Şimdi Ara

MITSUBISHI ECLIPSE CROSS SUV GELİYOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  MITSUBISHI ECLIPSE CROSS SUV GELİYOR

    Mitsubishi Motors, Avrupa’da aralık ayında satışa sunulacak olan yeni nesil kompakt SUV otomobiline, markanın başarılı Eclipse spor aracına ithafen, “Eclipse Cross” adını verdi.

    Eclipse Cross, keskin coupe tarzı çizgileriyle örtüşen adını, Mitsubishi Motors’un 1989 ve 2012 yılları arasında Kuzey Amerika’da dört jenerasyon boyunca üretilen ve 1 milyon 400 binin üzerinde satış adedine ulaşarak çok sevilen Eclipse spor otomobilinden alıyor.

    Mitsubishi Eclipse Cross, Mitsubishi Motors’un özellikle Avrupa’da tamamen bir SUV markası olma yolundaki stratejisini de destekliyor. Güneş tutulması sırasında ortaya çıkan göz alıcı parlaklıktan esinlenerek, inovatif bir sürecin sonucunda geliştirilen yoğun parlak metalik kırmızı renk araca adını veren unsurlardan bir diğeri olarak görülüyor....

    http://www.motobilim.com/2017/02/mitsubishi-eclipse-cross-suv-geliyor.html







  • Elektrikli ve hibrid modelini bekliyorum. Martin 8 inde Cenevre otomobil fuarı nda gorucez bakalım ne var ne yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Mitsubishi Türkiye de tanıtıma başladı.. Aralık ayında tüm dünya ile aynı anda Türkiye'de diyorlar. Ben de motor hacimlerini merak ediyorum acaba turbo destekli 1.2 motorlar olacak mı ? Gerçi Japonlar sevmiyorlar bu tür motorları ama hem MTV avantajı hem de yakıt tüketimi açısından verimli oluyorlar. Elbette başlangıç fiyat düzeyi de önemli; bu sınıfta artık 100.000 TL altı araç neredeyse kalmadı.. Umarım standart donanımı yeterli bir başlangıç fiyatı ile satışa çıkar. Bu yaz aileme bir crossover alma durumumuz var ama bu araç beni tatmin ederse beklerim yıl sonunu.. Qashqai ya da Kadjar alma düşüncemiz vardı, bu teaser dan gördüğüm kadarı ile her ikisinden de daha safkan bir crossover olacağa benziyor.
  • Bahsettiğin araçların ikisindede hem otomatik hem 4*4 olmaması teknoloji eksikliği olsa gerek reno- Nissan ortaklığı mitsubishi bin %30 hissesini aldikdan sonra mitsubishi den teknoloji transferi yaparlar. Ben hibrit bir motorla gelmesini bekliyorum outlander hibrit Türkiye'ye gelmedi. İnş bunun hibrit ini getirirler ümidi içindeyim. Ama dediğin gibi psikolojik sinir 100 bin TL oldu. Fiat güvenlik testlerinden 3 Yıldız aldığı egea aracı bile otomatik dizel versiyonunda 99.900 TL ye satıyor!

    https://youtu.be/5wbzNO0ThbQ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adres63 -- 18 Şubat 2017; 22:7:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asx in dizeli 140 bin TL den satılıyor.. Eclipse bu fiyattan daha ucuz olmaz , ortalama 150-160 tan aşağı fiyatı olmaz...



    160 a Dizel Otomatik olursa Crv ye rakip olabilir biraz biraz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 turbo benzinli ve 2.2 dizel motor seçenekleri ile lansmani yapıldı. 2.2 dizel motor vergiden dolayı getirmezler. Talepte olmaz. 1.5 motorun gelme ihtimali yüksek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ocak ayında ülkemizde şatışa başlanacakmış.
  • Birkaç inceleme videsundan sonra beni oldukça etkiledi.Fİyat çok önemli tabi. Bana göre Pegout 3008 e şu an kafa tutar.
  • Var mı yeni bir bilgi? Fiyat vs

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.