|
Sorun devam ediyor. Aynı simge altta çıkıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 13 Ekim 2020; 0:29:19 > |
İlk başta da yazdım. Bu sorun değil, sorun olsa düzeltirlerdi şimdiye kadar. Uygulamayı yüklememiz için dayatılmış bir şey :) |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Yeni bir DH linkine tıklayınca yine açılıyor. Her DH konusuna girdiğimde yine açılıyor. Ayrıca neden her oturum yahu? Ben bunun uygulamasını kurmak istemiyorum zaten. Bu işkence neden. Hayır bir kere tıklarım iş biter daha ne? İlle de bu buton olacaksa zaten sağ üst köşede bu buton var. Oradakini belirgin hale getirirsiniz olur biter. Niye kullanıcıyı kanser ediyoruz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Tarayıcıda her sekmede ayrı ayrı butonu kapatma ameleliliğiyle uğraşıyorum. Bunun için çözüm ne zaman gelecek? |
hocam, burası ile ilgili bir değişiklik olmadı. Çalışma şekli böyle. Ama ileteceğim. rahatsız olma sebebinizi anlıyorum. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Geç de olsa dönüş yapmana sevindim. Bu bahsettiğim şey yalnızca beni rahatsız eden bir şey değil. Birçok kullanıcı bundan şikayetçi fakat insanlar şikayet sıralamaktan yıldı artık. Bu dayatma forum deneyimini herkes için baltalıyor. Herkesin sabrı da aynı değil, adam uygulamayı yüklemek yerine foruma daha da girmez veya işi düşerse sadece kırk yılda bir masaüstünden giriş yapar çıkar. Yani o gıcık butonu aşağıya koymak yerine sağ üst tarafta -bir buton yeri ayrılmış zaten- oraya dikkat çekecek şekilde konumlandırılsa tamam yine bundan iyi. Uygulamayı benim gibi asla ama asla yüklemek istemeyen insanlar için zulüm oluyor. Bir de kapatmak için yanlışlıkla basıyoruz ve gereksiz yere ilgili marketi açıyoruz ve kapatıyoruz. (Ben zamanında DH uygulamasını da kurmuştum ve beğenmemiştim, hatalarıyla vs uğraşmak istemeyip kaldırmıştım.) Ayrıca daha önce demiştin ki sadece tek oturumda bu buton çıkıyor. Doğru tek oturumda ama her sekmede de çıkıyor. Mesela ben Opera Browser kullanıyorum. Konulara tek tek gir çık yapmamak için gireceğim 10 konu varsa 10 tane sekmede açıyorum, bu şekilde pratik ve hızlı oluyor ve bakmak isteyip de unuttuğum ya da kaçırdığım bir konuyu ısklamıyorum. Bu sekme sayısı bazen 20 oluyor bazen 30 oluyor. Ben her sekme için her defasında bu aptal butonun çarpısına tıklamak zorunda kalıyorum, bazen yanlışlıkla çarpısınıa tıklamak yerine butonuna tıklıyorum. Yani anlayacağınız tek oturumda çıkmıyor o buton. Bu buton dayatma fikri de kimden çıktıysa ona saygılarımı sunuyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 27 Kasım 2020; 19:26:19 > |
Şu şekilde bir düzenleme yapacağız. Buton gözükmeye devam edecek ancak bir konuya girdiniz kapattınız diyelim, ondan sonra açtığınız konularda da çıkmayacak. bir sonraki oturuma kadar. bu da tahmini olarak bir gün civarı yapıyor. günde bir kez kapatacaksınız yani. ama tavsiyem önce butonu kapatıp sonra sekmeleri açın |
Şu an böyle bir şey galiba. Butonf yine her sekmede çıkıyor. Bu düzenleme ne zaman yapılacak, yapıldığında bildirir misin? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ben kartını oluşturdum hızlıca geliştirilmesi için uğraşacağım. haber veririm. |