Şimdi Ara

Mısır gevrekleri kilo aldırıyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
15.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bundan yiyorum.Sabah evde yalnız olduğum için bazen kahvaltı hazırlamaya üşeniyorum ve bu yüzden mısır gevreği aldım.Kilo vermeye çalışırken kilo almayalım

Mısır Gevreği Kilo Aldırır mı?

Mısır gevreği, kahvaltıda sıklıkla tüketilen popüler bir gıdadır. Ancak kilo alımı konusunda endişeleriniz varsa, mısır gevreği tüketiminin potansiyel etkilerini anlamak önemlidir.

Mısır gevreğinin kalori oranı değişkenlik gösterse de, genellikle bir porsiyonu 100-150 kalori içerir. Şekerli mısır gevrekleri daha yüksek kaloriye sahipken, sade mısır gevrekleri daha az kaloriye sahiptir.

Mısır gevreğinin kendisi kilo alımına doğrudan neden olmaz. Ancak, mısır gevreği tüketiminizle ilişkili diğer faktörler kilo alımına katkıda bulunabilir:

• Porsiyon Boyutu: Mısır gevreği porsiyonları genellikle büyüktür ve aşırı yemek kolaydır. Porsiyon boyutlarına dikkat etmek ve aşırı yemeyi önlemek önemlidir.
    • Şeker İçeriği: Şekerli mısır gevrekleri, kilo alımına katkıda bulunabilecek ilave şeker içerir. Şekersiz veya düşük şekerli mısır gevreklerini tercih etmek daha sağlıklıdır.
    • Süt ve Diğer Toppings: Mısır gevreğinize süt, meyve veya şeker gibi toppings eklemek toplam kalori sayısını artırabilir. Toppings'lerinizi seçerken bilinçli olun.

Genel olarak, ılımlı miktarlarda tüketildiğinde mısır gevreği kilo alımına doğrudan neden olmaz. Ancak, porsiyon boyutlarını kontrol etmek, şekerli mısır gevreklerinden kaçınmak ve bilinçli toppings seçmek, kilo alımı riskini azaltmanıza yardımcı olabilir. Sağlıklı bir diyetin parçası olarak mısır gevreğini dengeli bir şekilde tüketmek önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben her sabah düzenli olarak 8 yıldır yiyorum.Kilo aldırdığını sanmam.
  • cinsiyetin hatunmu ? TIKLA

Orijinalden alıntı: southbeachFL

cinsiyetin hatunmu ? TIKLA

aylık 100mb internet paketi.
  • Mısır gevreğini tam olarak bilmiyorum fakat sütte yağ var.Cildiye doktoru sivilcelerin nedeni olarak sütü söylemişti.Yağsız sütte bile,bir miktar yağ ve katkı maddeleri var.Bu yüzden her türlü kilo aldırıyor.Bende birkaç gündür diyetteyim,kahvaltı yapıyorum.Bol bol meyve yemeye çalış

Orijinalden alıntı: Léo

Mısır gevreğini tam olarak bilmiyorum fakat sütte yağ var.Cildiye doktoru sivilcelerin nedeni olarak sütü söylemişti.Yağsız sütte bile,bir miktar yağ ve katkı maddeleri var.Bu yüzden her türlü kilo aldırıyor.Bende birkaç gündür diyetteyim,kahvaltı yapıyorum.Bol bol meyve yemeye çalış

hacı ben 1.5 aydır diyetteyim.Fitness dönüşü 1 bardak yarım yağlı süt içiyordum şimdi 1.5 bardak oldu gevrekle birlikte.Manyak oldum ulan

Orijinalden alıntı: trk.

quote:

Orijinalden alıntı: southbeachFL

cinsiyetin hatunmu ? TIKLA

aylık 100mb internet paketi.

dh yi nasıl okuyorsun ?

Orijinalden alıntı: Scotti0061

Pınarın yağsız sütü var bitane pembe ambalajda. Çok ama çok yağsız onu kullanmanı öneririm.

ondan alıcam bundan sonra.Yanlışlıkla tam yağlı aldım geçen

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

quote:

Mısır gevreğini tam olarak bilmiyorum fakat sütte yağ var.Cildiye doktoru sivilcelerin nedeni olarak sütü söylemişti.Yağsız sütte bile,bir miktar yağ ve katkı maddeleri var.Bu yüzden her türlü kilo aldırıyor.Bende birkaç gündür diyetteyim,kahvaltı yapıyorum.Bol bol meyve yemeye çalış

hacı ben 1.5 aydır diyetteyim.Fitness dönüşü 1 bardak yarım yağlı süt içiyordum şimdi 1.5 bardak oldu gevrekle birlikte.Manyak oldum ulan

Abi bende sadece göbek bölümünde fazlalık var.Ben onu araştırdım,süt,peynir gibi ürünlerden dolayı.Onları sadece o kullanmış olduklarını keserek kilo verirsin.
    En azından sabah domates falan kes,peynirle yemeye çalış.Mısır gevreğinin içine bal falan koyuyor musun bu arada ?

• Fazla konuşmak çeneyi bred pit gibi yapıyor mu? 2 mt're koşsam kilo verirmiyim? Ben neden burdayım bilen var mı? zaman niye geçiyor? haaayt yeter be ben mi manyağım yoksa sizde mi sorun var adam gibi konu açan olsa anlından öpücem iyice cılkını çıkardınız!

quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

quote:

Abi bende sadece göbek bölümünde fazlalık var.Ben onu araştırdım,süt,peynir gibi ürünlerden dolayı.Onları sadece o kullanmış olduklarını keserek kilo verirsin.
    En azından sabah domates falan kes,peynirle yemeye çalış.Mısır gevreğinin içine bal falan koyuyor musun bu arada ?

süt spor hocamın tavsiyesiydi.Yağ yakımını hızlandırırsın süt içerek demişti.Genelde dediğin gibi yapıyorum kahvaltıyı ve hayır bal koymuyorum

• bir arkadaş vardı herkese her çeşit kilo aldırırım diyordu nickide kiloaldırırımbendi nerde ?
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.