Şimdi Ara

Mjx X101 Kullanıcılar Kulübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
9
Favori
7.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncrlikle İstedimki kullananlar arkafaşlar burada deneyimlerini paylaşsın. Almak isteyen arkadaşlara bir yol göstermiş olsun. Hem dışarıda bu kadar popüler olan drone nun burdada bir paylaşım sayfası olsun. Kullan diğer arkadaşlar kendi tecrübelerinide bizimle paylaşırsa yararlı olacağını düşünyorum.

    Ürün Özellikleri
    X101 FPV 2.4G

    6-AXIS GYRO Quadcopter-X101

    -Şarj süresi 150 dakika (yaklaşık)
    -Uçuş süresi 10 dakika
    -Led lambalar
    -7.4V 1200mAh batarya
    -Havada askıda kalma teknolojisi
    -GYRO
    -Motor modeli 050 Motor
    -Frekans 2.4GHz 4 kanal
    -420g ağırlık
    -150 m uçuş alanı( internette bunun daha da yüksek olduğu videolarda görülmekte. Gözden kaybolacak kadar uzaklığa gidebiliyormuş)
    Pervane 21cm
    Boyutlar 50.5x50x18cm

    ÖNERİLER
    -Uçuş çok keyifli olduğu için mutlaka yedek pilde alın. Yoksa hevesinizi almadan pil bitmiş oluyor. Hatta altına cıtcıt bantlar ile 2500 mah syma x8 pili bağlarsanız 17 dk kadar uçurabilirsiniz.
    -Motorlar hassas olduğundan sürekli uçurumlarda yada fazla gaz ile yanabiliyor. Yada ömürleri kısa olduğu için siz bişey yapmasanız bile yanabiliyor. Yedek motor almanızıda tavsiye ediyorum. (çokta kolay yanmıyor burası yanlış anlaşılmasın.)



     Mjx X101 Kullanıcılar Kulübü Mjx X101 Kullanıcılar Kulübü Mjx X101 Kullanıcılar Kulübü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan mobile -- 25 Nisan 2016; 18:19:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • güle güle kırımsız kullanın ben 2 -3 ay önce aldım çift batarya ve sj4000 kamera ile uçuruyorum ori. kumanda oldukça dandik içini sökersen görürsün googda arat anten mod. var ben yaptım çünki bir kere sinyal kaybı yaşadım aldı başını gitti .
  • yazmayı unuttun sinyal kaybı yaşarsanız kumandayı kapatmayın işe yaramıyor batarya bitene kadar çalışıyor aç kapa yapabilirsiniz ( ben denemedim sorumluluk kabul etmem )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okis -- 19 Şubat 2016; 14:44:25 >
  • Selamlar kardesim cihazi almissin artik geldigi zaman cok dikkatli kullanmalisin bunlarin anakartlari sikintili birkac kere yere dusurdugun zaman ya sola yada saga cekme yapiyor ayrica kumandasi cok kullanissiz sinyal kesiyor havada sana tavsiyem hic kullanmadan sat derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş yazmış ama bakma kötü bir cihaz değil öyle 1-2 düşmeyle sapıtan bir şey değil benimki 300 mt.den düştü sıkıntı yok ( abartmıyorum ) bugün 3 uçuş daha yaptım 30 uçuş oldu mükemmel cihaz yoktur veya daha icat olmadı sinyal kaybı 1 kere yaşadım bilginize
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bugün ben de sipariş verdim. 4k bir gopro benzeri kamera bağlamayı düşünüyorum. Bununla uçuş mesafesi nedir? Kendi kamerası gibi cihaza bağlantı yapılabiliyor mu? Ayrıca mjx programından izlenebiliyor mu? Yoksa kameranın programını mı kullanmak lazım?
  • kameramda wıfı olmadığı için bir şey diyemem 150 mt. kumanda mesafesi ol. söyleniyor yanlız size yavsiyem 50 mt civarında uçurun en fazla yatayda en fazla gittiği yönü kestiremessiniz .
  • eğer kontrolu kaçırırsanız gazı kesin yere insin ( insanları olmadığı bölgede uçuş yapın)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okis -- 23 Şubat 2016; 13:41:38 >
  • Cevaplar için teşekkürler. Yani her şek,lde tedbirli olmak lazım. 50 m benim için yeterli zaten. Sınırları fazla zorlamamak lazım.
  • arkadaşlar ben forumlarda araştırdım. tabi türkçe olarak bulamadım onun için bu konuyu açtım. ama açıkças siz şimdi beni korkuttunuz. yabancı forumlarda kötü yorum görmedim nerdeyse. youtube videolarla dolu ve hepsi çok güzel. yani güzeldi :) artık gelince bende yorumlarımı yazıcam. sizlerde böyle destek olursanız çok iyi olur. bide kaç tane videoda 300 metreye kadar gittiğini yazıyordu. sinyal kaybı olduğundada havada asılı kalacağını düşünüyorum. belki kalibrasyonda sıkıntı vardır onuda bilemiyorum. iyice araştırmak lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okis

    eğer kontrolu kaçırırsanız gazı kesin yere insin ( insanları olmadığı bölgede uçuş yapın)

    Bu drone sağlam görünüyor.

    Gps vs varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok .keşke olsa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okis -- 29 Şubat 2016; 8:49:13 >
  • Bildiğim kadarıyla GPS' i var. Feyste bir grup var, orada eve dönüşte sorun olduğu söyleniyor. Eve dönüş için önceden headless modda başlatılmalıymış galiba. Ya da tam tersi, tam emin değilim. Yoksa çalışmıyormuş. Benimki de daha gelmedi, yolda. Geldiğinde deneyeceğim. Ayrıca gopro benzeri çin malı 4k aksiyon kamerasıyla mesafesini merak ediyorum. Kendi kamerasından çok daha iyi görüntü alacağımı zannetmiyorum, ama gelince deneyeceğim.
  • Arkadaşlar merhaba,

    Ben de sipariş verdim. Birkaç sorum var cevaplarsanız sevinirim:
    1) Cihaz ile birlikte yedek batarya almadım ancak almak gerekecek sanırım. Amperajı yüksek bir batarya mı almalıyım yoksa gearbestteki 3'lü batarya setini mi alayım? Bu 3'lü batarya yanındaki konnektör vasıtasıyla aynı anda şarj edilebiliyor sanırım. Şarj süresi 3 saate yakın zaten ve uçuş süresi 6-7 dakika olunca yedek batarya şart gibi birşey.
    2) Kargo takip numarası 2 gün önce verildi ancak sistemden sorgulattığımda görünmüyor? Neden olabilir?
    3) Xiaomi yi ile birlikte uçurma planım var. Montaj için hangi aparatları önerirsiniz?
    4) Cihazla birlikte başka aksesuar ya da yedek parça önerir misiniz?
  • okis kullanıcısına yanıt
    Hocam bu aletin yedek bataryasından türkiye de bulunuyor mu yoksa yine yurtdışı sipariş mi vermek gerekir? tavsiyeniz nedir? Ayrıca yukaruıdaki mesajımdaki sorulara cevap verebilirseniz de sevinirim.
  • prodigy_1107 kullanıcısına yanıt
    1) Yedek batarya konusunda, yurtdışınan birden fazla sipariş edince birarada gelemeyebilir. Zira hava yollarında yeni bir kanun çıktı. Lipo bataryalar birden fazla olduğunda patlama riski olduğu için aynı anda uçakla nakledilemiyor. Benim aldığımda sorun oldu, yedek bataryayı ayrı paketlediler. Gecikmeye yol açtı.
    2) Kargo takip numarası verildikten aşağı yukarı 5-10 gün sonra bilgi giriliyor. Bazen bilgi ile beraber ürün gelmiş olabiliyor.
    3) Benim seçtiğim pakette Xiaomi gibi kameralar için montaj çerçevesi veriyorlar. Ayrı olarak da aliexpress, banggood gibi yerlerden bulunabilir.
    4) Bence bu alete daha fazla aksesuar için para harcamaya gerek yok. Zira mesafe arttırıcı vs. gibi şeylere girince aletin değerinden büyük paralar sözkonusu. O zaman direk DJI almaya yönelmek lazım.
  • arcasoy A kullanıcısına yanıt
    Cevap icin tesekkurler. Cihaziniz geldi mi? Ilk izlenimleriniz nasil?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Profesyonel cihaz arayanlar bana ulasabilir yedek parca ve servis hizmeti vermekteyim her bütçeye göre cihaz toplanır herkese kırımsız uçuşlar 05388579374 atgulbas@gmail.com

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar ürün hakkındaki güncel yorumlarınızı alabilir miyim??
  • historian12 kullanıcısına yanıt
    Ayın 2'sinde sipariş ettiğim mjx x101 bugün elime ulaştı. Aynı gün sipariş ettiğim xiaomi yi den haber yok Nederland post ile sweden post farkı maalesef. Bir daha birşey sipariş edecek olursam nederland post seçeceğim kesinlikle.

    Cihazın kutusunu küçültmüşler. Pervaneler demonte vaziyette geliyor. Kurulum esnasında pervanelerin yönüne dikkat etmek lazım. Ayrıca civataları çok sıkmaya gelmiyor yalama olabiliyor. Kurulumu yapıp evin içerisinde ufak tefek denemeler yaptım. Ancak malumunuz bu drone dışarıda kullanmak için. En erken hafta sonu test yapar ve buraya yorumlarımı yazarım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.