Şimdi Ara

Mini Cooper D 1.5 116PS F55 4 Kapı Hakkında Detaylı İncelemem..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar Sizlere Yaklasık 3 ay Önce 2. sahibinden aldıgım Mini Cooper F55 Kasa 2015 Model 1.5 Dizel 4 kapı Aracım hakkında bilgi vermek istiyorum. Almak İsteyenler İçin ön bilgilendirme olur.

Aracım Bu Öncelikle Chili Paket orjinal fabrikasyon Kırmızı-Beyaz Kombinli ve Ruhsata İşli ve suan 94.000 km'de

Renk Metalik Blazing Red Olarak gecmekte.

Aracın + Özellikleri

* Aracın Yol tutusu Harika. Aracın üstünde Orjinal süspansiyonları ve orjinal jant ve kalın yanak lastik olmasına ragmen Cok Cok iyi, Daha büyük jant lastik ve Güzel bir spor yay kombini yahut coilover ile Yoldan cıkarmanız imkansız olur. Go Kart Aracı gibi sürersiniz :)

* Orta Sert suspansiyonlu hem yol tutusu hem konforu gayet güzel, Direksiyon biraz agır ve hisli

* Görüntüsü Oldukca dikkat cekici

* Motor performansı 1.5 3 Silindir Turbo Dizel Motorlu + 6 İleri AISIN Otomatik Sanzımanlı olması ile Cok cok iyi 116 PS 270 Tork

* Yakıtı Oldukca Düsük Kokluyor Desek yeridir. 1 Depo Mazot ile Uzun Yolda 100 İla 130 Km Arası sabit hızlarda Cok rahat 800 ila 1000 km arası yol gitmekte.

* Arac Oldukca Donanımlı. Özellikle Cift Sunrooflu olması Ön Sunroofun acılması Cok iyi

* Vites Gecisleri Sarsıntısız Yag gibi

* Aracın içinde en ufak Trim sesi Dahi Yok. İçi Oldukca kaliteli

* Ambiyans aydınlatmaları ile aracın içi Hem çok ferah hemde oldukça şık

* 2. El Piyasasıda 4 kapı olması sebebiyle gayet canlı

Simdilik aklıma gelen artı yonleri bunlar. Gecelim Eksi Yönlerine

Aracın - Yönleri

* Bagajı Maalesef O Kadar Büyük Degil

* Ön ve Arkada Boyu cok Uzun olanlar sıkıntı cekebilir. (boyum 1.80 ön ve arkada gayet rahat oturuyorum)

* Kaporta ve trim Parcaları Oldukca pahalı, bakım ve mekanik sarf malzemeleri diger arabalardan bir tık daha pahalı

* Arac Kırmızı olması sebebiyle Yolda biraz diger sürücüler tarafından İçinde bayan Oldugu sanılarak Taciz ediliyorum Sakallı bıyıklı oldugumu gördüklerinde hayaller suya dusuyor tabi :)

* Kasko Maalesef aracın parcalarının fiyatından kaynaklı yüksek cıkıyor.

* Arkada saft tünelinin üstünde bardaklık var 4 kisi rahat yolculuk yapar ama 5. kisi sorun yasar.

* Aracın orjinal ses sistemi maalesef bmw f20 1 serisi gibi Tatmin edici degil.

Genel anlamda arabadan cok memnunum. İyiki almısım diyorum. 2 defa uzun yol yaptım Herhangi bir problem sorun vs kesinlikle yok. Motor gayet saglıklı ve performanslı. Arac oldukca rahat yormuyor. Yol tutusu cok cok iyi istediginiz gibi viraja girip cıkabilirsiniz. 4 Kisi yolculuk rahat yapabilirsiniz lakin 5. kisi ortada saft tuneli ve bardaklık oldugu için sorun Yaratır. Görüs acıları vs gayet güzel.

Yakıt ortalamasını söyle Acıkliyim. Sehirler arası İstanbul Kastamonu arası uzun yol Yaptım toplam 550 km yol. Araba 3 kisi ve bagaj yüklü 100 130 arası ortalama hızda 5.1 ortalama ile Kastamonu Cide'ye indim. İstanbul Sehiriçi Yakıt Ortalaması ise 6.3 ila 6.4 arası oynamakta. Gayet mükemmel degerler. :)

Almak isteyenlere tavsiye ederim Uzun yıllar keyifle sorunsuzca binilebilecek bir arac. Aracımdan bir kac gorsel. Sorusu olan varsa sorsun cevaplarım Okudugunuz için teşekkürler.

• Guzel bir inceleme, cogumuzun dışarıdan bakip guzel araba dedigimiz, ama icine hic binemedigimiz arabalardan.

Gule gule kullanin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 👍

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 silindir dizel motor için sorunlu diyorlar. Siz memnunsunuz anladığım kadarıyla.

Sizi hep filtrelerle alakalı bilgi verdiğiniz mesajla hatırlıyorum. Çok işime yaramıştı. Güzel inceleme olmuş, teşekkürler.

• Hayırlı olsun. Fotoğraflar alibeyköydeki opetten galiba. Orada su ve köpük için jetonlar ne kadar acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kaça gidiyo bu araç?

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Tesekkur ederim benimde ne zamandir aklimda vardi almak bide cooper deneyelim dedik guzel araba kaliteli araba :) bugun bide cila cektim yandi namissiz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TahaKaradeniz kullanıcısına yanıt

Valla ben hic problem yasayip daha evvel calistigim bosch cara gelen 1.5 3 silindir ford motorlu arac gormedim, borusandada calistim 116d de ayni motor var bakimdan bakima gelirlerdi.

Valla ben gerek yakiti gerek performansiyla asiri memnunum. Uzun yolda cok rahat arac yormuyor bastimmi gidiyor. Motor sesi arac icindeyken zerre duyulmuyor. Evet parcalarla alakali hep bilgi vermisimdir.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

Hacim hata boya degisen, paket ve km durumuna gore 1 ila 1100 arasi gidiyor.

Benim aracim 2015 model 94 bin km de hatasiz boyasiz chili paket 995 e aldim.

• RedRocco34 kullanıcısına yanıt
    Allah akıl fikir versin.

• Ne konuda ?

Clio 4 polo parasina hatasiz coopera biniyorum hemde f55 kasa :) istedigim zamanda araci aldigim fiyattan bi miktar yuksege satabilirim.

Siz biraz piyasa arastirin 1 milyona satilan arabalara bakin :) 1 ay önce 1085 e scirocco sattim :)

Bu konuda mesele satilir satilmaz tartismasi degil tamamen inceleme oyuzden bos beles sacma sapan yorum yapmayin.

• Merhabalar, çok güzel bir paylaşım olmuş.. teşekkürler.

Aracın gerçekten hissiyat olarak farklı olduğunu söyleyebilirim. Bu fiyat bandında alınabilecek mantıklı araçlar içerisinde olduğunu düşünüyorum.

Sadece bir konuda sizlerinde fikirlerinizi almak istiyorum..

Arac durmaya yakın bir hırıltı(titremede sayılmaz) meydana geliyor sizin aracınızda da bu sorun yaşandı mı merak ediyorum, yaşadıysanız nasıl bir işlem ile ilerlediniz paylaşırsanız sevinirim.

1.5 d 3 silindir bu şekilde çalışıyor diyende oluyor, pek emin olamadım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.