Bildirim
MiniNotebook
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Yaza kadar değişir herşey ben netbook da Asusu beğeniyorum onları inceleyebilirsin -
-
Şuan Sony'nin 11,6" ve i3 işlemcili bir modeli var. Araştır istersen. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: leooel
Yaza kadar değişir herşey ben netbook da Asusu beğeniyorum onları inceleyebilirsin
Şuan Sony'nin 11,6" ve i3 işlemcili bir modeli var. Araştır istersen.
Bende o modelin peşindeyim. Acelesi olmadığı için kampanya bekliyorum. Ayrıca aynı özelliklerde sadece hddsi 500gb yerine 320gb olan Lenovo'nun da bir modeli vardı. Vatan'da vardı fakat nedense ürünü siteden kaldırdılar. Tekrar gelir mi bilemiyorum ama o da iyi görünüyordu.
Sanırım bu modeller yeni olduğu için inceleme yada forumda başlık yok hiç.._____________________________ -
Ben biraz daha gelişmesini beklemeye karar verdim ve idareten işimi görecek 378 liraya dandik bi tane netbook aldım
Kalanla telefonumu satıp iyi bir telefon alacağım. Tegra 2'ler hele bi gelsin de. Seneye en az i5'li küçük bir makine alırım sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 27 Şubat 2011; 20:36:47 >_____________________________ -
bende burdan aldım bayada güzel memnunum sahilde havam oluyomu oluyo işimi görüyomu görüyo bana yeter :)) asus mini netbook kullanıyorum pcdepo dan aldım mouse da hediye ettiler baya hızlı gönderi oldu

http://pcdepo.com/mini-netbook-kat385.html_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı