Şimdi Ara

Mitrovic Kötü Futbolcu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Abi mitroviç'in yaptığını görmüyor musunuz adam aslında lensi ofsayta düşürmek için yapıyor o çıkışı alper pası atar atmaz eli havada pozisyona ofsayt çalınsa kimse bir şeyde demezdi.Olay bu değil zaten bu maç beraberlik bir işe yaramıyor gol atman gerekiyor korusak bile beraberliği fenerbahçe bir şekilde atardı maçın uzamaması iyi oldu böyle hakem faciasının olduğu bir maç uzayacakta ne olacak daha çok yorulacak oyuncular pozisyonda cenkin önünden geçti top yerde oturuyor malak gibi en büyük suçlu bence cenktir.
  • adamı 60. dkdan sonra izledim. geride olan ve bir kişi eksik oynayan bi takımda risk alıp topla ileri giden nadir adamdı.

    bunu bir stoper kolay kolay yapmaz. senin adamların set oyununu denerken defansındaki adam baya baya geliyodu. 30 dklık izlenimim bjkdaki en iyi stoper
  • Nedense ikinci yarıda en çok heyecanlandıran futbolcu oldu. Marceloyla anlaşabilirlerse iyi iş yapar.
  • Risk alıp topla rakip sahaya gitmesi hiçbir şeyi kanıtlamaz. Ayrıca millet farkında değil yine son gördüğünü hatırlıyor sadece, aynı maçta Tosic'de kendi sahamızdan dribblinge kalktı ve kale önüne kadar girdi verkaç ile.

    Önemli olan defansif işleri yapıyor mu yapmıyor mu, bize lazım olan bu. İyi-kötü demek için erken ama bence potansiyeli var, Pedro'nun da potansiyeli vardı harcandı gitti. Mitrovic'te daha sağlıklı gelişim kaydedeceğimizi düşünüyorum ve değerli oyuncu haline getireceğimize de inanıyorum.

    Sol ayağı da bariz zayıf maalesef, Marcelo solda da oynayabiliyor o konuda sıkıntı yok ikili çıktıklarında ama Mitrovic'e sol stoper diyenler var hala.
  • Bu akşam görürüz nasıl olduğunu. Karabük açık ve hücum oynayan bir takım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.