Şimdi Ara

Minecraft 4 Nisan'da Xbox Game Pass'e Eklenecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Microsoft, Minecraft'ın 4 Nisan'da Xbox Game Pass sisteminin kütüphanesine ekleneceğini duyurdu.

    Bu ayın başlarında Just Cause 4 ve LEGO Batman 2 kütüphaneye eklenmişti ve 14 Mart'ta da Fallout 4 ve F1 2018 eklenecek.

    Xbox Game Pass aboneliği şu anda ilk bir ay için 5,90 TL. İlk ayın ardından aylık 59,00 TL ödeyerek Xbox Game Pass'i kullanmaya devam edebilirsiniz. Aboneliğinizi istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Sistemin mevcut oyun kütüphanesine buradan göz atabilirsiniz.   
     
    Xbox Game Pass hakkında:


    Bir aylık düşük bir fiyatla Xbox One konsolunda 100'den fazla Xbox One ve Xbox 360 oyununa sınırsız erişim elde edin. Sea of Thieves, State of Decay 2, Forza Horizon 4 ve Crackdown 3 gibi yeni oyunları yayınlandığı gün oynayın, çok sevilen oyunlardan eleştirmenler tarafından beğenilen oyunlara kadar çeşitli oyunların keyfini çıkarın. Her zaman oynamak istediğiniz oyunları keşfedin ve indirin veya özlediğiniz favori oyunlarınızı tekrar oynayın. Oyunlar yüksek derecelendirmelerine ve eğlence düzeylerine göre seçilmiştir ve mevcut katalogda bir Xbox One oyununu beğenip bu oyuna sahip olmak isterseniz oyunu satın alıp %20'ye kadar tasarruf edebilir ve ilgili oyun eklentileri ve aksesuarları için %10 indirim alabilirsiniz. Sürekli eklenen yeni oyunlarla ve istediğiniz zaman iptal etme seçeneğiyle Xbox Game Pass, sınırsız oyun oynamak için biletinizdir. 









  • Oh oh ne güzel. Buralar karışacak belli oldu da daha uyanmadı demek ki uykudan taraflar :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Oh oh ne güzel. Buralar karışacak belli oldu da daha uyanmadı demek ki uykudan taraflar :D
    Niye karışsın ki bu oyunu oynayan kitle de farklı her insan Forza Horizon, Geow, Halo sevmek zorunda değil. Burada önemli bir detay var bu oyunları çokmuygun bir fiyata Gamepass servisinde oynama detayı Microsoft bu konuda on numara bir iş yapmıştır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağazada 25 dolara satılan bir ürüne her ay 10 dolarlık bir abonelikle sahip olmaktansa bir defa parasını verir, her zaman sahibi olurum. Kaldıki bu oyun 10-15 liraya da alınabiliyor. Gamepass'a gelmesinin pratikte oyuncuya hiçbir faydası yoktur.

    Uygun fiyatlı denilen Gamepass'ın da aylık abonelik fiyatı 60 lira...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 13 Mart 2019; 15:21:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Oh oh ne güzel. Buralar karışacak belli oldu da daha uyanmadı demek ki uykudan taraflar :D
    Şunu da not olarak yazayım ilk ay neredeyse beleşe bile gelebiliyor Gamepass, sonrasında sık sık Microsoft kampanya yapıyor ben 1 senelik 287 tl'ye almıştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 13 Mart 2019; 19:58:37 >
  • Yakisır 4k 60 fps minecraft only on xbox one

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 287 tl'ye yüzlerce oyun. Şahane hizmet resmen 👍🏼

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

    287 tl'ye yüzlerce oyun. Şahane hizmet resmen 👍🏼
    Tabi ki hocam şöyle düşünün, bir baba oğluna konsol almak istediği zaman zaten ay sonunu zor getiriyor, hani oğlu da eksik kalmasın oynasın takılsın diye alacağı zaman bir tarafta 400-300-200 küsür tl oyunlar var (konsol platform farketmiyor) diğer tarafta deneme süresi olan ilk ay ucuz olan ve yüzlerce oyun olan bir servis var. Bu tam bizim gibi ülkeler için çok iyi bir servis zaten sık sık kampanya yapıyor, Xbox bölümüne bakarsanız bir sürü arkadaş ucuza nasıl alabileceğini falan yazıyor zaten. Microsoft exc oyunlarını bu servise getirecek zaten piyasanın en iyi yarış oyunu Forza Horizon 4 var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 13 Mart 2019; 20:8:58 >
  • Bu ay ekledikleri Just Cause 4 store da 469₺ game pass ın yıllık 358₺ fiyatı gayet iyi gözüküyor. Hatta kampanyalar ile yıllığını 120₺ ye kardeşlikle 60₺ ye getirenler mevcut. Çıkar çıkmaz AAA oyunları alamayan kesim için sağlam bir servis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.