Şimdi Ara

Mining için topladığım sistem- MSI GTX 1080 Ti Armor (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
16
Favori
33.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam aynen bende de böyleydi. hatta bende 3 adet kart 64 mh/s ile kazarken biri 50 mh/s digeri 25-30 mh/s ile kazıyordu kafasına göre. bios a gir system settings/advanced/ pci subsystem e gir PEG0-PEG1 olan ayarları auto dan Gen1 e cevir. PCI latency timer 32 pci bus clock olarak kalsın. Sonra nice hash programını ac settings e gir oradan benchmark süreleri var amd ve nvidia icin . Nvidia icin hızlı 10 - standart 20 - detaylı 60 tı yanılmıyorsam. Detaylı olanı 120 yap ve bütün kartların icin detaylı benchmark testini bir daha baslar. biraz uzun sürecek sabırla bekle. Nvidia geforce exprience ve msi afterburner ı sil. bir de bu sekilde dener misiniz hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: loveboy85

hocam aynen bende de böyleydi. hatta bende 3 adet kart 64 mh/s ile kazarken biri 50 mh/s digeri 25-30 mh/s ile kazıyordu kafasına göre. bios a gir system settings/advanced/ pci subsystem e gir PEG0-PEG1 olan ayarları auto dan Gen1 e cevir. PCI latency timer 32 pci bus clock olarak kalsın. Sonra nice hash programını ac settings e gir oradan benchmark süreleri var amd ve nvidia icin . Nvidia icin hızlı 10 - standart 20 - detaylı 60 tı yanılmıyorsam. Detaylı olanı 120 yap ve bütün kartların icin detaylı benchmark testini bir daha baslar. biraz uzun sürecek sabırla bekle. Nvidia geforce exprience ve msi afterburner ı sil. bir de bu sekilde dener misiniz hocam?

Yanmazsın kartlar :D
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Yok yok hicbisey olmuyor :) bi deneyin. Ben bu sekilde yaptım bütün kartlar aynı mh/s degerinde kazıyor. Mesela lyra2rev2 325mh/s toplam 5 kart icin. Yani 65mh/s kart basına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yok yok hicbisey olmuyor :) bi deneyin. Ben bu sekilde yaptım bütün kartlar aynı mh/s degerinde kazıyor. Mesela lyra2rev2 325mh/s toplam 5 kart icin. Yani 65mh/s kart basına

Benim kartlarda 65te çalışıyor. Fakat gelir nedense düsük. Biosa giremedim. PC direk o ekranı geçiyor. Dediğiniz programları sildim ve tekrardan beckmark testine soktum. Siz nicehash betayı kullanıyordunuz sanırım. Belki onunda bir etkisi olmuştur.
    Ammann diyim betayı yükleme. Benim pc yi donduran o imiş :) dün win 10 kurduktan sonra kesfettim. İlk yükledigim nicehash alpha idi acıldı cüzdan hesabımı ayarladım şak pc dondu :)

Pc acılırken delete tusuyla giriyoruz msi anakartta biosa.

• Size yapılacak ödeme 04/07/2017 saat 10:57 de görünüyor. 99 usd ödeme öngörülüyor. Şuan ki bakiyeniz 76.2248$. Bakalım ne kesecekler :)

• Mining için topladığım sistem- MSI GTX 1080 Ti Armor

• quote:

Pc acılırken delete tusuyla giriyoruz msi anakartta biosa.

Denedim de olmuyor. Eskiden pc açılırken bios için şu tuşa basın tarzı birşey çıkardı artık direk pc açılışı geliyor. Şuan kart başına gelir 4.80 e çıktı. Alttaki link içinde teşekkürler. Yarın 4. kartıda takicam. Temiz 100 dolar çekerim heralde.
  • Beyler bu mining nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Fast boot açıksa klavye ilk post ekranında görmez(yani aktif değil o esnada) ya anakart tool olarak fast boot indirip disable yapıcaksınız yada ps2 klavye ile biosa gireceksiniz.
  • Beyler bu mining nedir? Bitcoin nasıl üretiliyor bu kadar kart ne işe yarıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnurFB1453 kullanıcısına yanıt
    Hocam öğrenirsen bana da kopyala

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel.

Mining için topladığım sistem- MSI GTX 1080 Ti Armor

• hocam öğrenciye yardım
    1NXbE9Xw9PJoVeXsA5C4rKctjJCfUBxQcc
  • winchester34 W kullanıcısına yanıt
    Öğrenci adamın bitcoinle ne işi var

• quote:

Öğrenci adamın bitcoinle ne işi var

gtx650 im var günlük 20 kuruş diyor sayaç Mining için topladığım sistem- MSI GTX 1080 Ti Armor

• winchester34 W kullanıcısına yanıt
    Ooo ayda 6 tl güzel para boş durmasından iyidir aç çalışsın :D

• Kirayı bitcoinle ödüyor sahip çıkalım öğrenciye :) satoshiler sel olsun aksın :)
  • Elektrox kullanıcısına yanıt
    Mining için topladığım sistem- MSI GTX 1080 Ti Armor
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.