Şimdi Ara

Mit tırları meselesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hükümete karşı olabilirsin, en sert muhalefeti yaparsın bu anlaşılır ama adeta kendi ülkesini satmak kıvamındaki şeyleri anlamak ve onaylamak zor. Maalesef hem medyada hem de sanal ortamda hiç düşünmeden, sorgulamadan, madem muhalifim, yaşasın güzel malzeme var üzerinde tepinmem lazım diye bir hava mevcut.

1 -Bir ülkenin istihbarat kurumunun faaliyeti yine aynı ülkenin bir başka kurumu tarafından (içine yerleşmiş paralel yapı elemanları elbette) sabote ediliyor, medya çağırılıyor ve halen kritik zamanlarda medyaya servis ediliyor ve paralel güdümündeki medya üzerine atlıyor, yayınlar yapıyor. Bu başka bir ülkede olsa adamın aklını alırlar ve vatana ihanetten hesap sorarlar inşallah bizim ülkemizde de böyle olacaktır.

2 - Kendi ülkenin istihbarat servisine operasyon yapmak için yaptığın yayınları, verdiğin emeği neden diğer ülkelerin görüşmeleri, yardımları için yapamıyorsunuz ? Hangi ülkenin çıkarı için bu faaliyetleri yürütüyorsunuz ? Bu üstün gazetecilik çalışmanızı katil esad ın gazla öldürdüğü çoluk kadın vs. on binlerin gösterilmesi konusunda neden göremedik ?

3 - Chp lideri çıkıp açıkca yalan söylüyor, türkmenler bu yardımı almadık diyorlar diye bağırıyor, malum medya da bunu sorgulamadan coşku içinde servis ediyor. Oysa Türkmen lideri Türkiye'nin yardımları olmasaydı otuz bin olan şehit sayımız şimdi belki bir milyona ulaşmıştı' demiyor mu ? Bunu neden yayınlamıyorsunuz ?

4 - Çin, rusya, israil ve ABD ve bazı avrupa ülkeleri Suriye ve Irak konusunda burunlarını sokmuyorlar mı ? Silah, maddi destek, lojistik, siyasi destek vs vs sağlamıyorlar mı ? Hayır diyorsanız ayrı bir gezegende yaşıyoruz demektir. Başkaları senin sınır komşularını dizayn edecek ama sen izleyeceksin öyle mi ?

5 - Tarihe bakın, ülkelerde dostluk filan yoktur sadece çıkarlar üzerine politikalar ve operasyonlar vardır. Her türlü iç karışıklıkta, savaşta ilgili ülkeler kendi çıkarlarına olan işlere girerler.

6 - Kurtuluş savaşında bize yardım eden ülkeler olmadı mı ? Silah, altın vs gönderen olmadı mı ? Azerbeycan, afganistan, rus müslümanları hatta Fransızlar yardım etmedi mi ? Azıcık tarih okuyun ve ülkeler hangi olaylarda nasıl tutum alır, neden alır inceleyin.

•  Mit tırları meselesi...

bos dolu yazilar. ilk paragraftan sonrasini okumayin derim.
  • O silahlar Ülke kayıtlarına geçti. Allah Allah diye bağırıp Kuran ile nutuk atanlar açıkça görüldükü Müslüman kanı döküyorlar. Ve Halk bunu hala savunuyor bukadarda kör olunmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu adamın yazılarını ciddiye almayın
  • Hangi adam!'ın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinobilly

bos dolu yazilar. ilk paragraftan sonrasini okumayin derim.

sizleri aşan şeyler var, bence de sizler okumayın. ben gerçekten okuyup anlayacak ve fikir ifade edecekler için yazdım. muhalifler arasında çok az üye var zaten seviyeyi tuturabilen, düşündüklerini düzgünce ifade eden. Mesela elektro gagdet
  • quote:

Orijinalden alıntı: -NightFLY

Seçimlerden sonra inşallah yargı önüne çıkıp en ağır cezaya çarptırılmalarını bekliyorum.
    Bu sefer korksunlar, hdp destekçisi paralel örgüt ve onun yayın organları hapı yuttu.
    Muhalefet için ülkenin ne önemi var. Gözlerini ak parti düşmanlığı karartmış.

Akp kendini muhalefete bu kadar çok nefret ettirirse onlarda akpye saldırmak için fırsat kollarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 1 Haziran 2015; 13:49:33 >
  • Ciddiye almayın
    He he de geç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan akp yardımı gizli tutacak ...

Gösteriş olsun diye aynı yeri 2 hatta 3-4 ... ne tutturabilirlerse açılış yapıyorlar ve Türkmenlere yardım götürüp de gizli tutacak...

Sen cidden ya kafayı yedin ya da parayı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Bilmem kac yildir " Suriyeli kardeslerimize ilac,gida yardimi " yapiyoruz diye hoykuyorlardi,foyalari ortaya cikinca " Turkmen kardeslerimize silah gonderdik,ne var bunda ? " diye agiz degistirmeye basladilar.

Su AKP'liler kadar cark etmeye alisik baska bir topluluk daha yok.

Eskiden sizlerin kotu niyetli oldugunuzu dusunuyordum ama var ya,siz safsiniz be oglum saf

Kafanizin icinde beyin var beyin.kullanin biraz.

AKP,Suriye'deki olaylar patlak verdiginden beri o bolgeye rahat 500.000 tirlik malzeme gondermistir..belki de daha fazla.O silahlar Turkmenlerin eline gecse Turkmenler simdiye kadar ihya olurlardi zaten.

Kaldi ki,AKP Turkmenleri sinirdan geri gondermis bir hukumet.AKP Turkmenleri sevmez,Araplari sever.Sunu gorun artik

akpartinin gücü sizin hayallerinizin dahi erişemediği yerlerde dün istanbulu fethini kutladık gelecek nesiller suriye ırakı mısırı fethini kutlasın diye çalışıyor akparti

• quote:

Orijinalden alıntı: haydarkarapuar

quote:

Bilmem kac yildir " Suriyeli kardeslerimize ilac,gida yardimi " yapiyoruz diye hoykuyorlardi,foyalari ortaya cikinca " Turkmen kardeslerimize silah gonderdik,ne var bunda ? " diye agiz degistirmeye basladilar.

Eskiden sizlerin kotu niyetli oldugunuzu dusunuyordum ama var ya,siz safsiniz be oglum saf

AKP,Suriye'deki olaylar patlak verdiginden beri o bolgeye rahat 500.000 tirlik malzeme gondermistir..belki de daha fazla.O silahlar Turkmenlerin eline gecse Turkmenler simdiye kadar ihya olurlardi zaten.

Kaldi ki,AKP Turkmenleri sinirdan geri gondermis bir hukumet.AKP Turkmenleri sevmez,Araplari sever.Sunu gorun artik

akpartinin gücü sizin hayallerinizin dahi erişemediği yerlerde dün istanbulu fethini kutladık gelecek nesiller suriye ırakı mısırı fethini kutlasın diye çalışıyor akparti

Adam ne diyor,sen ne diyorsun.Adam akıllı cevap veremiyorsunuz hiç biriniz.Gerçekten gülünç durumdasınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: heymanberry

quote:

Orijinalden alıntı: haydarkarapuar

quote:

Adam ne diyor,sen ne diyorsun.Adam akıllı cevap veremiyorsunuz hiç biriniz.Gerçekten gülünç durumdasınız

geleceğe bakın ibret alın biraz yapılanlar yapılacakların hazırlığı büyük resme bakın ve gururlanın

• Akpnin yolsuzlukları,hesapsız dış politikası olmasa kişi başı gelirimiz en az yüzde 30-40 fazla olurdu

Ekonomi 200 den 800 e çıkmış hisseden varmı?

Zarrab, Çağlayan,güler,Mehmet cengiz,Ethem sancak dışında hisseden yok.neden işte bu kaçaklar yüzünden .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haydarkarapuar kullanıcısına yanıt
    Yurtdışında Türkiye teröristlere silah taşıyormuş haberleri var, acayip gururlandık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

Akpnin yolsuzlukları,hesapsız dış politikası olmasa kişi başı gelirimiz en az yüzde 30-40 fazla olurdu

Ekonomi 200 den 800 e çıkmış hisseden varmı?

Zarrab, Çağlayan,güler,Mehmet cengiz,Ethem sancak dışında hisseden yok.neden işte bu kaçaklar yüzünden .

nedense düşmanlarınızın hepsi bu ülkeye birşeyler yapan yaptıran bir değer katan isimler şaşırdık mı
  • başbakanj ahmet davutoğlunun açıkladığına göre tırların içinde ne olduğu kimseyi ilgilendirmez, türkmenlere yardım gidiyor diyor.ama neden haber yapma yasağı var?bide lütfen olaylar hakkında yorum yapma
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

başbakanj ahmet davutoğlunun açıkladığına göre tırların içinde ne olduğu kimseyi ilgilendirmez, türkmenlere yardım gidiyor diyor.ama neden haber yapma yasağı var?bide lütfen olaylar hakkında yorum yapma

Üstelik Türkmenler bize bırak silahı herhangi bir yardım gelmedi dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Habidin

quote:

Orijinalden alıntı: montevo

başbakanj ahmet davutoğlunun açıkladığına göre tırların içinde ne olduğu kimseyi ilgilendirmez, türkmenlere yardım gidiyor diyor.ama neden haber yapma yasağı var?bide lütfen olaylar hakkında yorum yapma

Üstelik Türkmenler bize bırak silahı herhangi bir yardım gelmedi dediler.

http://www.timeturk.com/turkiye-yardim-etmeseydi-1-milyon-turkmen-sehit-olurdu/haber-7652

@montevo

ne hakkında yorum yapacağıma dair siz dahil kimseden icazet almam, kendi mesajlarına yoğunlaş.

• Irak'ta,Suriye'de zulüm gören Türkmen kardeşlerimize yardım edilmesi bazı vatan hainlerinin zoruna gitmiş galiba.Çatlasınız da,patlasanız da onlara yardım edeceğiz.Çünkü Ortadoğu'da mazlumların yanında,ezilenlerin yanında,onları koruyacak bir AK Parti var !
  • Madem Türkmenlere gidiyordu neden gizlediler? Mecliste bir yasa çıkarılıp bu insanlara doğru dürüst askeri yardım yapılsaydı. Şimdi Özgür Suriye Ordusuna nasıl eğit-donat yapılıyorsa bu adamlarada yapılsaydı. MHP kesin destek verirdi, CHP'nin de hayır diyeceğini sanmıyorum. Herşey kanunla ve kitabına uygun yapılsaydı...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.