Şimdi Ara

mizu.com parfüm indirimleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.789
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: №7

Bende Dior homme intense almak istiyorum aslında ama emin olamadım. Bu parfümü alan var mı mizu dan acaba?

Selam, bende bunun 50 ml olanını arştryorum bu sıralar, daha önce başka bir alışverişim oldu ancak bunu ilk kullnıcam.
  • mizu dan hiç alışverişim olmadı belki önyargı belki antipati ama kesinlikle güvenmiyorum nedeni yok alışveriş yapanların söyledikleri o kadar uç noktalar ki kimine göre kesinlikle orjinal,kimine göre alakası yok hemde 3-5 kişide değil yüzlerce kişinin farklı söylemleri beni bu siteden uzak durmaya yönlendirdi ha çok umurlarında değilim biliyorum ama güvenle alışveriş yaptığım bellamola.com dan asla vazgeçmem değmez yani mizu
  • 4-5 Sitede araştırdığım , genelde 182,50 TL'den satılan Jil Sander Man EDT yi , 83 TL ye aldım. Pazar akşamı siparişi verdim , salı sabahı İzmir' e teslim ettiler.
  • Ben daha önce alışveriş yaptım. İngiltere'den alıp kullandığım bir parfümü denedim. (Burberry London)
    Kalıcılığı kolonya kadardı buradan aldığım parfümün. Evde sıktığımda dışarı çıkana kadar bitiyordu adeta. Anında geri yollayıp para iadesi almıştım.
    En azından malının arkasında durmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feverfire

Ben daha önce alışveriş yaptım. İngiltere'den alıp kullandığım bir parfümü denedim. (Burberry London)
    Kalıcılığı kolonya kadardı buradan aldığım parfümün. Evde sıktığımda dışarı çıkana kadar bitiyordu adeta. Anında geri yollayıp para iadesi almıştım.

ingiltereden aldığınız, EDP, mizu dan aldığınız EDT olabilir. bunlara dikkat etmek lazım tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: HercAn

4-5 Sitede araştırdığım , genelde 182,50 TL'den satılan Jil Sander Man EDT yi , 83 TL ye aldım. Pazar akşamı siparişi verdim , salı sabahı İzmir' e teslim ettiler.

Ben de bu parfumu mizudan aldim ve ilk defa kullaniyorum. Koku cok guzel de sanki kalici degil gibi geldi bana. Siz ne dusunuyosunuz kalicillikla ilgili?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the-maintain

quote:

Orijinalden alıntı: feverfire

Ben daha önce alışveriş yaptım. İngiltere'den alıp kullandığım bir parfümü denedim. (Burberry London)

ingiltereden aldığınız, EDP, mizu dan aldığınız EDT olabilir. bunlara dikkat etmek lazım tabi

Burberry London' ın erkek versiyonlarında EDP yoktur. Bana gönderilen parfümün barkodunu okuttuğumda ürünün 2006 üretimi olduğunu görmüştüm.
    Normalde doğru düzgün bir saklama metodu ile aslında uzun süre dayanabilir parfüm. Ancak ışık, sıcaklık gibi etkenler devreye girdiğinde de çok çabuk bozulup kimyasal yapısında deformasyonlar meydana gelir.
    Haliyle bu da kalıcılığı fazlasıyla etkiler. Benim tahminim, bana bir şekilde muhafaza şartlarına dikkat edilmeden yıllar boyu yol almış bir parfümün ulaştığı idi.
    Zaten İngiltere'den aldığımdan farklı olarak altında da arapça yazılar vardı.
    Orjinalliklerinde sıkıntı olmayabilir, ancak aldığınız ürünün taze olması da en az orjinal olması kadar önemlidir diye düşünüyorum.

• Edt ler kalıcı değildir zaten. Birde ten uyumu var. Bir de o kokuya burnun alışması. Önceden kullanmış olsanızda bence biraz psikolojik etkide olabilir.

En iyi anlama yöntemi bence eski parfümünüzü bi kolunuza, mizu dan aldığınızı da diğer kolunuza aynı anda sıkmanız.

Bir de, mağazalardaki tester larda koku biraz daha yoğun olabilir. Sonuçta amaç beğendirmek :)
    Bunları göz önüne bulundurup, mümkün olduğunca başka kişilere koklattırmak lazım. Bence fark göremeyecekler.

Not: Benim parfüm bilgisine çok güvendiğim bir arkadaşım mizu dan alışveriş yaptı ve orjinaldi parfüm. . Bende özellikle ona güvenip, alacağım mizu dan.

Not 2 : mizu çalışanı değilim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de birzdan Christian Dior Homme Intense siparişi vereceğim gelsin bakarız barkoduna artık.
  • elegance_84 kullanıcısına yanıt
    % 100 Katılıyorum.

Parfüm güzel ama öğlen 12 de bitiyo etkisi. Tazelemek şart , sanırım arabaya indireceğim :)
  • Bilgilendirme icin tesekkurler. Resmen yari fiyatina aldim parfum ve saati. Yeni uye olanlara 20/75 cek veriyor (lp.mizu.com adresinden girince) bu sekilde de enparayla birlestirince indirim orani super oldu. Orjinallik konusunda sahsen hic suphem yok. Hakkimizda kismindan bakin kim olduklarina tereddutunuz varsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cafert

Bilgilendirme icin tesekkurler. Resmen yari fiyatina aldim parfum ve saati. Yeni uye olanlara 20/75 cek veriyor (lp.mizu.com adresinden girince) bu sekilde de enparayla birlestirince indirim orani super oldu. Orjinallik konusunda sahsen hic suphem yok. Hakkimizda kismindan bakin kim olduklarina tereddutunuz varsa.

20/75 75 tl ve üzerine 20 tl mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 422_322

quote:

Orijinalden alıntı: Cafert

Bilgilendirme icin tesekkurler. Resmen yari fiyatina aldim parfum ve saati. Yeni uye olanlara 20/75 cek veriyor (lp.mizu.com adresinden girince) bu sekilde de enparayla birlestirince indirim orani super oldu. Orjinallik konusunda sahsen hic suphem yok. Hakkimizda kismindan bakin kim olduklarina tereddutunuz varsa.

20/75 75 tl ve üzerine 20 tl mi?

Evet. 75 ve uzerine 20 veriyor. Ben 2 parca aldim birini kendi birini de hanimin hesabindan 40 TL indirimle. 24 saatte de geldi teslim edildi.

• Ama o zaman da pepsi kodu kullanılmıyor.Denedim.

Normalde daha fazla indirim imkanı sunuyor pepsi kodu eğer ki 75 tl den fazlaysa alacağınız
  • Arkadaşlar mizu da 3d ödeme nasıl çıkıyor acaba ? Kart bilgileri kısmında göremedimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: énigma

Arkadaşlar mizu da 3d ödeme nasıl çıkıyor acaba ? Kart bilgileri kısmında göremedimde.

Ben iş bankası kartımla aldiğimda kendisi 3d sayfasına yönlendirmişti.

• Teşekkürler hallettim. Gerçi sipariş kısmında gözükmüyor ve Enpara'dan ücret alınmamış ama mh sipariş alındı,miktar çekildi dedi ve sipariş numarasını da verdi.Bakalım bende ne zaman gözükecek
  • mizu indirim kodum var mesaj atın vereyim.

Edit: bulut4003 nickli arkadaşa yollandı.
    @bulut4003

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esevetnov -- 25 Kasım 2013; 11:55:12 >
  • bu siteden 2. alışverişim bence sorunsuz ve hızlı tavsiye ederim.
  • Bu pepsinin sitesinde X e tıklayınca donanımhaber'e mi yönlendiriyor yoksa bir tek bende mi oluyor?

https://www.pepsi.com.tr/kampanya/mizu

Bunun yanında kalıcılığı etkileyen bir sürü parametre var. Bayat, ten uyumu, giyilen kıyafet, sürülen farklı esanslar, roll-on vs. 212 kullanıyorum, benim üzerimde de kalmıyor maalesef yada ben öyle zannediyorum. Geçen gün işten çıkmaya yakın arkadaş, burada 212 mi kokuyor deyince mutlu olmuştum. En iyisi EDP almak ama her ürünün yok diye biliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.