Şimdi Ara

MiniNotebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sizce en iyi mininotebook ney yaza kadar bir tane alıcam şimdiden bi araştırmaya giriştim :) Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler:)

DH Sony Playstation Vita Kulübü
    Nam-ı diğer, PSP 2

• quote:

Orijinalden alıntı: JrSayk0

arkadaşlar sizce en iyi mininotebook ney yaza kadar bir tane alıcam şimdiden bi araştırmaya giriştim :) Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler:)

up

Nam-ı diğer, PSP 2

• Yaza kadar değişir herşey ben netbook da Asusu beğeniyorum onları inceleyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: leooel

Yaza kadar değişir herşey ben netbook da Asusu beğeniyorum onları inceleyebilirsin

Teşekkürler

Nam-ı diğer, PSP 2

• Şuan Sony'nin 11,6" ve i3 işlemcili bir modeli var. Araştır istersen.

Orijinalden alıntı: leooel

Yaza kadar değişir herşey ben netbook da Asusu beğeniyorum onları inceleyebilirsin

Orijinalden alıntı: kesbi

Şuan Sony'nin 11,6" ve i3 işlemcili bir modeli var. Araştır istersen.

Bende o modelin peşindeyim. Acelesi olmadığı için kampanya bekliyorum. Ayrıca aynı özelliklerde sadece hddsi 500gb yerine 320gb olan Lenovo'nun da bir modeli vardı. Vatan'da vardı fakat nedense ürünü siteden kaldırdılar. Tekrar gelir mi bilemiyorum ama o da iyi görünüyordu.

Sanırım bu modeller yeni olduğu için inceleme yada forumda başlık yok hiç..
    Daha Fazla Göster
  • Ben biraz daha gelişmesini beklemeye karar verdim ve idareten işimi görecek 378 liraya dandik bi tane netbook aldım Kalanla telefonumu satıp iyi bir telefon alacağım. Tegra 2'ler hele bi gelsin de. Seneye en az i5'li küçük bir makine alırım sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 27 Şubat 2011; 20:36:47 >
  • bende burdan aldım bayada güzel memnunum sahilde havam oluyomu oluyo işimi görüyomu görüyo bana yeter :)) asus mini netbook kullanıyorum pcdepo dan aldım mouse da hediye ettiler baya hızlı gönderi oldu

http://pcdepo.com/mini-netbook-kat385.html
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.