Şimdi Ara

Miyokardit kalp kasi iltihabi ve yuksek tansiyon ve cushing hastaligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar yuksek tansiyon ve kronik miyokardit(kalp kasi iltihhaplanmasi) hastasiyim anjiyo oldum askerlikde sorun cikarmi arksdaslar grip ve usutmemem gerekiyor ve spor doktor tarafindan yasaklandi askere alinirmiyim son olarakta cushing sendromu cikti hastane raporlari acaba askerlik muayne icin gonderilecegim hastanede gecerlimidir tesekkurler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdrli22 -- 19 Nisan 2017; 21:24:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Heyet inceler ve gerçekten böyle bir rahatsızlığın var ise zaten muaf olursun büyük ihtimal ciddi bir rahatsızlık çünkü geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer raporun varsa spora ve ağır işlere girmezsin gayet rahat yaparsın askerliği
  • quote:

    Orijinalden alıntı: axelfoly

    eğer raporun varsa spora ve ağır işlere girmezsin gayet rahat yaparsın askerliği

    Perikarditten bile curuk veriyorlar benimki kronik ve kalpte hasar var

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okçu

    Heyet inceler ve gerçekten böyle bir rahatsızlığın var ise zaten muaf olursun büyük ihtimal ciddi bir rahatsızlık çünkü geçmiş olsun.

    Sagol bir arkadas askerkik yaparsin yazmis

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 42D F-10 koduyla "Savaşta ve barışta askerlik yapamaz raporu alırsın".Merak etme.Askere gitmeden önce askerlik şubesine gidip sorunlarını belirt gitmeden direkt raporu al.Askerdeyken hastane işleri zor olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagilsz

    42D F-10 koduyla "Savaşta ve barışta askerlik yapamaz raporu alırsın".Merak etme.Askere gitmeden önce askerlik şubesine gidip sorunlarını belirt gitmeden direkt raporu al.Askerdeyken hastane işleri zor olur.

    çok teşekkür ederim peki bu hastalık askerlik raporu alacak kadar önemli mi acaba
  • Kalp hastası olan insanlar risk grubunda.Bu yüzden askerlik yapması tehlikeli.Hastalıkla ilgili detaylı bilgim yok ama kalp hastalarının soğukta yürüş yapması(spor zaten tehlikeli),kahve sigara alkol tüketmesi, sakız çiğnemesi, denize ani dalışlar yaparak girmesi, soğuk içecekler tüketmesinden tutta daha biçok şey yüzünden kalp damarlarında büzüşme ve genleşmeye yol açtığı için risk grubundadır. Tsk sağlık yönetmeliğini incele.Kasım 2016'da güncellendi.Oradan da kesin bilgiye ulaşırsın. Şunu da unutma mesleğini bilmiyorum ama ağır işlerde çalışamazsın. Çürük alırsan hastane kayıtlarına da geçecek. Bundan sonra iş hayatında da engellere sebep olabilir.Yüksek tansiyon olayına gelince genelde hava değişiminden sonra çürük veriyorlar.Sen kalp öncelikli olarak başvurunu yap tansiyondan da kontrolünü yaptır. Çok büyük ihtimal o dediğim kodla sana çürük verirler.Askerlik şubendeki memurlara fazla açıklama yapma.Söyle senin kardiyolojiye sevkini yapsınlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagilsz -- 25 Mart 2017; 15:10:35 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.