< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Slim / Yatay / Mini Tower / Micro ATX kasalar ile Mini (kompakt) oyun ve ofis sistemleri (9. sayfa)

-
-
imzamdaki ilk konuya göre özelliklerine bakarak bir sistem toplayabilirsin
-
Buldum hocam. Teşekkürler yine de
Hocam ürünlerin fiyat kıyaslaması için koyduğun bir site vardı. Hangi siteydi acaba o?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeryn -- 12 Ekim 2020; 19:42:8 > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Dar gelirliler için oyun sisteminiz de güncelmidir?
Diğer konunuz 7/24 güncelleniyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: PoyritoHocam Dar gelirliler için oyun sisteminiz de güncelmidir?
Diğer konunuz 7/24 güncelleniyor.
evet
-
güncel
-
güncel
-
güncel
-
güncel
-
hocam ryzen 3 4350g için fan sogutucu tavsiyeniz nedir?
işlemcinin içinden fan çıkmıyor diyorlar.
anakart asus prime A520m K ram 16 gb 3600 ghz
ve alttaki kasa 480gb adata ssd.
ilerde 1660 super alıcam inş işlemci yeter diyorsun yani?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
4350G soğutucu var
SSD NVMe al
1660 super için 550W 80+ PSU'lu kasa alabilirsin
https://www.sinerji.gen.tr/ranker-virgo-550w-80-rgb-tempered-glass-usb-30-atx-mid-tower-kasa-p-36609
-
Rahatsız ediyorum ancak 4000-4500 arası ofis kullanımı için bir bilgisayar önerinzi var mı? Şirket için alınacağından büyük ihtimal hazır bir sistem gelecek ancak bu fiyat arasında sistemde nelerin bulunmasını istemeliyiz.Mesela en kötü bu nesil işlemci(amd bilmem kaç veya intel i5 ama yedinci nesil üstü gibi)kaç gb ram gerekli gibisinden. 5-6 sene bizi götürebilecek ofis uygulamalarını rahatlıkla çalıştırabilecek ve bazı işle ilgili uygulamaları(ofis programları ile aynı yükte oluyoralar genelde) çalıştırabilecek. W10 destekli bir bilgisayara ihtiyaç duyuyoruz.
-
böyle bir bilgisayar alibilirisin
-
Teşekkür ederim.
-
güncel
-
güncel
-
Güncel mATX (mini tower) kasa/sistem önerileriniz var mı? Bu konuda hazır sistem bulmakta zorlanıyorum. Ayrıca mATX kaliteli kasalarda yine 2000'in üzerinde veya yakın (Cooler master mb311l, asus prime ap201, Raijintek OPHION M EVO
).
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X