Şimdi Ara

Miningçilere kötü haber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://forum.donanimhaber.com/o-sitelere-girenlere-agir-cezalar-verilecek--127396935

    burada yazdığına göre, ethereum dahil tüm e-para birimlerinin kanalları izlemeye alınacakmış. Ethereum merkezi olmadığı için belki zor bulurlar ama merkezi olanlar yakalanırsa cezası da varmış.



  • Bu haber doğru mu acaba?
  • Sabahtan beri okuyorum haberi hep ayni seyler yaziyor :)

    Bahis , kumar , yasadisi ilegal islerde kullanilan sanal para hedefte . Neyse herkes istedigi gibi anlasin .



    Bu arada gamer leri rahatlatacak bir seyler yazayim .



    Cizigi elektronik blogunda son birkac günde toplam 6 bin mining kart sparisi aldigini acikladi . Ilk sparisler bugun dagitima cikmis .

    Geri kalanlar Temmuz sonuna kadar dagitilacak herhalde . Yeni sparis dönemi 15 Augustosta baslayacak.



    Yani artik bu isi az cok takip edenler eski kartlara saldirmayacaktir ve bu fiyatlari ödemeyecektir . Rahat rahat fiyatlarin düsmesini bekleyebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasada kart kalmadı.

    Geçen gün malum sitede rx 580 2,750 isteyen gördüm. Zamanında n11'den sıfırı 1200 liraya alabiliyordum.
  • ekran kartı oyun oynamak için üretilmiş bir şey rx 580 gtx 1080 lerden bahsediyorum ama gel görki amacı dışında kullanılıyor ve asıl amacından sapmış durumda dolar düştüğü halde piyasada kart yok olanda alınacak fiyatdan değil.
  • Bakalım önümüzdeki aylarda ne olacak.
  • @MogoLKhan

    Dolar tırmanışta, birkaç saatte 3.55'den 3.60'a geldi. Aynı şekilde Euro da yükseliyor.

    Dolar çıkmaya devam eder.
  • Umarım sonu kötü olmaz. Dünya çapında yasaklanırsa daha da kötü.
  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt
    yoo gayet güzel bence, ne uğraştığınız (kazdığınız) verinin kime hizmet ettiğini biliyorsunuz, ne kazdığınız sanal paranın nerelerde harcandığını, ahirette karşınıza çıkmasın bunlar sonra bi daha düşünün...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yoizhik

    yoo gayet güzel bence, ne uğraştığınız (kazdığınız) verinin kime hizmet ettiğini biliyorsunuz, ne kazdığınız sanal paranın nerelerde harcandığını, ahirette karşınıza çıkmasın bunlar sonra bi daha düşünün...

    Ben kartımı program yazmak için kullanıyorum.



    milletin kazması olsun diye vermedim parayı. Şu anda belki milletin ekran kartında kendi kimliklerinin banka hesaplarının şifreleri kırılıyor, kimse bilemez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 6 Temmuz 2017; 4:39:19 >




  • Şu maden işinin ne olduğunu hiçbir zaman anlayamıcam herhalde. Ya kazdığınız veri nedir, kim verir bu veri bloğunu, bu veri bloğundan çıkarılan anlamlı veri nedir, bunu çıkarınca kim tarafından ödüllendirilir? Yaşlandık valla ya
  • u have to MakeMyFireOut U kullanıcısına yanıt
    Ben bu sanal madencilik işinin, NSA, CIA gibi gizli servisler tarafından verileri daha çabuk işlemek için oluşturulduğunu düşünüyorum. Kısacası milyonlarca bilgisayarın işlem gücünü kulanarak çeşitli analiz hesaplamaları yaptırıyor olabilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 6 Temmuz 2017; 5:40:30 >
  • alito kullanıcısına yanıt
    Bende bu fikre yakınım. Nasıl veya neden ortaya çıkartıldığı belli değil. Dünyada herkes kontrol isterken özellikle devlet kontrolün olamayacağı inanadırılmış bir yerde kontrol etmeye devam etmesi oldukça sağlam bir yöntem.





    Amerika'da yanında belli bir miktardan fazla nakit para taşıman suç sebebi. Her şey kart üzerinde dönüyor. Bu bile Abd sistemine ters.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki komplo teorisi gibi gelebilir ama günün birinde abd nin tüm bilgisayar ağı çökertilebilir yani hastanesinden bankasına hava yolundan amazonuna kadar. Adam burada.bitcoin kazanıyorum diye sevinirken bir bakmışsın kapıya polis dayanmış aga senin pc ile abdnin sistemleri çökertilmiş gel bakalım diyebilirler. Abd malum bu aralar onu bunu şunu terör devleti listesine alıp milyar dolarlık silah satıp sonra listeden çıkarmayı çok seviyor. Yeni ticari taktik bu. Ya da israilin güvenliğini tehlikeye soktun diyebilirler. Ama ama ama benim bitcoinlerim vardı desen de kurtarmaz. En güzeli kuzey kore lan ülkede pc diye bir olay yok internet zaten yok şuradan 15 sene önce kullanılan pc yi kuzey koreli ye hediye etsen evde bulsalar direkt idam. Yav çoluk çocuk film izliyordu desen lan ülkede film mi çekiliyor izlesen izlesen amerikan filmi izlersin o da idam sebebi der yine asarlar. Kaldı ki minning.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milliyetin fasa fiso haberleri patlamaya baslamis bile , Sabah gazetesi kaynakli haberden ancak bu kadar sacma bir panik havasi yasatilabilirdi :P







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 8 Temmuz 2017; 14:0:53 >
  • 1080 Tİ ile yapsalar keşke.
  • Sonunda yasaklandı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.