Şimdi Ara

Milli Eğitim Bakanı: Karma eğitim esas ama kız okulları kurmak gerekiyorsa kurulur.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

metni:
    Kız çocuklarını okula göndermeyen ailelerin ilk söylediği şey 'Erkeklerin olduğu yerde olmasını istemiyorum' oluyor.
    Karma eğitim esas ama kız okulları kurmak gerekiyorsa kurulur.

Milli Eğitim Bakanı: Karma eğitim esas ama kız okulları kurmak gerekiyorsa kurulur.
    Milli Eğitim Bakanı: Karma eğitim esas ama kız okulları kurmak gerekiyorsa kurulur.BPTtwitter
    “Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: Kız çocuklarını okula göndermeyen ailelerin ilk söylediği şey 'Erkeklerin olduğu yerde olmasını istemiyorum' oluyor. Karma eğitim esas ama kız okulları kurmak gerekiyorsa kurulur.”
    https://twitter.com/bpthaber/status/1678840667018018817?t=xMspXOrviWO4IgX4uYaftw&s=19

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Suudi Arabistan bile kara çarşaf yasağını kaldırırken tersine devrim için var güçleriyle savaşıyorlar

Sanırım dünyada Afganistan-Pakistan-Türkiye üçlüsü şeri yönetimle devam edecek.

Bence lise zorunlu olmamali

Lise sorunlu oldugu için iti kopugu siri sipayi dolduruyorlar hocaya ayri zarar ogrenciye ayri zarar milletin karisina kizina ayri zarar

Oyle tipler var ki 16 yasinda keko gidiyo okulda matematik hocasinin yüzüne sigara üflüyor

Ve bu dedigim olay 10+ senelik olay böyle dürzülerin ne isi var egitimle okulla yolla sanayiye calissin ekonomiye katkısi olsun liseye gidince hem lisenin icine ediyro hem ciraklik yapmayarak tam bosunda boşu bi tip oluyor issiz aylak geziyor
  • Şeriatı getirmek için yerel seçim sonuçlarını bekleyip öyle ilan ederler demiştim ama hızlı davranıyorlar bu sefer. Şu açıklamalara bak yazık gerçekten.

Suudi Arabistan bile kara çarşaf yasağını kaldırırken tersine devrim için var güçleriyle savaşıyorlar

Sanırım dünyada Afganistan-Pakistan-Türkiye üçlüsü şeri yönetimle devam edecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayçiçeği Kokan Samuray -- 11 Temmuz 2023; 22:41:10 >

• Sonra neden AB’ye giremiyoruz diyenler oluyor. Şeriatı getirebilmek için ellerinden geleni yapıyorlar. AB falan imkansız. Medenileşme adına hiçbir adım atılmıyor, aksine geriye gidiliyor. Hem de göz göre göre.

Sonra piyasaya çıkar çocuklar karma eğitim ile okumasın diye.

Karma eğitimden yoksun bıraktığınız tarikat ve camaatlerdeki zavallı çocuklar homoseksüel olarak yetişti. Çoğu aranızda siyaset yapıyor gizliden. Örnek aldığınız Osmanlı'da karma eğitim yoktu oğlan ile yatıp kalkmayan da yoktu.

Neyse dostlar artık geri dönüş yok kendinizi kurtarın zulaya mal mülk koyun. Bunların tanrısı paradır paranız bol olsun hiç zkm yapamazlar size.

Düşünecek olan Anadolu insanı düşünsün. Osmanlı stili onlar çalışır zenginler yer. Çocukları ay erkeklerle okumasın ay kocaya verelim diyenler de mağara çağına doner. Herkes hakkettiğini alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E8CE804DF -- 11 Temmuz 2023; 23:13:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Linc yemeyeceksem söyleyeyim egitim için karma olmayan egitim daha iyi

Liseden hatta orta okuldan çocuklar sevgili mevgili derken dersinden dolayisiyla işinden gücünden universitesinden oluyor medya ve sosyal medya da bunu sirin gosteriyor ozendiriyor cevremde cok zararini gorenler oldu bir akrabam hatta okulun gezi parasını çaldı sevgilisiyle yedi falan düşünün ondan sonra uni falan hak getire zaten genc yasinda evlenmek zorunda kaldi vs vs

Ha bunlarin niyeti eğitim değil baska bi sey ama o ayrı tabi egitimi bu kadar lackalastiran bosunda bosu hale getiren baska bir hukumet dunyada yoktur herhalde en basitinden ozel uniler mesela zamaninda bana 33 binden hukuk okutmadilar ama zenginin cocugu 400 binden okudu kibrislarda yaa...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

ustam! aklım firarda. gözbebeklerimde müebbet hüzün, dilimde ay kesiği bir yara, düşüm kırık dökük, bir öksüzün omuzlarında sukut. yüreğim sana emanet sıkı tut. tut ki, kancık pusulara düşmesin. bir hain kurşunu gelip deşmesin. ustam, ne zaman o senin bildiğin zaman, ne sevda gördüğün masallardaki. eskiden, halı tezgahında dokunurdu aşklar, nakış nakış, körpe kız ellerinde.mendillere yazılırdı isimler, yüreklere kazılırdı gizlice. sevdalılar asil ve de yürekli. sevdalar, kavgalar iki kişilik. oysa şimdi;çorak gönüllere ekiliyor sevdalar seher vakitlerinde. meşru sevdalardan, gayrı meşru acılar doğuyor kundaklara, günahkar gecelerden. beni herkes sevdaya asi sanır, oysa aşk, beni nerde görse tanır, hasret tanır, zulüm tanır, ölüm tanır, yüzüm yüzümden utanır. yorgunum ustam; ne katıksız somun isterim senden, ne bir tas su, ne taş yastıkta bir gece uykusu. var gücünle asıl sükunetime, çığlığım kopsun, uzat ellerini güneşe dokun, uyandır uykusundan, tut yüreğimden ustam tut. tut beni, sür güne...
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Kardeş eğitim böyle bir şey, hayatı ilişkileri her şeyi öğreniyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonamenouser -- 11 Temmuz 2023; 23:19:10 >
    ustam! aklım firarda. gözbebeklerimde müebbet hüzün, dilimde ay kesiği bir yara, düşüm kırık dökük, bir öksüzün omuzlarında sukut. yüreğim sana emanet sıkı tut. tut ki, kancık pusulara düşmesin. bir hain kurşunu gelip deşmesin. ustam, ne zaman o senin bildiğin zaman, ne sevda gördüğün masallardaki. eskiden, halı tezgahında dokunurdu aşklar, nakış nakış, körpe kız ellerinde.mendillere yazılırdı isimler, yüreklere kazılırdı gizlice. sevdalılar asil ve de yürekli. sevdalar, kavgalar iki kişilik. oysa şimdi;çorak gönüllere ekiliyor sevdalar seher vakitlerinde. meşru sevdalardan, gayrı meşru acılar doğuyor kundaklara, günahkar gecelerden. beni herkes sevdaya asi sanır, oysa aşk, beni nerde görse tanır, hasret tanır, zulüm tanır, ölüm tanır, yüzüm yüzümden utanır. yorgunum ustam; ne katıksız somun isterim senden, ne bir tas su, ne taş yastıkta bir gece uykusu. var gücünle asıl sükunetime, çığlığım kopsun, uzat ellerini güneşe dokun, uyandır uykusundan, tut yüreğimden ustam tut. tut beni, sür güne...
  • Taliban günden güne yükseliyor TR de çok büyük sorun.

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • nonamenouser N kullanıcısına yanıt
    Bence yanlış hocam özellikle lisede ayri olmak en iyisi

Çocuğunu özele yollayacak paran yoksa yada kızını oğlun fazla zeki olup duzgun bir ortama gidemiyorsa ki emin ol her sehirde 3 4 tane duzgun lise var o zaman cakal cukalin icinde kaliyor çocuğun

Kizsa tacizcisi var iti kopugu var oğlansa sigaracisi balicisi kavgacisi haraccisi

Yahu biz kardeşimi özele yolladik ozel lisede bile wclerde herkes sigara içtiğinden okulu duman basiyordu it kopuk oğlanlar yüzünden düşün

Gerci ne tartisiyorsak ANADOLUDA YASİYORUZ EGİTİM TARTİSİYORUZ SİDJDKSOSOSKSK LAN NE EGİTİMİ NEFES ALİYOSAN SUKRET AİXJXJSKSJ

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Benim okuduğum okul çok iyi bir lise değildi ama ne balici ne başka şey vardı.

Liseleri bu hale kim getirdi. Sınıfta kalma yok, dayak atmak yasak, disipline edecek kıyafet yasak ortada eğitim namına ne varsa yasak. Elbette geri zekalıları da illa okutma çabasına oy uğruna girersen sonuç da bu oluyor.

Bunu düzeleceğine kız erkek ayrı okusun demek neyin nesi.

Olacak şeyi söyleyeyim. Yüksek sayıda ibn*, yüksek sayıda fahis* ve çok sayıda god*ş peydah eder bu ayrık sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E8CE804DF -- 11 Temmuz 2023; 23:29:41 >

Hangi sistemi uygulasan da bos babacım 10 sene 20 sene 30 sene 40 sene önceki tryi herkes mummla arayacak mumlaa

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ah be ah ah bunu ben de biliyorum sen de haklısın ver sigara içelim.

Lise sorunlu oldugu için iti kopugu siri sipayi dolduruyorlar hocaya ayri zarar ogrenciye ayri zarar milletin karisina kizina ayri zarar

Oyle tipler var ki 16 yasinda keko gidiyo okulda matematik hocasinin yüzüne sigara üflüyor

Ve bu dedigim olay 10+ senelik olay böyle dürzülerin ne isi var egitimle okulla yolla sanayiye calissin ekonomiye katkısi olsun liseye gidince hem lisenin icine ediyro hem ciraklik yapmayarak tam bosunda boşu bi tip oluyor issiz aylak geziyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    maddi mi? cinsiyetcilik mi? bölgelerinde okul olmamasımı?
    bunlar açıklanmadan,
    böyle bir adım atmak,
    saçmalık!

Çok doğru

ayrı eğitim değildir!

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.