Şimdi Ara

Milli takım maç bileti hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biz 4 kişi isveç maçına gidecektik akşam, bir arkadaşımız vazgeçti işi çıkmış bileti yanacak. üzerinde adı soyadı kimlik numarası filan yazıyor, o arkadaşın yerine başka bir arkadaşımızı alsak yanımıza stada girerken sorun yaparlarmı? kimlik kontrolü filan yapıyorlarmı ?

Fazla ise bende gelebilirim sizle 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

iyiymiş ben hiç gitmeyeyim maça o zaman :D bileti satarken yakalarlarsa cezası vardır bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MiLLi MAÇ
    14 yıl önce açıldı
    Bugünkü GS maçı hakkında
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben biletsiz girmeyi düşünüyorum. Buyuk ihtimal yeni kapıları açarlar

• şunu anladım ki bu futbol çok abartılıyor abicim :) halı saha maçından farkı yoktu oynanan oyunun. yerlere göklere sığdıramadığımız barcelona'da oynuyor dediğimiz arda'yı da izledik işte çok bir farkı yok diğerlerinden.ibrahimoviç gelmiş olsaydı farklı olurmuydu bilmiyorum.televizyonda izlerken sihirli değnek değmiş gibi değişiyor herşey çok farklı ve çok daha estetik görünüyor. yapılan hareketler, çekilen şutlar,atılan çalımlar filan ama canlı izlerken hiç alakası yok, çok sıradan.kamera sürekli oyuncuları çektiği için sürekli bir aksiyon varmış sahanın uzunluğu 1 kilometreymiş gibi geliyor ama açıkçası dediğim gibi halı saha maçından hiçbir farkı yok.bu futbolcuları yere göğe sığdıramıyoruz onlar insan değilmiş gibi görüyoruz ve davranıyoruz ya hani hakikaten saçmalıyoruz bence.bu kadar paraların harcandığı uğruna onlarca programın yapıldığı ve sabahlara kadar izlendiği (bu grubun içine bende dahilim) futbol benim için anlamını yitirmeye başladı sanırım :) bu fikrimi eve geldikten maçın özetini izledikten sonra ciddi anlamda mantıklı bulmaya başladım.tek sevinç kaynağım, hayatın anlamı futbol ve fenerbahçe benim için, gibi daha doğrusu ama artık öyle olmayacak.fanatik filan değilim ama olan arkadaşlara üzülüyorum.kendilerini parçalayanlar var tuttukları takımlar için.gerçekten hayatta daha güzel ve bizi mutlu edecek şeylerin var olduğunu düşünüyorum.sadece fikrimi belirtmek istedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.