Şimdi Ara

Mitsubishi Colt Takımı (<< Marjinal ama orijinal>>) (634. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.954
Cevap
77
Favori
682.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 632633634635636
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bence ya anlık tüketimi görüyorsunuz ya da yolbilgisayarınızın ayarları yanlış.

    lt/100km yerine km/1 lt gösteriyor olabilir:



    2-3km gidip duruyorsanız anca 12-13 görürsünüz. Ben 5yıldır colt kullanıyorum. 1-2 kere 10lt üstünü gördüm daha da görmedim...

    benim tahminim 17km/1lt gösteriyor aracınız bu da 5.9lt/100km'ye denk. Aracınızda hiçbir şey yok sadece yolbilgisayarını ayarlayın.


    16-17 lt yakması imkansız 2lt evo o kadar yakıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 20 Ekim 2017; 23:42:44 >




  • 2006 Colt için 3d paspas takımı arıyorum. Var mı kullanıp, link verebilecek olan?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: five finger death punch

    2006 Colt için 3d paspas takımı arıyorum. Var mı kullanıp, link verebilecek olan?

    Şu ürünü tavsiye ederim, fiyat biraz pahalı gelebilir ama uyum konusunda hiç şüpheniz olmasın. ben de bu konudaki bir üstadın tavsiyesiyle almıştım. Tabii siz yine diğer sitelerden de fiyat karşılaştırması yaparsınız..

    https://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/l-locker-mitsubishi-colt-2002-2012-havuzlu-paspas-122-tl-ucretsiz-kargo-on-cam-park-numara-hediye-308825970




  • dostlar bizim 2005 model colt'un airbag ışığı birkaç gündür yanıyor. bazen de kemerler takılı olmasına rağmen alarm ötebiliyor. sanırım bu ikisi birbirine bağlı forumlardan vs. okuduğum kadarıyla. arabayı alacağımız sırada da olmuştu, satıcı düzelttirip öyle vermişti. galiba mut3 denen cihaza bağlayıp sesi kesebiliyorlarmış. yine öğrendiğim kadarıyla bu olay direksiyon içerisindeki devrelerden veya koltuğun altındaki kablolardan vs. kaynaklanabiliyormuş. genellikle "mühim değil, düzeltiyorlar" denmiş ama bana biraz tehlikeli gibi de geldi, neme lazım ters bir şey de olabilir Allah korusun..

    net olarak öğrenemediğim konu, bu işi çözmek için illa servise mi gidilecek, yoksa sanayide (mesela ankara) bu işten anlayan, o cihaza da sahip usta(lar) var mıdır? bir de bosch car service'ten bahsedilmiş, o tarz bir yer de ilgilenebilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahbap

    dostlar bizim 2005 model colt'un airbag ışığı birkaç gündür yanıyor. bazen de kemerler takılı olmasına rağmen alarm ötebiliyor. sanırım bu ikisi birbirine bağlı forumlardan vs. okuduğum kadarıyla. arabayı alacağımız sırada da olmuştu, satıcı düzelttirip öyle vermişti. galiba mut3 denen cihaza bağlayıp sesi kesebiliyorlarmış. yine öğrendiğim kadarıyla bu olay direksiyon içerisindeki devrelerden veya koltuğun altındaki kablolardan vs. kaynaklanabiliyormuş. genellikle "mühim değil, düzeltiyorlar" denmiş ama bana biraz tehlikeli gibi de geldi, neme lazım ters bir şey de olabilir Allah korusun..

    net olarak öğrenemediğim konu, bu işi çözmek için illa servise mi gidilecek, yoksa sanayide (mesela ankara) bu işten anlayan, o cihaza da sahip usta(lar) var mıdır? bir de bosch car service'ten bahsedilmiş, o tarz bir yer de ilgilenebilir mi?

    Ankarada Uzman Japon, Ergin Usta var ona gidebilirsiniz. Onun mut3ü var ve arızayı tespit edip yardımcı olacaktır.

    Bizim insanımız airbagsiz ama marka(!) arabalara bindiği için güvenlik ne demek pek bilmezler o yüzden önemli bi şey değil derler...

    2 olasılık var, 1 direksiyondaki bahsettiğiniz parça yani zemberek tamir ediyorlar 200-250tl civarında bi ücreti var.
    diğeri ise bana da daha olası gelen kemer tokalarının soketleri. Çünkü kemeri taktığınız halde uyarı veriyorsa bu sebeptendir. Zemberek olsa ışık yakar ama kemer için uyarı vermez.




  • tamamdır, sanayi yollarına düşelim bakalım :) teşekkürler
  • Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi hocam yol bilgisayarı ayarlarında sıkıntı varmış. lt/100km ayarladığım da şehir içi sıkışık trafikte 7 - 7,5 göstermeye başladı ortalama. Bilgi için teşekkür ederim.
  • Merhaba arkadaşlar, 4 yıllık yoldaşım Coltumu satıyorum, ilgilenen olursa;

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-ihtiyactan-acil-satilik-bakimli-colt-500364130/detay/
  • Merhabalar,



    2011 model Elegance paket 6 ileri otomatik acil satılıktır.



    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-sahibinden-dusuk-km-li-problemsiz-aile-otomobili-478166433/detay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar. malum marşpiyel sorunumuz vardı. piyasa da bulunmuyordu. elimdeki bir çift marşpiyeli as tuninge verdim ve kalıp aldılar. almak isteyen as tuning ile iletişime geçebilir. sahibinden de ilanları var.
    https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-aksesuar-tuning-mitsubishi-colt-marspiyel-takimi-astuning-garage-501777336/detay
  • kizilelma73 kullanıcısına yanıt
    Cam rüzgarlığı da yaparlar mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aracınızda lpg kullanıyorsanız mutlaka afr ayarı yaptırın.
    Motorun sağlıklı çalışması özelliklede subapları korumanız açısından çok faydalı olacaktır.
    Ayrıntılı bilgi isteyen olursa yardımcı olabilirim
  • 5 aylık aranın sonunda sanırım aranıza dönüş yapacağım. Konforlu ve yakıt olarak da çok ekonomik Citroen C4 e geçiş yapmıştım. Colt'taki keyfi bir türlü alamadım. Şimdi aracı satılığa çıkardım.



    2012 model manuel vites, kaza ve boyası olmayan Colt sahipleri var ise görüşebiliriz. Hatta düşünen var ise bir an önce görüşelim.

    Colt'u çok özledim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roland Deschain -- 17 Aralık 2017; 13:22:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roland Deschain kullanıcısına yanıt
    hayırlısı olsun şimdiden. colt'a alışan bir daha başkasına alışamıyor ailemde'de yaris var 2016 model. bazen kullanıyorum ve colt gibi değil asla. ruh yok, his yok, genişlik yok ferahlık yok..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frank Drebin

    hayırlısı olsun şimdiden. colt'a alışan bir daha başkasına alışamıyor ailemde'de yaris var 2016 model. bazen kullanıyorum ve colt gibi değil asla. ruh yok, his yok, genişlik yok ferahlık yok..

    Bence de hayırlısı olsun diyelim..



    3 sene çok kahrımı çekti. Dağ da tırmandık, çok sert çukurlara da girdik.. Bir defa bile rot ayarı istemedi. Ön düzen çok sağlam. Şasiye zaten diyecek laf yok. Her şeyden ziyade sürüş keyfi bambaşkaydı. Onun yüzünden 50.000 KM de kazasız ve çok konforlu, üstelik tasarruflu dizel bir arabadan vazgeçtim. Gözüm döndü artık. Bu kadar ayrılık yetti.



    2012 model kazasız veya boyasız olmak koşluyla otomatik ve manuel farketmeksizin 50.000 KM yi geçmemiş Colt arıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gönlüne göre bir Colt bulursun inşallah, tam 6 yıldır Colt kullanıyorum ve başka araç beğenemiyorum keşke attrage yerine yine sıfır Colt satılıyor olsa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ztalan

    Gönlüne göre bir Colt bulursun inşallah, tam 6 yıldır Colt kullanıyorum ve başka araç beğenemiyorum keşke attrage yerine yine sıfır Colt satılıyor olsa.

    Çok teşekkür ederim.

    Colt için tam üretimin bittiği sene askerliğim başladı. Normalde sıfır olarak alacaktım ama askerlik sonrasına bırakayım, yok yere araç evde yatmasın diye düşünmüştüm. Gel gelelim üretim bitti ve döndüğümde sıfır araç da kalmamıştı. Ama Antalya'dan ilk sahibinden sıfır sayılacak kadar temiz 19,000 KM'de Colt bulmuştum.

    Şimdi de 2012 model ve düşük KM istememdeki esas sebep uzun süre kullanacak olmam.

    Eksiklikleri yok mu, var elbette.. Kullandığım onlarca araç arasında Colt'un verdiği mutluluğu hiç birinde bulamadım. Yeni aldığım C4 de tertemiz, içi dışı da sıfır gibi ve İstanbul trafiğinde 6-6,5 LT dizel tüketiyor. Yol tutuşu ve konforu da çok başarılı. Donanım olarak da yok yok diyebilirim. Gel gör ki Colt'a o kadar alışmışım ki yolda gördükçe içim cız ediyordu. Daha fazla da dayanamadım artık. 5 aylık ayrılık yetti..

    Niye sattınız derseniz, evlilik sonrası aracın ufak geleceğini düşündüm. Bir de arabayı bir türlü sakin kullanamıyordum. Biraz hızlı ve kıvrak kullanmaya zorluyordu beni Bu sebepten ötürü hanımla çok tartışıyorduk. Sürüşümden ötürü çok geriliyordu. Aslında haksız da değildi. Bu ayrılık birazcık ders oldu diyebilirim. Gerçi yine çok sakin sürebileceğimi sanmıyorum.

    İlk etapta C4'ü satmaya çalışıyorum. Bir alıcısı hazır gibi. Bugün inşallah olumlu bir sonuç alırım. Sonrasında da uygun araç için bekleyeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roland Deschain -- 18 Aralık 2017; 10:40:33 >




  • Roland Deschain kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de nedense sakin kullanamıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 19 Aralık 2017; 17:57:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mitsubishi sevdası bu colt sayesinde o kadar çok işledi ki bize, gittik 2013 asx intense satın aldık aileme :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 2 Ocak 2018; 20:46:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frank Drebin

    mitsubishi sevdası bu colt sayesinde o kadar çok işledi ki bize, gittik 2013 asx intense satın aldık aileme :D

    2006 da sıfır AMT Colt, 2011 de sıfır AMT Colt, 2017 haziranda da 2013 ASX intense aldım. 12 yılda AMTye o kadar alışmışım ki manuele bir türlü alışamadım, ASXi satıp dün yine 2009 invite AMT Colt aldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARlŞ -- 3 Ocak 2018; 11:26:53 >
  • 
Sayfa: önceki 632633634635636
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.