Şimdi Ara

miras icin vekaletname vermek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba, iyi akşamlar.

    bi akrabamizin ölümü sonrası miras olayı açıldı. bir ev kaldı geriye, ve bu miras işleriyle uğraşması için ölen kadının bir yakını seçildi. adam pek güvenilir bir tip değil, bize bir vekalet örneği attı.


    Gerek bizzat sahibi ve hissedarı bulunduğumuz veya bulunacağımız veya gerekse MUŞTEREK MURİDİMİZ "vefaat edenin ismi" isimli kişinin vefatı ile diğer mirascılar yanında bize de her türlü yolla intikal eden veya edecek olan T.C SIIRLARI İCERİSİNDEKİ BİLCÜMLE GAYRİMENKUL VE tasınmazdaki/taşınmazlardaki hak ve hisselerimizin tamamını veya bir kısmını dilediği bedel ve koşullarla toptan veya parça parça, hisseli veya hissesiz, ipotekli ya da ipoteksiz olarak dilediği gerçek veya tüzel kişilere satmaya, satış bedellerini almaya, ahzu kabza, sulh ve ibraya, ilgili tapu sicil müdürü ya da yetkili tapu memuru huzurunda kesin ferağ takrirlerini vermeye, tescil talebinde bulunmaya, tapu defterini, sicili ve belgeleri imzalamaya, elbirliği halindeki mülkiyetin paylı mülkiyete dönüştürülmesi istediğinde bulunmaya... diye gidiyor.


    vekaletde böyle bir madde var, satış yetkisi var baya sanırım. herkes verdiği için vekaleti bizi de darlıyorlar, işin içinde avukat bile yok sanırım. napmalıyız?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.