ya arkadaş bunu kendilerine nasıl yakıştırabiliyorlar gerçekten anlamıyorum. örneğin kendime yemek aldığımda veya yemek söylediğimde, tanıdık biriyle veya arkadaşla denk gelince "oo getir bakayım ben de yiyim biraz" ya da "bize de ver bi parça bakalım" gibi saçma sapan şeylerle geliyorlar. yani döner ya da dürüm söylemiş oluyorum zaten onu bölünce yemek paramparça oluyor niye huzur bozuyorsun ver selamını git, nedir yani. yemesen ölür geberir misin arkadaş niye benim yemeğime salça oluyorsun. görmemişler gibi dalıyorlar milletin yemeğine zaten o yemek anca bana yetecek. bu hayatta en sevmediğim şey yemeğime salça olunması ve yemeğimi başkalarıyla paylaşmak zorunda kalmak. veya şey de var mesela misafirliğe gideceğiz örnek veriyorum güzel bir yerden çikolata ya da bir yerden birine hediyelik tatlı alıp götüreceğim, başka bir arkadaş görüp diyor ki "oo bi iki tane versene bize de" tabi ki hayır niye vereyim paketlenmiş şeyi niye açayım kardeşim? yani gerçekten anlamıyorum o şeyden yemese içmese ölecek geberecek ruhunu teslim edecek sanki nedir bu aç gözlülük? bu kadar mı nefsine hakim olamıyorsun arkadaş. |
Milletteki aç gözlülük ve yüzsüzlük

-
-
Allah'tan çevremde fukara sümürüğü gibi elimdeki herhangi bir şeye yapışan yok çok şükür. He geçen yoldan geçen biri dalga sigara istedi vermedim tip tip baktı, sanki mecbur millet.
-
Misafire ve eşe dosta tıka basa bir şeyler ikram edip doyurma gibi abuk subuk bir geleneğimiz olduğu için normal böyle davranmaları, bide yabancı ülkelerdekiler ikram etmeyince de sövüp bunlar nasıl insan diyorlar ulan milleti doyurmak zorunda mı herkes? cenaze olur adamın yakını ölmüş milleti doyuruyor, özel bir gün olur tadını çıkarmak yerine milleti doyuruyorlar, bir mekan açılıyor ikram olarak tıka basa yemek, ama sorsan bu değil de yabancı ülkelerde millete ikram vermeyenler tuhaf
-
Yanlış insanlarla takılıyorsun. Temizlemen lazım çevreni.
-
hem karakter hem yaklaşım bitmiş durumda, hocam adamlar ben 13 saat çalışıyorum diyecek kadar gözünü karartmış, hani diyor ki ben bu kadar çalışıyorum bu normal ve sen 8 saat çalışarak ve bunun getirisine okeysin ama ben değilim diyor seni kimse almaz diyor ve haklı da gerçekten herkes çalıştığı vakte en az 1 saat daha eklemeli ki sıkıntı yaşamasın, orada yapılan işlerin farklılığı ağırlığı molaları vs yok tabii, bu kafa bu ülkeye yayıldı ve herkesi yok edecek, bu tipler adam da kayırır bu arada tabii istedikleri gibi olursan, kim iblir bunlara neler vaad edildi ki bu kadar hırslılar bunlar ajan hain kahpenin ta kendisi ama kimse bunu bitiremeyecek çünkü kök salmışllar ve ağa babaları güçlü zengin ve nufuslu
-
Sende aynısını yap o zaman kurtulursun onlardan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X