Şimdi Ara

Milli maç arasına girerken

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2016-2017 sezonuna milli maçlar nedeniyle 1 hafta ara verildi. 25.maçlar oynandı ve ligin bitimine 9 hafta kaldı. Ligin zirvesi ve dibi birbirine puan olarak uzak olsa da ortak özellikleri de var. Her iki uçta da kopmalar var.

    Ligin tepesinde Beşiktaş ve Başakşehir 2 puan farkla şampiyon yarışı içinde. kalan 9 maçtan 6 sı aynı takımlarla olsa da, taraftar baskısı ve oturmuş kadrosuyla Beşiktaş şampiyonluğun favorisi. Aslında UEFA maçları Beşiktaşın aleyhine olsa da çeyrek final maçlarının referandum nedeniyle ertelenmesi sayesinde bu tur için Beşiktaş Lyon maçlarını sıkışmadan oynayacak. Ancak yarı finale kalırsa Başakşehir için bir şans doğabilir.

    Galatasaray, Fenerbahçe, Antalya ve Trabzonspor Uefa kupasına katılmak için ilginç bir mücadele içine girmiş durumda. Hernekadar 7 puanlık bir marj içinde yer alsalar da bu takımların moral ve motivasyonu puan tablosunun tersi şeklinde sıralanıyor. Büyük takımların zirveden kopunca 4.lük yarışı için motive olması oldukça zor. Yine 7 puan geriden gelen Trabzonspor yeni stadıyla büyük ivme yakalamış durumda. Antalyaspor'un puan tablosundaki pozisyonu ise futbol kalitesini yansıtmıyor. Futbolda şans faktörü böyle birşey.



    Düşme potasında durum farklı. Aslında düşen takımlar bunu kafasına takmasa burda herkes rahatlar! Rize, Adana ve Antep ile üzerlerindeki Akhisar arasında tam 7 puan var. Güneydoğu temsilcisi Antep çok kötü kadro yönetimleri nedeniyle aslında 4-5 senedir gönüllerde düşmüştü. Bu sezon yeni statlarında düşmemeleri onlara değil üstteki takımların hayati hatalar yapmasına kalmış durumda. Bir hafta ön liberoda oynatılan oyuncunun gelecek hafta sağ açıkta gördüğümüz Rize ise tam bir hayal kırıklığı. Hikmet Karamandan bile bu kadar kötüsünü beklemiyorduk. Adanaspor ise sağlam ekonomik yapısı ve transferde adımlarını dikkatli atmanın cezasını ligden düşerek çekse de sağlam kulüp yapısı nedeniyle kesinlikle ger dönecektir. Bilhassa yeni statları tamamlanınca iç saha avantajlarını kullanacaklar. Ama bu sezon değil..

    alıntıdır:http://futbolfilozoflari.com/milli-mac-arasina-girerken-2.html



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.