Şimdi Ara

Milli Silahı Satarken Suçüstü Yakalandı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  •  Milli Silahı Satarken Suçüstü Yakalandı!

Polisten nefes kesen MKE operasyonu

Milli Piyede Tüfeği MPT76’nın tüm çizim ve üretim planlarını Amerikalılara satmaya çalışan MKE müdürü, başarılı bir operasyonla yakalandı.

Tutuklanarak cezaevine gönderilen MKE Kırıkkale Silah Fabrikası Müdürü Mustafa Tanrıverdi'ye karşı soruşturma bir ihbar üzerine başladı.

POLİS ADIM ADIM TAKİP ETTİ

AR-GE'si 22 milyon liraya malolan ve tamamen milli imkanlarla üretilen piyade tüfeği MPT 76'nın sırlarını satmak isteyen Tanrıverdi, Amerikan silah firmasıyla bağlantı kurdu. Ancak firma, durumu polis ekiplerine bildirdi ve takip başladı.

BAŞARILI OPERASYON KAMERADA

Özel bir ekip kurularak yürütülen soruşturmada, zanlı adım adım takip edildi. Mili projeyi Amerikalılara satmak için 1 milyon 200 bin liraya anlaşan MKE müdürü, seri numaraları alınmış para çantasını aldıktan sonra polisler tarafından suçüstü yakalandı. Polisin başarılı operasyonu, polis kameraları tarafından da saniye saniye kaydedildi.

Kaynak;http://m.ensonhaber.com/polisten-nefes-kesen-mke-operasyonu-2016-04-07.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C302EA147 -- 8 Nisan 2016; 0:27:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• İyice Amerika niyebihbar etti ki. Kim bilir ne kadar silah aldılarda ihbar ettiler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.