Şimdi Ara

Milli Muharip Uçak'ta son montaj aşamasına geçildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
2
Favori
7.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Emeği geçen herkesten ALLAH razı olsun. MMU nun yapılması bağımsızlığımız için çok önemli bunun olması için elimizden gelen her şeyi yapmalıyız. tabi motor konusunda da gerekenin yapılması gerekiyor.

    Milli Muharip Uçak'ta son montaj aşamasına geçildi


    Milli Muharip Uçak'ta son montaj aşamasına geçildi
    Milli Muharip Uçak'ta son montaj aşamasına geçildiOğuzhan Uyguntwitter
    “SSB İsmail DEMİR:"Rabbime şükrediyorum ki bu sürecin içinde yer alabildik. İlk üniversiteye başladığım günden itibaren böyle bir günü yaşama hayali vardı Bu işin ilk perdesini açıyoruz. İşimiz, uçağımız başarılı şekilde görev yaptığı zaman nihayete ermiş olacaktır. #MMU #TUSAŞ”
    https://twitter.com/i/status/1595407169192607749
    Milli Muharip Uçak'ta son montaj aşamasına geçildi




  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt

    Buna bari din bulastirmayin arkadas Milli Muharip Uçak'ta son montaj aşamasına geçildi 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guhong01 kullanıcısına yanıt

    Niye yalancısı oluyorsun :) olma o almanyadaki yapılan uçakları :) ki almanya uçak yapıyormu bilmiyorumda onların iyiliği için iyi olması için çabalasın kendisini :)

  • ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    Almanya savaş uçağı yapıyor mu bilmiyorum ama Airbus gibi büyük şirketler, uzay çalışmaları yapan şirketler var. Sizin imkanınız olsa Almanya'ya gidip euro kazanmaz mıydınız ben anlayamadım?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GokhanBskpn G kullanıcısına yanıt
    Bu tip şeyler bir kişinin kontrolünde olan şeyler değil, arkasında binlerce insan çalışıyor, bazen kendini ne kadar yırtsan da bazı bürokratik engeller yükselmeni engelliyor Türkiye'de, farklı fikre sahip olanların dışlandığı bir millet olduğumuzu siz de çok iyi biliyorsunuz. Türkiye'de çalışırken geliştirme fikirlerimin fazla masraflı bulunmasından ötürü beni neredeyse kovmaya çalışan bazı yöneticilerimin inadına yıllık cirosu o şirketi 10 kere alabilecek bir şirkete geçtim yurtdışında. Türkiye'de mühendislik yapmak titaniği yüzerek çekmeye benziyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xt34854384834 kullanıcısına yanıt

    Şimdi sen gece yatarken matematik hocan sana neden soru soruyor diye de düşünüyorsundur. Yapamıyor da senden yardım istiyor yiğidim...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu projeler siyaset üstü projelerdir. Akp olsun diğer partiler olsun günümüz siyasetcıleri olsun hepsi gelip geçici. Önemli olan devletin devamlılığı. Bu projelerde devletimizin devamlılığına sandığınızdan fazla katkı sunacaklar. Yapan kişilere teşekkür etmeniz gereken yerde boş konuşuyorsunuz.



    Dinci dedikleriniz ayete göre bunların yapılmasının gerektiğini yazıyor. Peki karşı çıkanlar sizin dini inancınız yok diyelim size göre ne olmalı bu durumda? Sizi motive edecek inanacağınız birisi yok mu? Mesela gençliğe hitabeyi bilir misiniz Atatürk'ü sever misiniz?



    Banane dinden banane Atatürk'den diyenlerin bu yapılan işe karşı nasıl birşey olması lazım ki motivasyonunuz yükselsin? Neye inanır neye güvenirsiniz, neye göre hareket edersiniz merak ediyorum?

  • darkbluestaz kullanıcısına yanıt
    Üretmeliyiz tabi ki ama 10 seneden uzun süren bir projede böyle stratejik bir coğrafyaya sahip Türkiye'nin rakiplerini takip etmektense onların önüne geçmesi gerekiyor, yoksa kullanım alanına girince enkazını toplarsın o uçağın. Bunların seçim yatırımı olduğunu bilmiyormuş ya da anlamıyormuş gibi yapılmasına şaşırıyorum ben.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun. Bu hususta seri üretim süreci önemli. Umarız o süreç sarkma yapmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guhong01 kullanıcısına yanıt

    Amacınız para ise tabi ki sizin düşündüğünüz gibi davranılır. Ama ben amacı para olarak yaşayan biri değilim olmaktan istemem. Önceliğim hep bu ülkede yaşamak olur. Hele ki böyle kritik iş yapan biri isem ülkeme faydalı olmayıp başka ülke bu düşmanda olan bir ülke olup oraya gidip orada bu ürünlerin üretilmesine katkıda bulunup vatanımdaki insanların şehid edilmesine sebep olacak ise ALLAH korusun.


    Dediğim gibi bu bir tercih ile alakalı sizin hayattan bekledikleriniz ve yapmak istedikleriniz ile alakalı birşey


    Yeri gelmişken söyleyeyim bunu da herkes bir iş için liyakat ilk sırada olsun der. Benim için bu doğru bir seçenek değil hele ki savunma sanayi sektöründe, öncelik sadakat ahlâk dürüstlük olmalı liyakat bundan sonra gelebilir.

    Likayatı olan biri yapar ama sadakati ahlâkı dürüstlüğü yoksa yaptıklarını başkalarına satar ve sana karşı kullanılmasını sağlar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 23 Kasım 2022; 17:24:12 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.