Şimdi Ara

::::MITSUBISHI TAKIMI:::::::(Takım yenileniyor...) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.144
Cevap
14
Favori
330.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nescafe07


    quote:

    Orjinalden alıntı: ghost1802

    @nescafe07

    Mitsubishi Eclipse Concept 2004


    türkiyede varmı bundan peki hocam güzel arabaymış ne kadar bu arac


    dostum o araç concept. sen iste biz getiririz.
  • Ekşi Sözlük. Mitsubishi COLT

    --------------------------------------------------------------------------------

    1- 84-85 yillarinda turkiyeye 400 adet girmis,bi daha girememis, bu yuzden yedek parcasi falan bulunmayan, bulunsa da inanilmaz fiyatlar istenen, servise gitmesi gerekirse diye kabuslar gorulen, yamulan, kirilan bi tarafi muhakkak orjinal olmayan bi sekilde degistirilen o yuzden su anda tam olarak orjinalinin bulunabilecegine ihtimal vermedigim, binenlerin ilk tepki olarak "aaa, 84 model ama camlar otomatik, hem de merkezi kilit naasi yani" tepkisine maruz kalan, kendi kucuk, motoru elektronik beyinli, ve feci seri, ici disindan daha da sevimli, kisilik sahibi bi araba. lancerla karistirilir, oysa colt hatchback, lancer sedandir.

    2- su an recycling'in acimasiz carklarindan gecmis oldugunu tahmin ettigim ilk arabam..
    88 model, tek kapili, benzinli ve beyaz idi..
    carptim bikac kez, bana misin demedi..

    3-dikiz aynalari kapanmaz o yuzden hep kirilir, tamir edilemez duruma gelince baska bi marka arabanin aynasi takilir. elektrik devreleri iptal olursa bi sure sonra vites de calismaz, bu yuzden vurdurarak da calistirilamaz, daga tepeye araziye girilir, bana misin demez. meziyetleri anlat anlat bitmez...

    4-yeni modeli 2003 yılının ilk aylarında avrupada satısa sunulacak

    5- 1.8 litre hacimli, 140 beygir guc uretebilen bir motora sahip gti versyonuna sahip otomobil modeli. otomobilin agirligi 995 kg olup 0'dan 100 km/s hiza 7.6 saniyede cikabilmekeydi. son surati ise 210 km/s idi.

    6- 2004 cenevre otomobil fuarinda yeni modeli sergilenecek olan otomobil. aracin toplam yuksekligi boyuna oranla oldukca fazlaymi$ gibi gorunmekte.

    7- yeni kasası kompakt van karakterine bürünmüş olan otomobil. honda jazz, opel meriva, fiat idea müşterilerini hedef alan mitsubishi, pazardan iyi pay alabilmek için aracın içinde ve dışında sportif bir tasarıma, smart forfour'da da kullanılacak olan motorlara, aracın içerisinde akılcı çözümlere (pratik koltuk katlama sistemleri, iki bölümlü torpido gözü, koltuk altı çekmeceler vb.) yer vermiş.

    8- mitsubishi'nin almanya'da 11.900 euro fiyatla satışa sunulan, 1.1, 1.3, ve 1.5 benzinli ve 1.5 turbo dizel motor seçenekli, tarihinini ilk b sgmenti otomobil denemesi. maliyetleri azaltmak adına smart forfour ile aynı pekçok parça kullanılarak üretim tasarrufu sağlanmıştır. standart abs, ebd ön hava yastıkları ile birlikte satılmaktadır. eylül ayında türkiye'de 2005 modelleri ile birlikte satışa sunulacak olan otomobilin 3 kapılı veriyonu da 2005 yılında çıkacaktır. müşteri kitlerini dr. selin (ispanya'daki kampanyada maria* adında hayali bir ahsiyete yükleyecek olan mitsubishi bu şekilde hedef kitlesi olan 20-30 yaş arası bekar bayanlaı ve 30+ yaş grubundaki yeni evli bayanları hedef amaktadır. eski coltlar ile sadece adı aynı olmasına rağmen colt'unn eski modellerinin şimdiye kadar avrupa'da 800.000 adet satmış olması isim seçiminde etkili olmuştur.
    9- mitsubishi colt cz3 adinda 3 kapili model serisi de bulunan otmobil.
    10- beğenmiş olmama rağmen reklamı nedeniyle almayı düşünemediğim araba zira 'onun sizi nereye götüreceği belli değil'miş (ya da öyle bişey). bu slogana eşlik eden resim denizin altındaki bi colt olduğundan - her ne kadar sağlam görünse ve çevrede yaralı insanlar bulunmasa da - bana sahil yolunda virajı alamayıp denize uçmuş gibi geliyor. şoför de bişey yapamamış çünkü araba onu oraya götürmüş. tüyler ürpertici araba.

    11- daha 90 li modellerinde hidrolikdreksiyon, airbag, abs ve elektrikli-isitmali aynalar olup oldukca luks spor arabalardir

    12- 2005 cenevre otomobil fuarinda pininfarina'nin tasarladigi coupe-cabriolet modeli sergilenecek olan otomobil modeli. acilabilir metal tavana sahip olacak olan otomobilin 2 ki$ilik olmasi du$unulmekte.
    13- bazi ulke pazarlarinda -ornegin guney afrika'da- mitsubishi l200 modeline verilen isim.
    14- kabin genişlilği hiç de fena olmayan, 1.1 motor hacimli modeli ile maksimum hız olarak 180 km.'yi görebilen ufak otomobil. yakıt harcaması ise bu kadar ufak hacimli bir araba için fazladır.
    15- arka görüntüsünün, önden görünümüyle alakası olmaması dışında bir eksiği olmayan, önden spor arabaya, arkadan ise tam bir aile arabasına benzeyen arabam.
    1.1; 1.3; 1.5 ve 1.5 dizel motor seçenekleri vardır.
    1.5 benzinli modelinin sadece tek kapılı modeli vardır. tek kapılı modelin arkası arabanın ön görünümüne daha uygun ve daha spordur.
    950 kiloluk bir araçtır ve hafifliği ve motorunun yüksek sıkıştırma oranıyla sağlanan yüksek gücü sayesinde bir hayli ataktır. motor hacmini düşünürsek şaşırtıcı biçimde "iyi kaçıyor abi" şeklindedir.
    1.3 benzinli modeli 93 beygir gücü ve 115 nm tork sunmaktadır. düşük devirlerde bile çekiş gücünü kaybetmemesi 2000 devirde 100 torka 4500 devirdeyse maksimum torkuna ulaşması ise keyif verici bir detaydır.
    smart forfour'un platform kardeşidir ve aynı fabrikadan fırlamaktadır. birçok parçaları smart ile idantiktir. hatta dizel motorların üstünde göreceğiniz daimler chrysler yazısı sizi şaşırtmasın...
    her japon arabasında olduğu gibi yüksek motor performansı yüksek motor sesini getirmekte. bu ses araba kullanmayı seven arkadaşları rahatsız etmiyecek seviyede olsa da, yanınıza oturabilecek özellikle panik atak hanım arkadaşların korkmasını sağlayabilir.
    sonuç olarak kalos'un ilk kazada direksiyonunun böğrünüze girmesinden korkuyor, getz'in teneke gibi öten kaportasından rahatsız oluyorsanız ve jazz'ın fazla feminen olmasından çekiniyorsanız almanız gereken araba budur.

    16- 0 km de, şu an piyasada bulunan rakiplerine kıyasla fiyatının hakkını veren sağlam japon üç elması.
  • ben düz colt almadan önce amt alacaktım. hımm bana o bunu kastetti ozaman. onlarda zırt pırt güncelleme olur diye. BİZİM DÜZLERİNDE Bİ GÜNCELLEMESİ VARMI ACABA??
  • yukarda sormuşsunuz spoilerı ne kadara taktırdın diye ve bayi mi hediye etti diye şöyle cevap vereyim yukarıda alış hikayemizi anlattım yani 1 saat içinde sadece bakmaya gittiğimiz aracı imzaları atıp almıştık. bize aracı satan ali bey yokken babamla konuşuyoduk spoylersiz olmaz bu diye yani ben diretiodum sona taktırırız falan gibi şeyler söyledi bende o arada ali bey geldiğinde sordum meblası ne kadar diye 350 ytl dedi ben tabeki bayaa fazlaymış tüh falan derken ezik emrah bakışı takındım boynumu büktüm babam sonra madem dedi bu arada hadi senin hatrına diyerekten 100 ytl fark ödeyerek taktılar bir de egsozun ucuna artık meblası ne kadar bilmem krom bir uç takmışlar daha bi şekil duruyor. ben bilmem spoyler fiyatlarını falan 100ytl az mı çok mu bilenler söylerse memnun olurum. daha önceki araç skoda forman 135l olduğu için pek bir modifiyelik şekil yoktu araçta. neyse işte öyle ben çok istedim siyah olmasını ama siyahın çok kir tuttuğunu ve en küçük sorunu bile deli gibi belli ettiğini söyediler. bu arada dengesizin birisi aracın sağ arka tarafına artık kapısını falan mı çarptı bilmiyorum birazcık eziklik var birde marşpiyelin anlamadığım bir şekilde boyası silinmiş bazı yerlerinde siyah görünmeye başlamış
  • evet siyah kiri hemen belli ediyo ama garaj sahipleri için sorun olmaktan cıkıyo.
    ama bana kalırsa iş bağlama ve iş bitirme rengi siyah. küçük çaptaki yerlerin otoparklarına beleş bırakabiliyorum bu sayede. ne de olsa siyah resmi renk.
  • ben çok istedim siyah ama olmadı işte malum para bizden çıkmıyo neyse eskiden arabaya binmeye çekinen adam arabadan inmez oldu. araba kullanmaktan tekrar zevk almaya başlamış

    birşey daha var aracı aldığınızda ziebert koltuk bakım pakedini verdiler mi sizlerede bize 1 fiş gibi bişi verdiler gittik koltuklara bi madde sürüp su falan döküldüğünde içine girmemesini sağlayan bi bakım yaptılar. hem de aracın içinde yeni araç olduğunu belli eden plastik kokusu gibi veya onun gibi bişey vardı bakımdan sonra o koku gitti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordt -- 7 Haziran 2006; 18:57:00 >
  • o zaman ver sipariş hocam gelsin madem getirtebiliyon

    quote:

    Orjinalden alıntı: ghost1802


    quote:

    Orjinalden alıntı: nescafe07


    quote:

    Orjinalden alıntı: ghost1802

    @nescafe07

    Mitsubishi Eclipse Concept 2004


    türkiyede varmı bundan peki hocam güzel arabaymış ne kadar bu arac


    dostum o araç concept. sen iste biz getiririz.
  • yok bana vermediler ama 200ytl indirim yapıldı. 25750 ytl ye aldım.
    satıştan cok memnun kaldım. florya mar oto KAMİL ECE

    quote:

    Orjinalden alıntı: fordt

    ben çok istedim siyah ama olmadı işte malum para bizden çıkmıyo neyse eskiden arabaya binmeye çekinen adam arabadan inmez oldu. araba kullanmaktan tekrar zevk almaya başlamış

    birşey daha var aracı aldığınızda ziebert koltuk bakım pakedini verdiler mi sizlerede bize 1 fiş gibi bişi verdiler gittik koltuklara bi madde sürüp su falan döküldüğünde içine girmemesini sağlayan bi bakım yaptılar. hem de aracın içinde yeni araç olduğunu belli eden plastik kokusu gibi veya onun gibi bişey vardı bakımdan sonra o koku gitti
  • herkese slm bu klup olayına çok sevindim benide aranıza kabul ederseniz sevinirim ve hep söylediğim colt kullanıcılarının fun clup olacak diye ve sonundaa
  • Her sabah kalktığımda,içimde umutlarım,aklımda hiç unutmadıgım bir kupa finali,cüzdanımda hatıra olarak sakladığım GALATASARAY maç biletlerim,mecidiyeköy yokuşlarında eskittiğim ayakkabılarım var benim. by be cool@

    25750 colt invite aldınız herhalde güle güle kullan benim arkadaşlarımda da var çok memnunlar hatta birisi kaza bile yaptı ben bukadar sağlam araba görmedim kazasız belasız...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mıtsubıshı

    herkese slm bu klup olayına çok sevindim benide aranıza kabul ederseniz sevinirim ve hep söylediğim colt kullanıcılarının fun clup olacak diye ve sonundaa


    hoşgeldin aramıza @mıtsubıshı. @karayel_kara nın dediği gibi ]COLT BİR EVO KARDEŞİDİRCOLT BİR EVO KARDEŞİDİR
  • sagol kardeş ama colt degil ben tercihimi lancer dan yana kullandım. benim ihtiyacımı lancer karsıladı
    quote:

    Orjinalden alıntı: mıtsubıshı

    Her sabah kalktığımda,içimde umutlarım,aklımda hiç unutmadıgım bir kupa finali,cüzdanımda hatıra olarak sakladığım GALATASARAY maç biletlerim,mecidiyeköy yokuşlarında eskittiğim ayakkabılarım var benim. by be cool@

    25750 colt invite aldınız herhalde güle güle kullan benim arkadaşlarımda da var çok memnunlar hatta birisi kaza bile yaptı ben bukadar sağlam araba görmedim kazasız belasız...
  • zaten colt ile lancer farklı segmentte arabalar. ikisininde insanların ihtiyaclarını karşılayacak farklı doğruları var zaten.
  • hoşgeldin aramıza @mıtsubıshı. @karayel_kara nın dediği gibi ]COLT BİR EVO KARDEŞİDİRCOLT BİR EVO KARDEŞİDİR


    çok mutlu oldummmbenim arkadaşlarım araçlarını izmir yükselişten aldılar lancer da alan var coltta hepside çok memnun renk konusunda da sıkıntı yaşamadılar ama bildiğim kadarıyla birşey var aracın geliş tarihi kampanyanın bitiminden sonraya geliyorsa fatura kesilmediği için zam fiyata yansıtılır ama bankanın yaptığı hiç hoş değil imzaatıldıysa kredi sabitlenmiştir... bence siz caymayın sizide mıtsubıshı ailesine dahil edelim
  • arkadaşlar 1.sayfada tarihçe var. bi göz atın isterseniz.
  • sagol kardeş ama colt degil ben tercihimi lancer dan yana kullandım. benim ihtiyacımı lancer karsıladı


    ii ne güzel işte..
    lancerın hangi özelliğinden dolayı tercih ettin peki
  • Bir COLT sahibinin aracındaki sesi azaltmak için yaptıkları

    1-İnşaat malzemeleri satan bir yerden ses izolasyonu için kullanılan (markasını hatırlamıyorum) siyah,süngerimsi,kauçukumsu bir malzeme aldım.
    2-Arka çamurluk içlerine arka tekerden gelen yol sesini kesmek için döşeyip yapıştırdım.
    3-Bagajın içinde tekerleri çeviren plastik korumaları söküp içlerine aynı şekilde izolasyon malzemesini yapıştırdım.(çift taraflı bant ile)
    4-Kaputun içini ve motorla torpito arasında kalan bölgeyi kapladım.
    5-Torpitonun ara boşluklarında kasılmadan dolayı çıkan plastik sesleri kesebilmek için aralarına plastik bir parça koydum.
    6-Güneşliğin bağlantı yerinden gelen bir ses için tavan döşesinin arasına bir parça sıkıştırdım.
    7-Arka koltuklardan gelen ses için,koltuğun altında şaseye bağlanan yerindeki bağlantıların arasına pls.malz.sıkıştırdım.
    8-Kapı içlerine aldığım izolasyon malzemesini çift taraflı bantla döşedim.

    Arkadaşlar sonuç mükemmel oldu.Ne motor sesi ne yok sesi nede gıcırtılar.Biraz uğraşıyorsunuz ama inanın değer .Çok beğenerek aldığımı arabaya ilk günkü aldığım zevkle biniyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bariscevik

    Bir COLT sahibinin aracındaki sesi azaltmak için yaptıkları

    1-İnşaat malzemeleri satan bir yerden ses izolasyonu için kullanılan (markasını hatırlamıyorum) siyah,süngerimsi,kauçukumsu bir malzeme aldım.


    dediği malzeme pp400 denilen bir malzeme. genelde bu tür malzemeler binalarda ses,su,ısı yalıtımını gidermek için kullanılıyo. banada servisten söylemişlerdi. komple koltuk altlarına şaseye bağlayan yerlere döşeyecektin diye söylemişlerdi ben yaptırmamıştım. AMA ZİEABART YAPTIRANLARDA SÖYLÜ %30-40 FARKEDİYO DİYE. FİYATI 400 YTL FALANMIŞ. BEN ONDAN YAPTIRMAYI DÜZŞÜNÜYORUM.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ghost1802


    quote:

    Orjinalden alıntı: bariscevik

    Bir COLT sahibinin aracındaki sesi azaltmak için yaptıkları

    1-İnşaat malzemeleri satan bir yerden ses izolasyonu için kullanılan (markasını hatırlamıyorum) siyah,süngerimsi,kauçukumsu bir malzeme aldım.


    dediği malzeme pp400 denilen bir malzeme. genelde bu tür malzemeler binalarda ses,su,ısı yalıtımını gidermek için kullanılıyo. banada servisten söylemişlerdi. komple koltuk altlarına şaseye bağlayan yerlere döşeyecektin diye söylemişlerdi ben yaptırmamıştım. AMA ZİEABART YAPTIRANLARDA SÖYLÜ %30-40 FARKEDİYO DİYE. FİYATI 400 YTL FALANMIŞ. BEN ONDAN YAPTIRMAYI DÜZŞÜNÜYORUM.


    günaydın mitsucular.

    ghost@ dostum o malzeme pp değil pg 400 ve ses izalasyonu sağlamaz özelliği sızdırmazlık olduğu için genelde su zalasyonu için kullanılır. ve araçlarda kulanıldığını bilmiyodum.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.