Şimdi Ara

Mimari Görselleştirme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • DAMGA TASARIM
    Firmamız 2014 senesinden günümüze 3D Görselleştirme hizmeti vermektedir.
    Günümüz iş temposunda değerli vaktinizi ve yükünüzü hafifletmek için Damga Tasarım olarak 3D Görselleştirme hizmetimizle siz değerli müşterilerimize görselliği ve memnuniyeti yüksek Kalite’de ve hızlı bir şekilde sunmaktayız.
    Son zamanlarda inşaat sektörünün hızla büyümesiyle
    3D Modelleme ve Görselleştirme ürünlerinin kalitesi oldukça önemli olmaktadır. Bu yüzden kaliteli ve estetik çalışan tecrübeli ekiplerle çalışmak her zaman bir adım önde olmanızı sağlamaktadır.
    3D Mimari Modelleme ve Animasyon
    Firmamız, 3D Mimari Modelleme ve Görselleştirme, 3D Endüstriyel Modelleme ve Görselleştirme,aynı zamanda 3D Animasyon konularında uzman kadrosu ile
    her türlü görselleştirme ve animasyon işlerinizi üst kalite görsellik ve memnuniyet garantisi altında yapmayı taahhüt eder.
    Damga Tasarım bu konuda siz değerli müşterilerine hem görsel açıdan hemde animasyon konularında keyifli ve kararlı bir sunum yapmanızı sağlayacaktır.
    Bu konular ile ilgili çalışma görsellerimizi 3D MODELLEME & 3D ANİMASYON bölümlerinden izleyebilirsiniz.
    Uzman Kadrosu ile Mimari projelerinizi 3 boyutlu modelleme teknikleriyle gerçeğe en yakın bir şekilde render alarak projeleriniz daha hayata geçmeden müşterilerinize sunum yapmanızı sağlamaktadır.
    Aynı zamanda bu çalışmalarınızı 3D Animasyon olarak hazırlanmasında ve reklam ve tanıtım film tarzında sunumlar yapmanıza da yardımcı olmaktayız.
    Son zamanlarda inşaat sektörünün hızla büyümesiyle
    3D Modelleme ve Görselleştirme ürünlerinin kalitesi oldukça önemli olmaktadır. Bu yüzden kaliteli ve estetik çalışan tecrübeli ekiplerle çalışmak her zaman bir adım önde olmanızı sağlamaktadır.
    Damga Tasarım bu konuda siz değerli müşterilerine hem görsel açıdan hemde animasyon konularında keyifli ve kararlı bir sunum yapmanızı sağlayacaktır.

    Deneyimli ve uzman kadrosu ile mimari projelerinizi , endüstriyel ürünlerinizi, stand projelerinizi kısaca projeleriniz daha gerçek hayata geçmeden 3 boyutlu görselini görmek istediğinizde Damga Tasarım olarak sizlere gerçeğe en yakın render’lar alarak müşterilerinize daha profesyonel sunumlar hazırlamanıza yardımcı oluyoruz.
    Aynı zamanda bu hazırlamış olduğumuz 3 boyutlu görsellerin Animasyon ve tanıtım reklam filmi olarak 3d animasyonlar hazırlayabiliriz.

    Damga Tasarim
    Günümüzde artık her sektorde 3d modelleme ve 3d gorselleştirme işleri yapilmaya başladığını görmekteyiz.
    Projeleriniz hayata geçmeden önce 3 boyutlu modelleme’si yapıldığında görsel anlamda yapılacak olan projenin hata ve görsellik açısından en doğru biçimde bitmesi ve yapilan hatalar ve eksikliklerin en aza inmesini sağlamakla birlikte yapacagınız sunum açısından da size büyük bir destek olacaktır.
    Ülke’mizde inşaat sektörünün büyümesiyle beraber 3d mimari modelleme ve bu calışmaların animasyonları yapılarak tv tanıtım reklam filmleri de hazırlanarak sizlere iyi bir referans olmaktadır.

    Damga Tasarım
    3D Modelleme ve 3D Görselleştirme
    3 Boyutlu Görselleştirme teknikleriyle ile ürünlerinizin veya projelerinizin 3d görselleştirme’lerini hazırlatarak projeleriniz daha gerçek hayata geçmeden müşterileri’lerinize hızlı bir şekilde sunum yaparak rakiplerinizin bir adım önüne geçebilirsiniz.
    Aynı zamanda yaptırmış olduğunuz bu çalışmaları 3D Animasyon konusunda daha çok destekleyebilir ve müşterilerinizin size bu işi ne kadar kararlı olduğunuzu gösterebilir ve profesyonel bir sunum yaparak müşterilerinizin beklentisini fazlasıyla karşılamış olursunuz.
    Damga Tasarım olarak biz uzman ve deneyimli kadrosu ile siz değerli müşterilerinin her zaman yanında olmayı başarmış ve bu konuda size istemiş olduğunuz 3D Modelleme ve Animasyon konularında her türlü hizmeti sağlayarak sizlerin yükünü hafifletmiş oluyoruz.
    Eğer sizde bu hizmetlerimizden yararlanmak isterseniz web sitemize bir göz atabilir ve çalışmalarınızla alakalı bizden fiyat alabilirsiniz.

    Damga Tasarım
    Mimari Görselleştirme & Mimari Modelleme
    0216 379 56 90www.damgatasarim.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.