklar var ancak şansa da bağlı. Ve tabi kullanım; kimi çok hor kullandığından çabul arzalanabiliyor suçu alette bulmamak lazım şahsen ben seviyorum x101 i sorun yaşamadım açık alanda mümkün mertebe rüzgarsız alanda çok zorlamadan uçurdum hiç sorunum olmadı sinyal kaybı yaşamadım. Olumsuzlukların çoğu sinyal kaybı hakkında ancak bunun sebebi de kameranın wireless sinyalleri ben kamerasız kullandığım için sorunum olmadı. Diğer motor arzaları da belki ayarlardan belki taşımadan kaynaklıdır bilemem ama ben memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MJX de karar kılmıstım satıcı mesajlarıma cevap vermedi cevap gelmeden almadım bende bu sırada gezinirken JJRC H26 yı gördüm ve az önce siparişini verdim.baya büyük güçlü bir cihaza benziyor. gelince görecegiz iyi mi yaptık kötü yaptık
  • Merhaba,
    Ben de JJRC H26 , JJRC X1 ve MJX X101 arasinda kaldım.
    Kamerasız model alıp harici Xiaomi gibi aksiyon kamerası ile kullanmayı düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • corail kullanıcısına yanıt
    Hocam aslına bakarsanız x1 bunlarla aynı segmentte sayılmaz x1 ile aralarında yaklaşık 80Tl fark var size uygunsa x1 derim daha stabil uçuşu var fırçasız olması sebebiyle hem. H26 ve x101 den daha iyidir. Ancak boyut olarak x1 biraz daha küçük kamerayı da kendi yöntemlerinizle bağlamak gerekebilir youtube dan videolarla farklı kişilerin görüşleriye iyice araştırın derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canoner17 -- 16 Mayıs 2016; 6:59:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba foruma yeni üye oldum mjx x101 yeni aldım daha uçurmadım size sorum sivil havacılık kaydı yaptırmak gerekiyor mu bu modeli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerek yok kapsam dışı keyfine bak
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.