Şimdi Ara

mitsubishi asx'de kampanya var mesaj atmışlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar invite manuel antalya bayiisinde 55.000 tl telefona mesaj atmışlar.

ulan arkadaş 1.5 yıl önce bakmıştım 55'e verseler alacaktım satmamışlardı, ne adamlar be. hayır dolar çıktı o kadar şimdi mantıklı fiyatlar vermeye başladılar.

ciddiyim bu temsa'yı yöneten adamı bulursam iki çift lafım var. hele o yeni spacestar fiyatı tam komedi oldu bu durumda. 42.000'e tipsiz ufak a sınıfı bir araç 55'e c sınıfı tipi iyi, az yakan donanımlı crossover. pehh.

• Bu tür firmalar getirdikleri aracı ilk alanları keriz yerine koyuyor resmen.
  • Hocam ben o araci 53.500 e alanlari biliyorm hatta daha yakin zamanda sahibinden de ilan bile vardi.

Taş gibi araba, 54 bine micra satiyolar clio satiyorlar bu memlekette. Ama hala Mitsubishi pahali diyen arkadaslar var bu forumda. Taş gibi araba ama hala satmaz satamaz. Mantik yanlis cunku. Fiyati indirmeye gerek yok, reklam yap yeter.

Bursa Auto Show da stand bile acmadi mal herifler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Hocam ben o araci 53.500 e alanlari biliyorm hatta daha yakin zamanda sahibinden de ilan bile vardi.

Taş gibi araba, 54 bine micra satiyolar clio satiyorlar bu memlekette. Ama hala Mitsubishi pahali diyen arkadaslar var bu forumda. Taş gibi araba ama hala satmaz satamaz. Mantik yanlis cunku. Fiyati indirmeye gerek yok, reklam yap yeter.

Aynen otomotiv sektorune çok hakim değiller reklam tanıtıma ihtiyacı var yoksa saglam arabaları var

• Stokları eritemediler demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TürkogluTürk

quote:

Hocam ben o araci 53.500 e alanlari biliyorm hatta daha yakin zamanda sahibinden de ilan bile vardi.

Aynen otomotiv sektorune çok hakim değiller reklam tanıtıma ihtiyacı var yoksa saglam arabaları var

Reklam konusunda son zamanlarda çalışıyorlar, lig tv maçlarının hemen hemen hepsinde alt reklam veriyorlar asx için.

• quote:

Mitsubishi tr'de biteli cok oldu zaten

Adamlar auto show'a araba getiremedi

Canter olmasa zaten halleri ne olur bilmiyorum olayi soyle ozetleyelim

Yildizlar servisi var yetkili arkadasim orada calisiyor is yok diye sanayi mantigi ile calisiyorlar baska marka araclara bakim yapiyorlar kaza oldugu zaman tamir yapiyorlar

Durum bu kadar kotu yani

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Mitsubishi tr'de biteli cok oldu zaten

Adamlar auto show'a araba getiremedi

Canter olmasa zaten halleri ne olur bilmiyorum olayi soyle ozetleyelim

Yildizlar servisi var yetkili arkadasim orada calisiyor is yok diye sanayi mantigi ile calisiyorlar baska marka araclara bakim yapiyorlar kaza oldugu zaman tamir yapiyorlar

Durum bu kadar kotu yani

Bursa bayisi biraz canli yine. Bursa da canter ve l200 baya tutuluyor. Bide prestij minubus var onlar baya canli tutuyor servisi.

Yani adamlar yanlis yapiyorlar bana kalirsa. Eger bu memlektte benzinli qq satiyorsa asx neden satmasin hele bu fiyata. Lancer neden satmasin 43.500 e ilan dolu sahibinden de cruze bu kadar satarken ?

Reklam yani eksik bu marka bilinirligini artirmalari lazim.

Birde disarda 135 liraya mal ettigim 30.000 bakimi icin benden 590 lira para isterlerse kafasini alirlar ancak. Bi hava filtresi 110 lira olurmu arkadas? Disarda 15 lra ayni filtre

• Kasa mı değişecek acaba bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: FlyingUnderpants

Kasa mı değişecek acaba bilen var mı?

Daha yeni makyaj gördü

• quote:

Orijinalden alıntı: FlyingUnderpants

Kasa mı değişecek acaba bilen var mı?

2015de değiştirilecek /yenilenecek diye biliyorum.

edit : kasa değişimi lancer için ufak Bi yanlışlık oldu.

Fakat 2014 içinde motorda ufak değişiklikler bekliyorum( 117hpnin 125hp bandına çekilmesi , emisyon değerleri vs.)
    ayrıca dizel motor geleceğini Bi temsa yetkilisi söylemişti.
    Bu temsa akıllanmaz arkadaş.
    Servis ağı dersen var , araç dersen iyi ama resmen adamlar satmamaya uğraşıyorlar.
    Space starın boş ve manuelini 29-30k dan koysa
    dolu manuelini 33-34kdan koysa
    2500 -3000 lira da cvt şanzıman farkı alsa çok iyi satacak ama adamların kafa çalışmıyor.
    Bu lancer neden cvt ile gelmez hala anlamış değilim mesela.
    Yada aisin 6 ileri şanzıman.
    outlander çıktı adamlar eskisinden 25.000lira fazla çektiler.Asx captur fiyatına satılıyor ama baya geç kaldılar.
    pajero mağlum hiç satılmıyor.
    Ellerinde ise bir tek l200kaldı.
    Temsa kafayı kullansa en az Nissan kadar satar türkiyede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevketXR -- 8 Kasım 2013; 21:56:32 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• sabancıların adam akıllı yönetemediği tek marka bu olsa gerek.

ah şu distiribütörlük Ali Sabancı'da olacaktı, işte o zaman görecektik biz mitsubishi yi.
  • l200 ne zaman kasa değiştirir..
  • quote:

+1905
  • araç uzun zamandır 53,5a alınabiliniyor. Almamak için kendimi zor tutuyorum.
  • Gayet iyi fiyat. Cruze gibi artan, azalan fiyatları var. İnsan alınca bile bir gün sonra 2 bin TL zarar ettiğini anlayabiliyor. Bir kampanya çıkartıyorlar şu kadar indirim gibi gibi.
  • bende zamanında hyundai ix35 çok beklemiştim kanser etmişlerdi.sanki bedava verecekler ben peşlerinde koşuyordum
    sonunda vazgeçip başka aldım,iyiki de getirmemişler.
  • asx-otomatik ne zaman gelir acaba bilen var mı?
  • bu motora lpg uygulanabiliyormuydu?
  • Geçen yıl ağustosta aynı kampanyadan 50500 liraya almıştım iyikide almışım suan o paraya nerdeyse clio zor alınıyor yakıtı iyi dün de yazdım toplam 14000 km yapmışım 15 ayda daha dün öğrendim alındığı günden beri yakıt oranına nerden bakilacagini 7.7 litre 100 km de benzinli olup bu sınıfta bukadar az yakan araç yok hele ki hergün kizilaya gidiyorum 6 kilometrelik yolu ortalama 50 dakikada gidiyorum böyle bir trafikte böyle bir ortalama mükemmel 14000 km kullanımın sadece 2000 km si uzun yol bu arada.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.