Şimdi Ara

Mini Cooper S Yağ Yakma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam dostlarım uzun zamandır forumu takip ediyorum. Bi çok araç aradığımda buradaki arkadaşlarımın yorumları sayesinde baya bilgi sahibi oldum. Herkese çok teşekkür ederim. Gelelim sorunuma;

Yaklaşık 3 ay önce cooper s counterman aldım aracımın herşeyinden çok memnundum fakat ta ki duman atma sorununa kadar. Araç çok trafikte kaldığım zaman accaip bi şekilde duman atıyor ve koku yayıyor. Trafikteki bütün araçlar bana bakıyor. Bu yüzden araç kullanmaktan çekiniyorum. Bu olayı sadece yaklaşık yarım saat, 1 saate yakın trafikte kaldığımda yapıyor. 2 özel servise götürdüm ikiside farklı yorum yaptı. Biri yağ yakıyor dedi diğeride yağ değil benzin kokusu bu dedi. Yoğunluktan dolayı bi türlü tekrar götüremedim. Bu ptesi tekrar götürücem ama sorunu yaşayan dostlarım varsa yardımcı olmalarını ve ne maliyet tutabilir aşağı yukarı bilgi verebilirse çok sevinirim.

Araç henüz 64binde, otomatik vites ve benzinli

Yardımcı olmaya çalışacak herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• konuyu hortlatmak gibi olacak fakat birebir aynı problem bugün ortaya çıktı aracımda 70bin km de araç mini cooper s
    normalde sorun yok, ama trafiğe giriyorum bir süre sonra yoğun bir duman. sonra geçiyor.
    konu hakkında yorumu olan arkadaşlar bilgilerini paylaşabilirler mi?
    hepinize teşekkürler.

Orijinalden alıntı: tahas

Duman atma olayı egzozdan mı yoksa kaput altı mı

egzozdan üstad. normalde birşey yok, trafikte takılı kalıyorum 1 saat sonra bir anda çok yoğun duman çıkmaya başlıyor. bir süre sonra kesiliyor.

Orijinalden alıntı: -Columbia-

Kronik sorunu mininin kokuya bir süre sonra alışılıyor

sadece koku olsa neyse de duman çok yoğun :)
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıghtman

Bağajında yag bidonu ile gezmeyen mini henüz görmedim.

ona da razıyım da konuyu açan arkadaşın da bahsettiği gibi yoğun duman insanı rahatsız ediyor

• Bu araçlarda su döngüsüyle alakalı bir sorun vardı galiba sıkıntı orda olabilir mi?

Orijinalden alıntı: TUG10

Bu araçlarda su döngüsüyle alakalı bir sorun vardı galiba sıkıntı orda olabilir mi?

aracı aldıktan bir süre sonra sadece yıpranmış boruları değiştirmek içime sinmediği için tüm tesisatı değiştirdim. hiç sorun da olmadı. ne yağ kirlenmesi, akıntısı ne de farklı bir problem var gidişinde çalışmasında. açık trafikte sorun yok, trafik sıkışınca 1 saat sonra yoğun bir duman gri renkte. hızlanınca kesiliyor. anlam veremiyorum. vaktim de olmadı henüz servise götürmeye buradaki tecrübeli arkadaşlarda fikir almak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhdrgkz -- 21 Nisan 2017; 14:8:47 >

Orijinalden alıntı: tahas

Thp motorsa onda yağ eksiltme problemi var. Onda da motor üst kapaığı terleme yapıyor. Acaba sizde pistonlardada mı sıkıntı var.

ne terleme ne de damlama var. alttan üstten görünen hiçbirşey yok. normalde duman da yok. 1 saat trafikte kalayım 2-3 dk egzozdan yoğun gri duman çıkıyor. sonra kesiliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NazımHikmetRan

Aynı araç 2 yıl arayla el değiştirip aynı konuya yansıma ihtimali nedir?
    :D bak bu guzel hıkaye olurdu

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.