Şimdi Ara

MIUI 13 güncellemesi alacak akıllı telefonların listesi ortaya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 12.5 daha gelmedi ya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi resmen model çöplüğüne döndü. Pazar payı almak için aç gözlü bir firma oldu. Ha bu arada Mi 8 Pro kullanıyorum :) arayüz yazılımı bildirimler konusunda çok sıkıntılı. Stabil ve hız konusunda ki sözler hep havada kaldı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RockConn kullanıcısına yanıt
    Ben de işim gereği iphone un şarjı dayanmadığı için note 8 aldım ve telefon 1.5 yılda çok yıprandı. Bildirimler falan artık kafasına göre ya geliyor ya gelmiyor özellikle instagram bildirimleri uygulamayı açmazsam asla gelmiyor. İşim gereği şarjı iyi gidiyor diye kullanıyorum yoksa şimdiye satıp tekrar iphone almıştım çoktan

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 12.5 almayan note 9 pro kullanıyorum bir daha asla almam bu markayı, ne adam gibi müşteri hizmetleri var ne de servisi ne de yazdığınız bir şeye cevap verme var, android 11 çıkalı ne kadar oldu hala gelecek, cihazlar çöp olduktan sonra yazılım gelmesinin ne mantığı var, beş para etmez bir marka.


    Cihazı alalı 1 sene oldu hala 12.5 gelecek, foruma yazınca da gelen cevap bu; note ve note pro vb. cihazlara daha geç yazılım geliyor muş, böyle bir saçmalık olabilir mi !!!


    MIUI 13 güncellemesi alacak akıllı telefonların listesi ortaya çıktı




  • önce bi 12.5'ları salın, 13'ler çok önemli değil şimdilik.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Illusive Man kullanıcısına yanıt
    Instagram kaynaklı o sorun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Illusive Man kullanıcısına yanıt
    Evet aynı sorun. Uygulamayı açınca mesajın geldiğini görüyorum. Okuyup çıkıyorum uygulamadan sonra bir kaç dakika içinde okuduğum mesajın bildirimi geliyor. Mail uygulamalarında da aynı.
    Audiolog, hayır dostum değil. Şirketin verdiği iPhone XS'te de ilgili uygulamaların bildirimleri direkt geliyor. Bakıyorum Mi'ye piiuuuu uyuyor hala :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Audiolog kullanıcısına yanıt
    İnstagramla alakası yok watsappda bile oluyor sesli bildirim açık olmasına rağmen bazen hiç bildirim gelmiyor bazen sadece ekranda bildiriyor ama ses ve titreşim yok sonra watsappı açıp bakınca arkadan geliyor bildirimler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynen kardeşim Instagramla zerre kadar alakası yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RockConn kullanıcısına yanıt
    Herhalde iPhone ve Android Instagram yazılımlarının birebir aynı olduğunu söyleyemeyeceksin 😂 Android'in sıkıntısını xiaomiye sallamak doğru değil.
    bu arada fikrin değişmediyse haklısın zerre kadar Instagramla alakası yok cevaplama boşuna uğraşmayalım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bildirim sorunu Instagram ile alakalı değil tamamen Xiaomi ile alakalıdır. Şu an poco X3 kullanıyorum bildirim mildirim hiçbir şey gelmiyor telefona. Kafasına göre takılıyor yani. Bundan önce zilyon tane android kullandım hiçbirinde böyle bir sorun yoktu.

  • Audiolog kullanıcısına yanıt
    Şu cevaptan sonra zaten yazmam :) Biz ne diyoruz sen kafanın içinde şu cevapları nasıl çeviriyorsun anlamıyorum ki...
    Her neyse.. Instagram uygulaması olsun madem :) Anlaştık.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • the_exorcist kullanıcısına yanıt
    Geliyor hocam ama 3-5 saat sonra Twitterda aynı şekilde çok can sıkıcı bir durum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Telefon alım tercihinizi sorgulayın artık, artık cihaz alımı diye bir şey yok neredeyse abonelik hizmeti alınıyor durumundayız.

    Teknik olarak eskimedi mi yazılım tabanlı sakatlıyorlar güncelleme vermiyorlar. aldığınız cihazla da bir güzel veri işleyip sizden yararlanıyorlar. Tezgah bu kadar aşikar iken neyi niye kadar aldığınızı iyi hesap edin paranızı doğru harcayın ki firmalar semirmesin.
    Bu politikalar firmaları yatırım ayağına satın alan sermaye sahiplerinin zorlamasıyla yapıyor. aklınıza gelen her sıkıntı bu kısımdaki arızadan kaynaklanıyor.

  • Redmi go yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • simisi kullanıcısına yanıt

    Benim de modeli görünce kafam karıştı. Android One değil miydi bu diye kendimden şüphe ettim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miui 12 gibi çöp olmaz umarım. Note 9 Pro ya 3 ay dayanabildim şimdi de F2 Pro kullanıyorum bu daha da kötü yazılım olarak. Anladım ki Apple Sony Samsung boşuna o kadar para istemiyormuş. 6 ayda 2 tane Xiaomi çöpünü alana kadar S20 alsaydım her anlamda daha iyi telefon almış olucaktım ve yazılımsal buglarla, aylardır günde 5 kere çöken insta ile kapanınca açılmayan defalarca kendi kendine Restart atarak zorla açılan telefonla uğraşmazdım. Çinli tek alınası marka Huawei de onu da bitirdiler. 5K Çinliye verene kadar 10K Japona Amerikalıya Koreliye verin birkaç ay söve söve kullanmak yerine 1.5-2 yıl rahat rahat kullanın. Kardeşime de doğum gününde Mi 9T Pro almıştım. Hediye olmasına rağmen dayanamadı sattı birkaç ay sonra. Kalite kesinlikle ve kesinlikle 0 Xiaomi de.

  • Anladım ki Xiaomi tamamen fos. Telefondan anlamayan cahillerin poh pohlaması yüzünden bi halt sanıp aldık aldığım güne lanet ediyorum hergün. Üst seviye çinli alcanıza orta seviye köklü firmaların telefonlarını alın. Mi 11 Ultra isimli ucube iğrenç telefona 1200 euro fiyat çekmişler bir de. O paraya bug dolu 1 yıl dolmadan çöp olcak kullanılmıcak cihaz alana kadar gider S21 Plus, Xperia 1 M3 veya 12 Pro Max alırım. En azından 2 yıl kadar kafam rahat eder.

  • F2 Pro çöpünü satıyorum almak isteyen Fanboylara duyurulur :D Ben kurtulmak istiyorum, sevenler varsa alıp benim yerime kanser olabilirler :)

  • Yayımlanan listeye bak Note 8 Pro ve Mi 9T serisi belirsiz, Xiaomi stock yazılımı benim için gerçekten işe yaramazdı her zaman bu saatten sonra Xiaomi markası da işime yaramaz. Tamamen ekonomik şartlar yüzünden tercih etmiştim zaten, OnePlus'ı özlüyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.