|
Gelmis gene istemezukculer Millet ucak yaparken biz basbakan asip darbelerle ugrasiyiduk ha bide ucak fabrikalarini kapatiyoduk |
Azılı muhalifler çekememezliğe başlamışlar. Forum resmen devlet düşmanı dolu sanki, pkklı leşi alacak diye bu yaygara forumda |
Merhaba, Ben bu mantığı anlayamıyorum.Bu ülkede var olan gelişmeleri aktarmanın nesi yanlış? Size yalan haber mi sunuluyor?Yanlış haber mi veriliyor. Devletin açıkladığı envantere katılma yılını orada yazarken <biz bu yıla inanmıyoruz> mu denmesi gerekiyor. |
Bu uçağın yakıtı ve bakımı açısından kara birliklerine destek amacıyla F16 dan çok daha yararlı ve güzel olacak. Çok iyi düşünülmüş. Bide forumdaki bazı chp.exe ler bu uçağın F22 avlamasını bekliyor. ![]() |
Bu yapılan iş mi şimdi ? Ak parti öncesinde milli uçaklarımız, hava savunma sistemimiz hatta uzay teknolojimiz vardı ama ak parti geldi hepsini toprağa gömdü. ![]() |
Vecihi Hürkuş kim diye bir araştırın sonra gelin konuşalım... Edit: "%100 yerli" vurgusu olmadan yapılacak tüm gelişime açığım..Algıya karşıyım.. |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 16 Şubat 2017; 14:34:50 > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sta1ker -- 16 Şubat 2017; 15:19:52 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C0MPUTER -- 16 Şubat 2017; 15:27:1 > |