AYRICA KONUYU YALAN HABER YAPIP ALGI OLUŞTURMAKTAN ŞİKAYET ETTİM. OLAY TAMAMEN RANT TIR! 6000 YENİ PLAKA ÇIKARILMASIDIR!! EKREM BU RANTA GÖZÜNÜ DİKTİ, OLAY BU!! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mansur Yavaş a %45 kalıyor kalanlar ne alacak |
Ve halk bir kez daha kaybetti < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Uber bitti bunlar başladı.Bunların alayı troll,imamoğlu hizmet etmek istedi,Akp engelledi şeklinde maduriyet oluşturup oy toplamak dertleri. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kaynağın nedir bütün taksi plakalarının 3-5 kişide olduğuna dair. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tüm AKP'lilerin gelip burada taksi baronlarını savunması da AKP'lilerin ne kdar halk pıtırcığı olduğunun göstergesi. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben halkımın yanındayım sizin gibi baronların peşkeşçilerin yanında değilim. |
Akpliler sirf ekrem.imamoglu karsitligindan taksici savunur hale gelmis Neyseki Akp sayesinde arabamiz var hic taksi kullanmadik belki 10 yil oldu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İstanbul'da taksi sayısı da ciddi sıkıntıdır. Hade canım hade. Mankurtmuş. O raporu hazırlayan savunan mankurttur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hakikaten şükürler olsun ki iyi kötü bir arabamız var Son 5 senedir 2 kere taksi kullandım Allah arabası olmayanlara yardım etsin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Rant ve Rantçının dostu Ak parti , bir kere daha görüldü. Halkın iyi hizmet almasının , konforun , serbest rekabetin kimler karşısında açıkça görülüyor. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 26 Kasım 2020; 18:24:26 > |
Valla 2002'den önce minibüs dolmuş sürünüyorduk tabi o zamanlar AKP yok. AKP kazandığı gibi ailecek arabaya geçiş yaptık :) Şaka bir yana yurt dışına çıkış hariç öyle taksiyle şuradan şuraya gideyim hiç olmadı. Zaten alkol kullanan biri değilim arabayla gider dönerim. |
Yani yine mafya bozuntuları kazandı ve millet mi kaybetti. |
AKP halka yarar ne yapmış şimdiye kadar da bunun olmasına izin vereceklerdi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |