Havuzdan çıktık pederle eve gidiyoruz, yol üzerinde bir zücaciyeci vardı bir tane suluk alıp çıktım, o da bir şeyler aldı işte dışarıda bekliyorum sağımda mcdonalds var o sırada bir tane kestaneci var seyyar. Sol tarafımda da ayakkabıcı var. Adamın teki ayakkabıcıdan alışveriş yapmış kestanecinin tezgahtan el çabukluğu ile 1 tane kestane aldı ileride durdu tekrar bakıyor adama. Dedim içimden ulan 5000-2000 TL ayakkabıya para verebiliyorsun ama kestaneciden 100-200 TL'ye bir paket almaya üşenip hırsızlık yapıyorsun bir de dönüp bakıyorsun. Gittim dayıdan soğuk su aldım. İnsanların ahlaksızlıkları beni sinir ediyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B7C41BAC -- 11 Mayıs 2025; 21:39:17 > |
Mizantropi Seviyem Arttı

-
-
Nefret ettiğin babanlan havuza gidip yüzmen onu hala sevdiğini gösteriyor. Demek ki işte böyle aniden fevri davranışlardan sonra o anki piskoloji ile konu açıp burda babana ateş püskürmemen gerekiyormuş...
-
O da gelmeye başladı normalde tek gidiyordum. Fakat onun sağı solu belli olmaz. Ben babamdan nefret etmiyorum, babamın saçma kararları beni kahrediyor. Çok küfür eder.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B7C41BAC -- 11 Mayıs 2025; 21:47:58 > -
Mübarek bir zat: ağızdan çıkan her sözün ahırette hesabı var diye belirtmiş.
Babana, "ağızdan çıkan her sözün ahırette hesabı varmış, bunun olduğunu öğrendim; üstelik bu hesab faideli iyi hoş sözler içinmiş, kötü olanların ise zaten azabı varmış"... İşte bu yüzden artık her küfredişinde lütfen bu bilgiyi hatırla" de bakalım.. Bu durum ona tesir edip zamanla bunu terkedebilir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 11 Mayıs 2025; 22:31:51 > -
Din konusunda benden daha hassas...
Boş zamanlarda cumaya gitmedim diye kızardı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sen yine de bunu ona söyle...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X