Şimdi Ara

Mitsubishi Gebze Çamlıca Otomotiv rezilliği..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Geçen haftasonu bu gebze deki çamlıca otomotive 60bin bakımı için colt aracımı sapasağlam bıraktım.Sonra benden 300tl karşılığından arabamın klimasını bozup vermişler.İşin kötü yanı kendim işte olduğum için arabayı eşim teslim almış ve haliyle çok kontrol de yapmamış.Ertesi gün ben araca binince baktım klima çalışmıyor.Akşamında gittim geri servise dedim bunun kliması çalışmıyor.
    Dediler bana abi bi yer temas etmemiştir hallederiz falan diye.yarım saat uğraştıktan sonra bana abi bunun kompresörü bozuk değişcek dediler.Dedim ben size sağlam verdim bu aracı beni çıldırtmayın diye.
    Madem bu kompresor arızalı bi önceki gün bakıma soktuğumda iyice kontrol et de ki bunun kompresörü arızalı,ben klima çalışmıyor diye geri getirince mi bu ileri zekalıların aklına geliyor klimayı kontrol etmek.Her neyse bunlar hatalarını bozduklarını haliyle kabul etmiyorlar.1 haftadır aracımda klima bozuk,servise gittiğimde kavga çıkıyor, artık yoruldum.Ya seve seve hatalarını kabul edecekler ya da kabul ettirecem bi şekilde.

    Bana bir yol söyleyin arkadaşlar.60bin de sapasağlam hiç bir sorunu olmayan arabamın içine ettiler ve üstüne bana suçsuz ayakları yapıyorlar.İşin kötüsü sinirli bir adamım bi daha servise gitsem harbi ya dayak yerim ya da fena halde orayı dağıtırım.En son gittiğimde ramak kalmıştı adamlara dalmama.

    Kompresör değişimi nerden baksan 600-700 tl olur.Benden bu parayı alcak adam bu parayı alır ama nasıl alır bilmem burda söylemek uygun olur mu:))
    Bi yol nolur..







  • Bakim listesine baktim klima ile ilgili sadece polen filtresi degisimi var. Baska bir kontrol maddesi falan olsa direk zaten onu gosterip sizin sucunuz derdiniz.

    Servisle kavga derken servis muduru ile konusabildiniz mi hic. Eger konustuysaniz ve sorun cozumsuz gozukorsa Mitsubishiyi arayin durumu anlatin. Hatta biraz sert bir dille mail falan yazarsaniz daha etkili olabilir. Ok servisimiz bir baksin dediklerinde, o servise guvenim kalmadi aracimda baska sorunlara sebep olabilirler, o yuzden lutfen baska bir servise yonlendirin deyin. Eger olmaz falan derlerse, servise giderim ama ekstra cikacak tum sorunlara siz kefil olursaniz de cunku ben biliyorum iste klimaya bakarken bu sefer de airbagi bozar bunlar falan deyin.Israr et biraz eger olmazsa tamam goturuyorum ama baska bir sey olursa siz sorumlusunuz de. Ki ben baska servis olayini kabul edeceklerini dusunuyorum.

    Yani serviste kavga gurultuyle sorunun cozulmesi sizin icin iyi olmayabilir. Kabul ederler sonra bir bakarsiniz dikkatisiz is yapmislar koltugunuzda yag var, direksiyonda cizik var falan. Daha da cok sinirlenirsiniz. O yuzden baska servise kaydirmaya bakin olayi.

    Bir de bana kompressorun 60.000 de bozulmasi biraz sacma geldi. Eger bozulduysa mutlaka baska bir sebebi vardir. Eger bu sebep de bakimlara bagli bir sey ise gene hak iddia edebilirsiniz sanirim.

    Yani ben olsam boyle bir yol izlerdim. Mitsubishinin musteri hizmetleri anlayisina bagli biraz da ise yarayip yaramamasi.




  • bence sağlam kompresörü bozuk olanla değiştirmişlerdir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kudal
    bence sağlam kompresörü bozuk olanla değiştirmişlerdir.

    +1
    bi sekilde bunun degistigini kayit altina alip ispatlayin derim.
    mesela baska bi mitsubishi servisine gidip ya ben bu araci alicam ama klimada problem var bi bakarmisiniz deyin , degismis diyeceklerdir emin olun , yazili evrak alabilirseniz ne ala degistigine dair.
    hatta uzerindekinin serinosu filan varsa , sizin sasi no ile yakin bir colt bulmaya calisin ve onun komp ile karsilastirin mesela.ayni yil yakin seri no colt mutlaka forumda birilerinde vardir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 29 Ağustos 2010; 0:03:36 >
  • bunu bi denicem.Zaten es kaza öyle bir şey yapmışlarsa artık nasıl basarım orayı bilmiyorum:)Hakkaten ben de deli sinir var kontrol edemiyorum o tip durumlarda kendimi.Kendimden bile korkuyorum ki karşımdaki benim gibiyse 2 deli piskopat kavgası çıkar yok benim gibi deilse direk tırsar oturur:)
  • İşte bu yüzden her bakım zamanı strese giriyorum. Acaba bu bakımdan sağsalim çıkabilecek miyiz diye. Yetkili servislerin geneli böyle malesef.
  • Ne yazıkki değişim işi olmuş olabilir.

    Konuyla ilgilenicem pascuu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kudal

    bence sağlam kompresörü bozuk olanla değiştirmişlerdir.


  • klima kompresörü öle hiç bi belirti vermeden çat diye bozulmaz.Klima sisteminden sesler gelir yada klima devreye girince kompresör çalıştığında tak tuk kompresörün devreye girmesini bariz duyarsınnız seslerle veya uğultu yaparak vs mutlaka bir anormallik olduğunu anlarsınız yani işin peşini bırakmayın
  • çok sinir bir durum.

    geçmiş olsun.

    olayı araştırın,arkadaşlar güzel noktalar yakalamışlar denemekte fayda var.

    haklıyken haksız duruma düşmeyin :)
  • Sonuç nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hero4262321

    Sonuç nedir?

    yazdığı mesajlara ve aradan bunca zaman geçmesine rağmen konuya dönmediğine göre arkadaş ya hastanede yada içerde olabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: talkingbrother


    quote:

    Orijinalden alıntı: hero4262321

    Sonuç nedir?

    yazdığı mesajlara ve aradan bunca zaman geçmesine rağmen konuya dönmediğine göre arkadaş ya hastanede yada içerde olabilir

  • Güzel cevap.. akşam akşam beni güldürdün
    quote:

    Orijinalden alıntı: talkingbrother


    quote:

    Orijinalden alıntı: hero4262321

    Sonuç nedir?

    yazdığı mesajlara ve aradan bunca zaman geçmesine rağmen konuya dönmediğine göre arkadaş ya hastanede yada içerde olabilir




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.