Bildirim
Minecraft Oynayan Arkadaslar Bakabilirmi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: SworderDante
Kimdedi sana PCden minecraft oynamak için aylık para ödeniyor diye ?Kimdediyse yalan bilgi PCden oynamak için Aylık ücret ödenmiyor alıyorsun oynuyorsun.
Xboxdada aynı Alınca istediğin kadar oynayabilirsin Live açık olduğu sürece.
çok saol kardeşim_____________________________ gamertag:Xecutioner34 -
quote:
Orijinalden alıntı: SworderDante
Kimdedi sana PCden minecraft oynamak için aylık para ödeniyor diye ?Kimdediyse yalan bilgi PCden oynamak için Aylık ücret ödenmiyor alıyorsun oynuyorsun.
Xboxdada aynı Alınca istediğin kadar oynayabilirsin Live açık olduğu sürece.
"Live açık olduğu sürece" derken? Mesela net olmayınca oynayamıyozmuyuz? Çünkü ben sadece satın almak için live bağlancam sonra bir daha uzun süre girmiycem yani oyanayamam mı böyle?_____________________________
• Bir Tommy, soda şişesinde •
• Soda şişesi, rakı şişesinde •
• Rakı şişesi, balık içinde •
• Balık Tommy içerisinde •
-
Eğer Xbox'ında HERHANGİ bir oyunu online oynamak istiyorsan Xbox live gold üyeliğin olması gerekiyor. Bunun içinde ya aylık ya 3 aylık ya da senelik belirli ücret ödeyebiliyorsun. Daha detaylı bilgi ve fiyatlar için microsoftun sitesine bakabilirsin. _____________________________ -
Online oynamak istemiyorum Xbox 360 Slim üzerinden aynı alette arkadaşlarımla oynamak istiyorum. _____________________________
-
İndirdikten sonra live a bağlı olmana gerek yok oynarsın rahatlıkla. _____________________________ -
Teşşekürler. Bu arada nasıl satın alabilirim. Yarın sipariş ediyorumda Xbox' ı. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler