Şimdi Ara

MIUI 13'ün hangi yeniliklerle geleceği belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MIUI 13'ün hangi yeniliklerle geleceği belli oldu



    Xiaomi'nin muhtemelen bu yılın Ağustos ayında, başlangıçta Çin'de sunulması beklenen MIUI 13 arayüzü hakkında yeni ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor.



    Ayrıca Bkz.iPhone 14 ile çentik tarih olabilir



    Son gelen bilgilere göre MIUI 13 arayüz yazılımı, yeni Kontrol Merkezi, Natural Touch 2.0, RAM yükseltme işlevi gibi bir takım yeni özelliklerin yanı sıra yeni yazı tipleri, simgeler ve efektler içerecek.



    MIUI 13'ün, Mi Mix 4 lansmanında tantılması bekleniyor



    Şirketin, Gesture Turbo 2.0 adlı yeni bir özelliği de tanıtacağı bildirildi. Hareket animasyonlarını daha pürüzsüz hale getirmek için tasarlandığı belirtiliyor. "Küçük Pencere" adlı yeni bir özelliğin de tanıtılması bekleniyor ve muhtemelen Android 11'de ortaya çıkan kayan pencereler özelliğinden bahsediyoruz.



    MIUI 13'ün hangi yeniliklerle geleceği belli oldu



    Ayrıca şirket, Kontrol Merkezi'nde de bazı değişiklikler yapacak. Örneğin, medya kontrol bildirimi, Bildirim Panelinden, Kontrol Merkezi'ne taşınacak. Kullanıcıların, ayarlara bağlı olarak değişen yoğunluklarda dokunuşlarına, kaydırmalarına ve hareketlerine daha gerçekçi geri bildirim sağlayacak yeni bir Natural Touch 2.0 özelliği de geliştiriliyor.



    Muhtemelen MIUI 13'ün, Xiaomi Mi Mix 4 için düzenlenecek olan lansman etkinliğinde tanıtılması planlanıyor.




    Kaynak:https://www.mysmartprice.com/gear/latest-miui-13-features-leak/







  • Ne zaman geliyor?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kendileride bilmiyor zaten, ne zaman geleceğini. "muhtemelen agustos ayı dediğine ne bakıyorsunuz rd9p 1 senede adam gibi güncellemi alabildi sanki 13 gelmesi ekimi bulur. "



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastian Insane -- 29 Temmuz 2021; 17:38:37 >
  • Önce Miui 12.5 ile gelen bugları çöz sonra 13'e bakarsın. Rezil oldu telefon, hızlı şarj olmuyor, multi finger screenshot çalışmıyor, gelen aramalar 6-7 sn sonra ekranda görünüyor, takılmalar arttı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arion kullanıcısına yanıt
    Xiaomi rezil bi telefon
    Ucuz etin yahnisi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MIUI arayüzünün yeni özelliklere değil mevcut yapısını daha rafine hale getirmeye ihtiyacı var.

  • Emin olun 12.5 te neyse bunda da aynısı olacak Xiaomi taşak geçiyor resmen o çok övdüğü özellikleri bir çok kullanıcı görmedi göremez 12.5 çok övündü sonuç içi boş bir güncelleme çıktı

  • yhyilkrgll kullanıcısına yanıt
    Valla özellikleri güzel şöyle böyle diyordum ama hasbelkader bir şekilde bir tane deneyimleme imkanı buldum mağazada iki menü aç kapa gibi değil kurulum yapma menüleri ayarlama vs şeklinde iyi ki yanılıp yenilip netten fln satın almamışım. Menü görseli bile çok uyduruk basit çakma telefon hissiyatı veriyormuş gerçekten.

  • ahh be xiaomi o mi5 ler mi5s ler mi6 lar ne cihazlardı,şimdi rezil olma yolunda devamke,şahsen google anlaşması sebebi ile sekte vurdu kendine... abd de pazar liderliğini alabilmek için var gücü ile köle oldu kendisi !!!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil kalibrasyonunu düzeltmeleri lazım. MIUI9'dan sonra gelen tüm sürümlerde pil değerleri inanılmaz kötü. Mi8 ile MIUI 12 kullanıyorum ve maks. 4 saat ekran süresi alabiliyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: arion

    Önce Miui 12.5 ile gelen bugları çöz sonra 13'e bakarsın. Rezil oldu telefon, hızlı şarj olmuyor, multi finger screenshot çalışmıyor, gelen aramalar 6-7 sn sonra ekranda görünüyor, takılmalar arttı.

    Model nedir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arion kullanıcısına yanıt

    Xiaomi yazılım konudunda çok rezil haklsınız ancak güncellemeyi otadan mı yaptırdınız? Benzer sorunları otadan yaptırdığım 12.1.3 sürümünde yaşadım daha sonra factory reset yapıp 12.5.3 sürümüne güncelledim bahsettiğiniz sorunları yaşamıyorum. Xiaomi telefonlarda temiz kurulum yaptırmak gerekiyor otadan sürüm güncellemelerinde hep bir sorun oluyor.

  • Redmi note 8in ekran süresi miui10 ve android 9 varken 10 saate yakın gidiyordu. Miui 12 ve android 11 ile 4 5 saate kadar düştü. Aospde ise yine android 11 romlar ile 10 saatten fazlasını bile görüyoruz.

    Demek ki artık yapamıyorlar.

  • Evet Ota üzerinden yaptım. İşte saçma olan kısmı reset atmakta zaten. Kendileri de aynı şeyi söylüyor ama factory reset özellikle Google Authenticator kullananlar için hiç de kolay değilken bir de diğer uygulamaların kurulumu vs işleri çok zorlaştırıyor.

    Madem beceremiyorsun niye Ota üzerinden güncelleme dağıtıyorsun anlamıyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ucuz bir telefon aldık ama sene olmuş 2021 iPhone 6s ten yavaş bir arayüz bu donanımla olmamalı. YouTube videosunu tam ekrana geçerken, uygulamalar arası geçişte, görev yöneticisinde kasması beni sinir ediyor. Ben umarım 12.5 ile sorunlar azalır diyordum adamlar 13 ten bahsediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi artık iyice sıvamaya başladı. Yüzüne gözüne bulaştırıyor. Bir sonraki telefonum Xiaomi olmayacak artık. Kullananlara saygı duyuyorum ancak telefonun ilk yazılımı dışında güncelleme yaptıkça berbat oluyor.

  • mi10t var sanırım çok ballıyım hiç sorun yaşamadım telefonda 12.5 geldi ufak tefek bildirim hataları vardı onlarda düzelmiş yag gibi akıyor temiz kurulumda yapmadım budamı şans işi arkadaş anlamıyomki :D

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.