Şimdi Ara

Mitsubishi Electric 18000btu Klima (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sinanim

    Arkadaşlar yazılım sorunu falan denirken iç ünite kartı değiştirildi. Şimdi dış ünitede problem çıktı ve cihaz 3 haftadır çalışmıyor. PArça beklendi geldi 1 gece çalıştı ertesi günü fan motoru arıza yaptı şimdi yine bekliyoruz. Malum havalar da soğudu ve mağdur olduk. Şu an o kadar para verip aldığıma pişmanım.

    sayın arkadaşım şu kanuni hakkını kullansanda klimayı geri versen diyorum ben her marka ürünü bugüne kadar geri verdim hemde 2-3 yıl kullandıktan sonra yazık valla o kadar para ver sonra rezil ol ver geri al paranı yerine size daıkın alalım hayatınız kurtulsun
  • Arkadaşım öyle diyorsun da Sanırım geri iade öyle kolay değil bazı şartların sağlanması gerekmiyor mu? Mesela 45 iş günü problemin hallolmaması ve aynı arızanın tekrar etmesi gibi. Dedikleri tek şey voltaj problemi var. Gelip ölçüyorlar 215-220. Değişik saatlerde ben de ölçüyorum aynı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sinanim

    Arkadaşım öyle diyorsun da Sanırım geri iade öyle kolay değil bazı şartların sağlanması gerekmiyor mu? Mesela 45 iş günü problemin hallolmaması ve aynı arızanın tekrar etmesi gibi. Dedikleri tek şey voltaj problemi var. Gelip ölçüyorlar 215-220. Değişik saatlerde ben de ölçüyorum aynı.



    bir kere voltaj problemi yok elinizdeki degerler normal yani 198-242 arası klimalar çalışır
    30 iş günüdür o ayrıca siz klimadan yararlanamıyorsunuz buda bir neden
    zaten bu adamlar bir şey bilmez bildikleri ya sizin evin volatjıdır yada tüketici hataları ama bu konuda siz haklısınız siz izmirde olsaydınız sizi ben savunurdum bu konuda




  • Açıkçası şimdi ne yol izlemem gerektiğini bilmiyorum bu hafta 3 haftamız doldu. Fakat arada 1 kere klima tamir edildi yani 1 gün çalıştı bu süreci tekrar mı başlatır? Resmen klimadan soğudum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.