Şimdi Ara

Milli muharip uçağın birebir modeli ilk defa Paris Air Show'da sergileniyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
0
Favori
11.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar çocuk olmayın :D Uçak yapsanız bile yerli diye gidip onu kullanamazsınız. Bu araba değil. Bunu aklı başında hiç bir ülke yapmaz zaten. Herkes en üstün olanı edinmeye çalışır. Eğer sizin unsurlarınız rakipleri karşısında eziliyorsa yerli olmasının bir önemi yok. İktidarın pazarlama faaliyetlerinden kendimizi kurtaralım. İsrail bile F35'li kullanıyor. Hatta ilk alanlardan biri. Avrupalı ülkeler kendileri jet üretseler de gidip F35 alıyor. İran'ın bugün kendi savaş uçağını yapmasının kullanmasının hiç bir espirisi yok. Gerçek Dünyada hiç bir hükmü de yok. Bizim eski nesil F-16'lara karşı bile çok zayıflar. Ekonominiz iyiyse paranız varsa en iyi silahları bulursunuz. Bu, bu kadar basit.

  • Copy F-22 : Paste TFX

    Dışı sizi, içi beni yakar...

  • Şaka gibisiniz gerçekten,ülkenin yek kurtuluşu nitelikli katma değerli üretim diyorsunuz. Ülkede üretimi planlanan oldukça katma değerli bir projenin altında da utanmadan yok içi boş maket, yok tasarım yabancı, komik gerçekten.. siyaset dilini bırakın artık bir kenara, dünyanın freni patlamış bir kamyon gibi kaosa sürüklendiği bir zamanda çok ucuz muhabbetlere kafa yoruyorsunuz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emreee41 -- 17 Haziran 2019; 18:50:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bırakın ayrıştırıcı mesaj vermeyi de motor nasıl milli olur onu tartışın biraz!

  • Güçlü ordu iyi silahlarla olur dostum. Var olmak ise müttefiklerle birlikte. En iyi silahlar da -kabul edelim- Amerikan silahları. Zaten Nato'ya üye olmamız sebebiyle ve Amerikan desteği sayesinde bölgede ordu ve ülke güçlü konumunu korumuştuk. Ama bu artık tehlikede. Silah temininde ilk amaç üstün olmaktır, yerli olması değil. İsrail bile Amerikan silahlarını kullanır. Ama yok bir savaş jeti üreteceğiz bunlar Amerikalıların Ruslarınkinden iyi olacak diyorsak, bunu da 15-20 sene içinde yapacağız diyorsak çocukça bir düşünce olur. Tonlarca para ve zamanı boşa harcarız. Bu ülkeyi daha zayıf hale getirir. Sistemi tehlikeye sokar. Yunanistan'da krizi ile bizimkisi bir olmaz. Para yatırdık, gelişecek silah sektörü diye bir matematik yok. Batıda bu sektör yüzlerce yıllık bir birikimin ürünü. Serbest piyasanın, rekabetin ürünü. İran'ın şuan kendi jeti var ama bizim F-16'lar karşısında bile çok zayıf. Paran varsa en iyi silahları temin edersin.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafaaydemirr

    F 35'i de abd kendi yapıyordu değil mi ulan sizi altınlara boğsak yemeğinizi önünüze koysak vallahi biz size karşıyız dersiniz
    İşte böyle nankörsünüz..!
    Bırak allasen ya kanan var mı bunlara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerli ve milli lafını görünce bir gülme geliyor sormayın. Ha ülkemin gelişmesini ve güçlenmesini isterim ama bu yönetim ile zor abi bunun donanım ve ön önemli yazılımını sunacak bir kapasite ülkemizde yok olmayacak.

    Zaten ülke tamamen halkının vergi yükü ile kendini zar zor döndürüyor, birde bunun için bir yük daha omuzlarımıza binecek. İlk önce işsizine iş imkanı ver, özgürlüklerini kısıtlama, iç meselelerini çöz sonra uçak mı yaparsın.. uzaya mı çıkarsın... yerli otomobil mi üretirsin he yaparsan yap. Bu uçak ne yazık ki karın doyurmaz savaş. vs. çıkarsa ne yaparız demeyin zaten içimizde bir savaş dönmekte..
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    ne kadar zorunuza gitse de atak helikopterini nasıl yaptıysak milli muharip uçağını da yapacağız.

  • Bu uçağın yapılması ile milli AESA radarı da üretmiş olacağız bu önemli bir husus. MMU projesi parti meselesi değil bu açıdan bakılmalı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu şarkı yerli ve milli uçağımıza gelsin. Ajda'nın ki de güzelde orjinalini paylaşısım geldi.

  • Güzel poje umarım başarılı şekilde sonuçlanır evet bütün parametreler aleyhimize ama bu millet ne imkansızlıkları başarmadı mı,öyle çok üst düzey bi başarıya da gerek yok zaten öyle bir iddiamızda olmamalı f-22,f-35 seviyesinde bir uçak beklemek hayalperestlik olur bir yerden başlayalım zamanla ar-ge çalışmalarıyla daha iyilerini de yaparız inşallah,tabi tüm bunlar f-35'in üretiminde yer aldığımızı parasını verdiğimizi ihtiyacımız olduğunu degiştirmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    kurlar uygun değil, yatalım en iyisi. görende kısa vadeli proje sanacak, bu proje çok iktidar partisi görür

  • Arkadaşlar öyle veya böyle kendi uçağımızı savunma füze sistemimizi tankımızı velhasıl gerekli savunma sistemlerimizi yapmamız lazım burun kıvırsanızda beğenseniz de beğenmesenizde bu böyle.Amerika her fırsatta sana şantaj unsuru olarak kullanacak belli oldu.Ak Parti Ahmet Mehmet yapamaz diyorsan çık sen yap elinden alan yok.Ben seni de kutlar takdir ederim.Yeterki ülke kazansın.Kimin yaptığının önemi yok.
  • Konuya girmeden önce forumdakiler nasıl b*k atmıştır acaba diyorduk şaşırtmadılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Sana kalirsa tekerlegin icadindan baslamak gerek.
    Allah baska dert vermesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    İlk 3 satırda yazdıklarına katılıyorum. Ama ortada fol yok yumurta yokken çıkıp yerli uçağımız göklerde diye afiş asarsan, Saabın arabasını satın alıp, yerli ve mili diye tanıtırsan ki 2008 den beri onu bile üretemedik herbir çizimi elimizde olduğu halde, O zaman sana kıçıyla gülerler işte...

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.