Şimdi Ara

Milli Maçlarda Neden Hala Tuttukları Takımın Formasını Giymekte Israr Ediyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açtım kanalı Fenerbahçe formasını giymiş gelmiş kişiler gördüm halbuki o kadar Abdullah Avcı da demişti milli formayla gelin destek verin diye.Neyi anlamak istemiyorlar bu taraftarlarımız anlamıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berksus

Milli takım formaları yoktur ?

120 liraya takım formalarını alabiliyorlarsa alsınlar 30 liraya ? Bahane mi yani bu ?

Orijinalden alıntı: Ambarad

İşte sen milli takımı desteklemeye gidiyorsan alınacak o forma. Almıyorsan da forma giyme normal git destekle. O tribünler kırmızı beyaz olmalı. Sarı lacivert, sarı kırmızı, siyah beyaz değil.

Aynen katılıyorum neden bir Hollanda tribünleri gibi tribünlere sahip olamıyoruz

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

adam istediği şekilde gelir der ettiğiniz şeye bak ben olsam bende fenerbahçe formam ile giderim neden Türkiye formam yok.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenFox

quote:

Orijinalden alıntı: berksus

Milli takım formaları yoktur ?

120 liraya takım formalarını alabiliyorlarsa alsınlar 30 liraya ? Bahane mi yani bu ?

Bizim formalarımız 100 lira, milli takım forması 120-130 lira bir şey ne 30 lirası.
  • Federasyon o zaman Milli Forma Projesi adı altında milli maçlardan önce sembolik fiyata maça gelen taraftarlara milli forma standı kurup satılmasını sağlasın.Stada girenlerin o formaları alıp giymelerini sağlasın tek renk olalım çok mu zor
  • Hiç bilmiyorsan basit t-shirtler yaptırır bilet alanlara hediye edersin. 10 liralık t-shirtleri herkes giyse tek renk olsa kimse giymeyecek mi sanki. şuan kimsenin gidip milli takım forması alacağını sanmıyorum. Ve şuna da eminim toplasak insanımızda Türkiye formasından çok Almanya Brezilya İspanya forması falan çıkar.
  • milli takım forması 30 lira da biz mi almadık ? Ha isterse 10 lira olsun isterse sarı laci giderim ister sarı kırmızı ister siyah beyaz . Türk takımı değil mi bunlar ? Hangi amaçla orda olunduğu belli değil mi. Geçin bu işleri

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  •  Milli Maçlarda Neden Hala Tuttukları Takımın Formasını Giymekte Israr Ediyorlar
  • Şimdi konuşturacaksınız beni, bakın forumda atılan mesajlara, millet Milli takım olarak değil kulübü olarak görüyor takımı. Sizin futbolcunuz vuramadı, bizimki vurur, sizin oyuncunuz kötü bizimki iyi mantığı olan kişiler Milli takım formasıyla gelseler ne yazar, gelmeseler ne yazar?
    Emre gol attı, Fenerbahçeliler hariç herkes adamın sevincine takıldı mesela. Milli takım gol atmış gerisi hikaye.

Orijinalden alıntı: Dx

Milli Maçlarda Neden Hala Tuttukları Takımın Formasını Giymekte Israr Ediyorlar

Galatasaray - Fenerbahce maci sandim

Orijinalden alıntı: *ORION*

Şimdi konuşturacaksınız beni, bakın forumda atılan mesajlara, millet Milli takım olarak değil kulübü olarak görüyor takımı. Sizin futbolcunuz vuramadı, bizimki vurur, sizin oyuncunuz kötü bizimki iyi mantığı olan kişiler Milli takım formasıyla gelseler ne yazar, gelmeseler ne yazar?
    Emre gol attı, Fenerbahçeliler hariç herkes adamın sevincine takıldı mesela. Milli takım gol atmış gerisi hikaye.

Aynen hocam bu nasıl bir milli yoksunluktur anlamıyorum.Yukarıda yazmış Fener forması giyerim Beşiktaş forması giyerim Türk takımı değil mi diye sen o formaları o takımların maçında giy sonuçta bu milli bir maç.Ve yukarıda bir arkadaş daha demiş 10 liraya bastırılıp dağıtılabilinir diye aslında mantıklı söylemiş maça gelen seyircilere bedava dağıtılsa böyle şeyler tribün görselliği daha artar.

• Ben de Fenerbahçe formamla giderim, büyük turnuvalar harici de milli takım kültürüm yoktur açıkçası. Bu maçın da bi kısmını izledim o da büyük ölçüde Topal ve Hasan Ali'nin durumunu görmek içindi.
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.