Şimdi Ara

Milli Muharip Uçak'ta son montaj aşamasına geçildi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
2
Favori
7.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • alfa-x kullanıcısına yanıt

    Afferim saaaa ,şimdide satılan yüzlerce işletmeleri say, orada gelen paralarla ne yapıldığını söye,cahiller öğrensin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sozuak S kullanıcısına yanıt

    Yani dünyanın en iyi savaş uçağı F-22 yi yapan abd bundan daha basit f-35 için elli milletten ortak aldı öyle mi :))


    f-35 in amacı tamamen abd ye bağlı uçak üretmekti ,öyleki abd den habersiz kalkamasın , nereye gittiğini abd anlık bilsin ,istediği zaman devre dışı bırakabilsin , lojistik destek masalıyla uçuş bilgilerini nasıl takip ettiğini biliyorsundur alan tüm ülkeler şikayetçi


    bunu kendi üretip satmaya kalksa bu kadar kolay ikna edebilirmiydi hayır ,ortaklığın amacı abd nin bilgisi dışında bir teknolojiye sahip olmayan uçak üretip sözde müttefiklerini de bununla oyalamak


    f-35 den kat kat üstün sorunsuz f-22 yi ortak üretseydi ya


    MMU yuda tek başımıza üretmiyoruz nasıl Togg da en iyilerle çalışıyorsak bunda da en iyilerle çalışıyoruz , sonrası daha da iyi olacak kaldıki F-16 ve Skorsky üretim tecrübelerimiz var sıfırdan başlamadık..





  • berkandinçay B kullanıcısına yanıt

    Onarım resminde gördüğün gibi kanadın içindeki depo kısmı hiç hasar görmemiş ,ön taraftaki parça depo değil depo ortadaki kısım üstten ve alttan da mesafesi var ,çalkalanmayı önlemek için yapı kanadın tam ortasındaki şekilde


    peki çinde yakıt dolumu sırasında alev alan ve kanadı patlayan yolcu uçağını nasıl açıklıyoruz ,yakıt yerine ne kullanılıyor ??

  • Ne kadar bu konu ile ilgilisiniz bilmiyorum ama 8 yılımı awacs uçaklarının donanımlarının onarımı ile geçirdim. TAI de eğitimlere katıldım periyodik olarak. Bayağı yeri de gezip ilgililerle sohbet etme imkanım oldu. NATO üyesi iseniz ürettiğiniz tüm donanımın bilgilerini NATO ile paylaşır envantere kaydettirirsiniz. TOGG un da her yeri nasıl dışarıdan tasarım ve hakları satın alma şeklindeyse bu uçakta da öyle olacak çok donanım var. Maalesef her şeyini bizim üretebilmemiz de mümkün değil.

    F22 de ayrı bir olay ama ABD nin uçak sanayisinin ne kadar gelişmiş olduğunu ve ne kadar tecrübeli olduklarını da unutmamak lazım.

    Kısacası 2016 da miydi neydi bilboardlarda milli yolcu uçağımız göklerde diye ilanlar verilmişti. O uçağı gören duyan binen oldu mu...

  • berkandinçay B kullanıcısına yanıt

    3. resimde parça kalınlığı 6 ve 12 cm. Maket uçak mı bu o parçalar 50 cm den aşağı değil. Mesela C17 nin dikey stabilizatörünün içinde merdiven var. Bakım-onarım için o merdivenden çıkılıp üstteki servis kapağı açılıp dışarı çıkılıyor.

  • WILDBOYS kullanıcısına yanıt

    O satılan işletmeler , Yıllarca kim seçilirse yandaşlarını doldurduğu başarısız devlet dairelerini mi , yoksa bankamatik memurla dolu kurumları mı sayayım?


    Bak İBB geçmişte yapılanların bugün canlı örneği , belediyeden 13.000 personel çıkardı 45.000 kendi yandaşı personeli aldı daha iyi mi hizmet aldın Hayır


    Çünkü hizmet alacağın para +32.000 kişinin maaşına gidiyor


    Burası Kominist ülke mi herşeyi devlet yapacak , bu kadar azaltıldığı halde şu an yapılan devlet hizmetleri avrupa ülkelerinin hala çok üzerinde


    Cumhuriyet tarihinin rekor işletmesi fabrikası açıldı hem de Binlerce ,kaçtane OSB var ne kadar büyüdüler ,ihracaatın kendiliğinden mi rekordan rekora koşuyor ?


    hergün elektrik kesilirdi Devletteyken neden ?? adam memur , maaş garanti isterse gider arızaya , yarın bakarız :) , hepsinde gereğinden fazla personel çünkü her seçilen kendi yandaşını almış ,rekabetten uzak ,ürettiklerinin siville baş etmediği sürekli zarar eden işletmeleri mi sayalım ?


    O paralarla bugün anlatırken gurulandığımız Milli Savunma Projeleri yapılıyor konu başlığındaki bunun en güzel örneği ,en yüksek teknolojiyi kendimiz üretiyoruz en ileri teknoloji ürünler yapıyoruz ve satıyoruz ,italya da TB 2 istiyor ,Balistik Füze yapıyoruz


    Aynı anda 80 uçak leble mi attı sınır ötesi operasyonda , onların paraları nereden geliyor ,geçen konu başlığı vardı abd de savaş uçaklarının 1 saatlik uçuş maliyetleri ki kendi üretimleri olduğundan ve petrolleri olduğundan bizden çok daha ucuz ama rakamları incele ,maliyetler nasıl ? ve bunlarla beraber yeni üretimler daha da fazla ar-ge ve diğer büyük yatırımlar..




    Bugün Dost ve Kardeş ülke Pakistan Başkanı onlara sattığımız Milgem için buradaydı , tıpkı Ukraynaya sattığımız Milgem gibi





  • alfa-x kullanıcısına yanıt

    Alla alla öyle mi yav.


    Çok ilginç bizzat Akp'nin raporunda 3400 kişi işten çıkarılmış onlarında 2000 tanesi iki seçim arasında işe alınanlar. 1400 tanesi bildiğin bankamatikçi. Gerisi 3000 civarında emekli olanlar, 3500 tanesi geçici işçiler ve gene 3000 civarında kendi isteğiyle ayrılanlar var hepsi akp'li belediyelere geçtiler.


    İşe alınanlar ise 21.000 kişi onlarında yarısı kadroya geçenler Akp'nin çıkardığı kanunla yani eski çalışan. Kısaca gidenlerin yerine alınmış.

    Komediye gel.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt

    "Alla alla öyle mi yav.


    Çok ilginç bizzat Akp'nin raporunda 3400 kişi işten çıkarılmış onlarında 2000 tanesi iki seçim arasında işe alınanlar. 1400 tanesi bildiğin bankamatikçi. Gerisi 3000 civarında emekli olanlar, 3500 tanesi geçici işçiler ve gene 3000 civarında kendi isteğiyle ayrılanlar var hepsi akp'li belediyelere geçtiler.


    İşe alınanlar ise 21.000 kişi onlarında yarısı kadroya geçenler Akp'nin çıkardığı kanunla yani eski çalışan. Kısaca gidenlerin yerine alınmış.

    Komediye gel. "


    İBB AK Parti Raportörü senin iddia ettiğinin tam tersini söylemiş hemde 2021 ,2022 rakamlarını bilmiyorum..


    3400 + 3000 + 3500 + 3000 = 12900 kişi çıkarılmış diyorsun , 21.000 yeni alınmış diyorsun ama yarısı eski çalışan :)) yani 11.000 i yeni ama diğer 11.000 çıkarılanlarda yok 21.000 yeni alım gösterildiğine göre , komediye gel , birde kendileri raporlarında bildirmişmiş :))


    2021 rakamları ve resmi belediye tutanakları aşağıda , işte önceki kamu kurumları da böyleydi doldur da doldur , birde memur atılamadığı için sürekli üstüne ekle , her gelen kendi yandaşını eklesin hem iş yapmazlardı hem binalara sığmazlardı ,Ecevitin maaş ödemek için İMF den hollanndadan aldığı milyarlarca dolarları unutmadık .)



    9 Kasım 2021 Haberi ,link de aşağıda


    Milli Muharip Uçak'ta son montaj aşamasına geçildi


    Milli Muharip Uçak'ta son montaj aşamasına geçildi


    Milli Muharip Uçak'ta son montaj aşamasına geçildi
    Milli Muharip Uçak'ta son montaj aşamasına geçildimemurlar.net
    'İBB, 13 bin kişiyi işten çıkartıp, 44 bin kişiyi işe almış'
    https://www.memurlar.net/haber/999676/ibb-13-bin-kisiyi-isten-cikartip-44-bin-kisiyi-ise-almis.html




  • alfa-x kullanıcısına yanıt

    Cevabı burada sizin rapordan AKP söylüyor ise yalandır bu kadar basit.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 25 Kasım 2022; 23:31:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt

    Cevap verdigin eleman asiri yalancidir. Defalarca kanitlariyla yalanlarini cikardim.


    Bunlarin bir huyu vardir bilirsin, yalani cikinca hemen konu degisirler Milli Muharip Uçak'ta son montaj aşamasına geçildi Birde yazarlarda yazarlar. Sanki bu islerin eksperi.


    Bak ne diyor? Binlerce fabrika acilmista ihracat rekorlari kiriyor musuz? O zaman issizlik neden yuksek? Neden tl deger kaybetti. Nerede ihracattan gelen doviz? Nebatide ayni kafadan. Ihracatta rekor kirdik vs. Peki ithalati neden soylemezler. Onda da rekor kirdik. Dis ticaret acigi ne durumda? Halkin alim gucu ne oldu? …………. Ses cikmaz bunlardan.


    Varsa yoksa savunma sanayii. 50 milyon dolar icin katarlilara fabrika satmislar fabrika. Ustelik savunma sanayi fabrikasi.


    Italya tb2 istiyormus. Tb2 devletin mi? Istedigi kadar istesin demekki adam kendi capinda yapiyor bir seyler. Ozel sirketlerin basarilarinida hukumete yormak moda oldu. Ulkenin basina hdp gelse ne olacak bayraktar durduracak mi yaptigi isleri. Ulkenin ucak fabrikasini kapatan menderes zihniyeti akli sira algi yapiyor.


    Hariri ulkenin 20 milyar dolarini caldi. Bir akpli demediki sen ne yaptin? Nerede bu paralar. Sorsan vatan millet sakarya. Multecinin Turkiye sevgisi bunlarin vatan sevgisinden fazladir. Bu arada hariri demiski; verdigim rusvetlerin kayitlari duruyor. Akpnin suskunlugu korkusu bundan.


    Salla elemani kendi yalanlarinda bogulsun.





  • cocainbar kullanıcısına yanıt

    Sagolun zaman kaybı cidden


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Kadıköy Kartal metrosunda çalışıyorum zamanında. Bir yandan denetimci yüksel proje bir yandan yüklenici Avrasya metro grubu mühendisleri tepemizde çöktüler.

    İmalat iyi olsun diye yırtınıyorlar.

    Bir yandan da işi seçimlere kadar bitirmemiz lazım. Acayip baskı var ama mümkün değil yetişmez.

    4 aynada üst yarı 2 aynada alt yarı kazısı var 2 aynada iç kaplamaya geçtik.

    Yani dünyanın hiçbir ülkesinde böyle bir saçmalık olmaz..

    Bir yandan çamur içinde adam gibi imalat yapalım derken baskı arttı arttı. Baktılar kardeş bu şekilde imalat olmuyor. Kontroller gelmemeye başladı. Yapın nasıl yapıyorsanız yapın.

    Şimdi in metroya her istasyonda farklı yerlerden su gelir. Yani diyeceğim o ki biz neler gördük neler.

    İşleri güçleriseçim zaten konuyu açan zat büyük ihtimal teşkilattan. Yada özellikle bu haberi paylaş diye donanimhaber sahibi ultimatom vermiş.

    Bazende görürsün togg mogg diyorlar ceo bugün açıklama yapıyor türk halkı için araç 5 sene sonra... Anladın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • @sissil


    hadi sana inandık seçim için metroyu alel acele yetiştiriyorlardı akp li belediyeler ,pekii İmamoğlu gibi yurtdışından borç alıp devam eden metro hattını durdurup harfiyatla kapatsalar daha mı iyiydi , fark burada işte


    sonraki yalanın Togg ceo su ne demiş

    "Bazende görürsün togg mogg diyorlar ceo bugün açıklama yapıyor türk halkı için araç 5 sene sonra... Anladın"


    Türk halkı C Suv almayacak mı Mart 2023 de , 3008 leri kim alıyor ? yeni Mercedes C serilerini kim alıyor , sıfır araç sayfasındaki donanımhaber kullanıcıları Türk Halkı değil mi ?


    Sen 1 milyona Türk halkı C-Suv Togg alamaz diyorsun ,Türk Halkı 5 sene sonra alır diyorsun Milli Muharip Uçak'ta son montaj aşamasına geçildi sınırda tanımıyorsunuz yaw :))

  • cocainbar kullanıcısına yanıt

    hala yalanlara devam Milli Muharip Uçak'ta son montaj aşamasına geçildi  , tarımla ilgili de salladığın o sayfa duruyor ispatlarsan şöyleyim dedin verilerle ıspatladım ,her seferinde kaçtın


    Milli konuları açınca bana ne Libya dan dedin ,bana ne Somali de üsden dedin


    Şimdi TB2 devletin mi olmuş :) damadın fabrikası diyorsun , ülkede damat olmazsan birşey üretemezsin diyorsun sonra TB2 başarısını devletin mi diye soruyorsun


    Bu kadar ihracaat eğer fabrika sayısı artmadıysa nasıl arttı açıklasana


    eylül 2019 da Katarlılara 50 milyon dolara satıldı yalanına gelirsek , 2019 dan önce üretilen milli silahlara para nereden bulundu , daha önce de cevap verememiştin


    1922 de kurulan MKE neden 2012 ye kadar milli makineli piyade tüfeği üretemedi ,2012 de 50 milyon dolar yoktu nasıl üretildi


    cirit 2012 de üretildi envantere girdi parayla oluyor bu işler 50milyon dolar yoktu hangi parayla geliştirildi üretildi


    tb2 hangi parayla alındı envantere girdi 50 milyon dolar daha yoktu


    Gökbey, Aksungur, L400 uçak gemisi , Reis sınıfı denizaltılar ,Atmaca ,Siper ,Gökdoğan Bozdoğan hava hava füzeleri ,Tayfun balistik Füzesi hepsi bu 50 milyon dolarla mı oldu Milli Muharip Uçak'ta son montaj aşamasına geçildi  öyleyse helal olsun 50 milyon dolarla neler yapılmış , birde 2001 de maaşları ödemek için 1 milyar dolar borç alan Ecevit vardı


    konuyu değiştirme 50 milyon dolar öncesi yapılanlar nasıl yapıldı ? 50 milyon dolar sonrası bu kadar proje 50 milyon dolarla nasıl yapıldı ?





  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt

    akp nin hazırladığı raporda diyorsun İmamoğlunun açıklamalarının linkini atıyorsun


    sen akp liler kendi raporlarında söyledi yazdın ,verdiğin linkte böyle birşey yok İmamoğlunun açıklamaları var niye yalan söylüyorsun ,ben sana akp li rapörtörün açıklamalarını attım , sen atamadın


    "Alla alla öyle mi yav.


    Çok ilginç bizzat Akp'nin raporunda 3400 kişi işten çıkarılmış onlarında 2000 tanesi iki seçim arasında işe alınanlar...."

  • Öner kullanıcısına yanıt

    biliyorum en azından yeni nesil gerçekleri öğrensin diye yazıyorum yoksa ne olduğunu herkes görüyor biliyor


    Aslı Baykal bunların kim olduklarını neci olduklarını ortaya döktü zaten Milli Muharip Uçak'ta son montaj aşamasına geçildi 

  • DreamSs kullanıcısına yanıt

    Allah'ın verdiği bir canı alan bir insanın, ve onları pekiştiren herkesin Allah belasını versin, İnşallah.

  • Uçak projesi için yerli milli hükümetimizi tebrik eder, bu projeyi gerçekleştirirken çok yoruldukları için yerlerini başka bir hükümete devretmelerini isterim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geceüçteisimbulmakzor -- 26 Kasım 2022; 2:42:14 >
  • alfa-x kullanıcısına yanıt
    Seçimde gidicisiniz,seçime kadar keyfini çıkar,rekor kâr açıklayan,tüpraş,petkim,ereğli gibi kuruluşları Akp sattı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.